Долно уйно написа:Не зная, кой, кого е светнал, но в прав текст каза, че наема на стадиона е 40 000лв на месец и договорката е подобренията, които се правят да се приспадат от наема.
На въпрос ако цСКА-София неспечели търга за стадиона дали ще им се дължат пари за подобренията, категорично заяви, че вложеното няма да покрие дълговете, така че няма нищо да им се дължи.
Та тук из форумa разни милиони се размятаха, разни чудесии. Ако приемем, че става дума за новия договор за временно ползване то той е от август ако не се лъжа, до момента са 7 месеца или 280 000лв., то ест вложеното до момента е под тая сума.
Да бъдеш от село няма лошо, но да бъдеш селяндур от града е болестно състояние.
Това, което аз чух от нея е, че има дирекция, която се занимава само с осчетоводяване на инвестициите,
но тя не смята, че инвестициите надминават сумата на наемите. Не случайно болдвам думите не смята. От това, което казва, излиза, че тя изобщо не знае какви са инвестициите, но прави предположение, че те не покриват сумите за наем. Какво точно казва ще разберем след предаването. Но според мен инвестициите значително надминават сумата за наема на месец до момента. Не можеш да ме убедиш, че ще намериш фирма, която да изгради ТРИ терена за по-малко от 300 000 лв. общо. Говорим да се направи абсолютно същия ремонт на терените. При това освен тях на Панчарево има изградени и други неща. И за да не съм голословен ще ти постна цените на терена на Тича във Варна:
http://mpes.government.bg/Pages/Contracts/Default.aspx?evntid=xYFJR0jIZ5Y=Отваряш Приложение 3, което е ценовата оферта и четеш до част Електро.Сумата само за терена е около 225 000 без ДДС. С ДДС-то отива на около 270 000. На Армията терена е с подобни размери и бяха извършени точно същите ремонти, освен това на базите на ЦСКА терените са не 1, а 3. Виж цените и пак помисли дали ремонтите по стадиона и базата в Панчарево, които са с приблизителни количествени стойности струват под 280 000.