Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TNT написа:Първо да вземе да се оправи заглавието и да се изписват правилно имената на отборите.Иначе не мисля,че ще е токова лесен мача срещу фирменния отбор на литекс-комерс.
Все пак те си запазиха най-добрите играчи от миналия сезон,а още не се знае качеството на новите чернилки които привлякоха,но се предполага да са добри за нашето мижаво първенство.Като се има и предвид и подхода на бащицата им към съдиите и огромното му влияние върху първенството и като цяло върху умрялото бфс,въобще не очаквам лесна победа.По- скоро тегав мач с много нерви на терена и по трибуните.Последния мач в Зарата мисля,че завърши 3:3,но по традиция гостите играят трудно в Ст.Загора.
Teo написа:В Стара Загора винаги се чувстваме като домакини!![]()
0:4
Teo написа:В Стара Загора винаги се чувстваме като домакини!![]()
August Burns Red написа:Teo написа:В Стара Загора винаги се чувстваме като домакини!![]()
Тъй ли вианги си нося нож с мене де да знам може някой ч****н да реши дам и сервира торта ахаха СМЕШНИК. ШОПСКИБерое може и да нарпави 0-0 1-1 но ще се изпотите от към г**а !! П***Л !! мНОГО ЗЕ да разбираш и да са праиш марамунгел.Съдията също ще ви подпира това е ясно !! вие без него сте за никаде!! Тео п*****са редник от запаса ахахах![]()
greenlandia написа:Teo написа:В Стара Загора винаги се чувстваме като домакини!![]()
Литекс бая са го отнасяли в Стара Загора.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта