Кашчей написа:Преди няколко дена бях писал нещо по въпроса, но беше изтрито. Сега ще го напиша пак, в отговор към теб:
-Изобщо не ме вълнуват вашите мнения за мен-това си го набийте в главите! Хора, които отговарят с "обгазен", "влажен" и т.н., само защото не им харесваш, са ми през бариерата. Като ти се четат само дитирамби за ЦСКА-София-имате си портал-чети и пиши там, но не ми казвай на мен къде аз да пиша и какво да пиша! Не съм идеален, правя грешки-това го знам, но да не казвам пак как се "запознахме" с теб и каква въпиюща глупост беше написал тогава! Добре, че не съм от София, че сигурно и аз щях да съм ту Градев, ту Рудко Василев, ту Емил Коцев-толкова елементарно мислене само предателите могат да имат, а вие сте си предатели отвсякъде-няма други фенове у нас, които да са се подигравали на клуба, в който (уж) са се клели-не беше "кирливо дружество", не беше радост , че има подадена молба за бърз фалит, не беше радост за ФК "Лупи"..верните те, които само имали право да пишат за ЦСКА!!! Клубът бил само ЕИК, обаче отборът бил важното! Кажи, юристе, обясни им на твоите съмишленици, може ли да има отбор, ако няма клуб...! Нали си в САЩ..там може ли Питсбърг Пингуинс да играят под същото име за Анахайм Дъкс, понеже са отбор и клубът не е важен?! Или може би отборът на Далас Маверикс може да се състезава под това име за Маями Хийт?!
Нека да уточним,ти пишеш във форума на ЦСКА защото си фен на отбора преди да го поеме Ганчев и съжаляваш за това че никой не се нае да плати едни никакви за теб 20 млн.лв. и да го спаси от фалит.Ако е така заслужаваш уважение,но както знаеш аз съм в този форум доста преди 2011г. и ти познавам и кътните зъби,ти и тогава беше против ЦСКА .Това какво значи ,че си просто един злобен комплексар за когото единственото удоволствие в живота е да се дразни и то анонимно,явно в реалния живот си пълен аутсайдер.Честно да ти кажа никога не съм искал да обиждам някой във форума,но когато се преминават нормалните граници няма как да си трая,ако искаш докладвай ме на твоите приятелки ,не ми пука аз съм дошъл в този форум да си говоря с нормални хора,а другите да си гледат работата.Давам ти пример ,колко проблеми имаш с главата,днес след победата на ЦСКА във Варна почти никой не направи провокативни коментари,оставиха ни да се радваме,само ти и сина ти долно ,другото го забравих,решихте че не трябва да ни е гот.Да,ама на нас ни е гот,а вие си знаете какви сте.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...