Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

miasanmia1900
Контакти:

Re: Пирин (Благоевград) - Левски (София) | 18.02.2017 | 1:0

Мнениеот miasanmia1900 » 18 фев 2017 20:10

Доколкото знам те вече са се прибрали и то безпроблемно.Ние имаме страхотни дървари,но дори тези дървари играеха тактически правилен футбол и успяваха да носят резултати.Нещо над ,което да стъпи отбора в случай ,че някой позволи да се инвестира в клуба.Но тези дървари ги водеше тренер с познания,а не нагло и некадърно лайно в лицето на Топчо.Винаги ми е ставало жал за тези хора(Гонзо,Топчо и още и още..да не ги изброявам),които малко или много всеки от нас е обичал.Те сами се поставят в тази позиция,те знаят,че нямат уменията и въпреки това се захващат,а след като не успеят,започват да се оправдават с какви ли не глупости.Откажете бе овчари прости.Просто откажете. :evil: :evil: :evil:

2016

Мнениеот 2016 » 18 фев 2017 20:15

Не виждам какъв е проблема. Днес играхме с ризервите. Когато дойдат титулярите / след около 5 години- справка некъв синчеца/, то положението ще е друго. Ще мачкаме.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 фев 2017 20:21

levski4ever86 написа:
ММ1914 написа:
angelofdeath написа:Това е само един мач и то първи за годината. Топчо иска нова схема на игра, но има ли играчи за нея. Като гледах титулярите май само новия Яблонски е централен защитник. Останалите са бекове. Как да се иска стабилност отзад? Пък и кой реши, че 3-5-2 е най-удачната за Левски схема! Дайте да минат още два-три мача пък тогава да се отценява работата на Топчо. Титлата вече е мираж, затова може да се пробва. Не виждам, кой би могъл да измести Левски от тройката и участие в Лига Европа. Важна е играта, а се видя, че засега израстване няма!

Добре си го написал, но тук рядко ще те чуе някой. Всички са треньори, поне колкото Капело. Да бяхме слаби в този мач, да второто полувреме беше трагедия. Първи официален мач с тази схема. Очаквах нещо по-добро от това, но явно не се получи. Да видим какво ще е следващия мач. Две от фракциите ще мотивират футболистите или поне за това изостанаха, ще се чуе.

Значи трябва да сме благодарни на капацитети като теб разбиращи от футбол и винаги намириащи оправдание за всичко.

Не говорим за оправдания сладурано. Какво можем да променим сега и веднага, за да може в следващия мач да сме като Байерн? Нищо. Ситуацията е пари няма. По-скоро не ни се дават. Когато в отбора няма пари, какво може да се направи? Така ревахме да сменяме Батков, аз включително. Ако не го бяхме сменили нямаше да имаме огромните дългове за А сектор. Всяка прибързана промяна води до правене на нови глупости. Ще изгоним Спас - добре, кой ще дойде? Има ли някой изявил желание? Поне един? Ще изгоним всички футболисти и треньори. Имаме ли пари за нови? За неустойки? Кой ще дойде по това време на годината? Ти кажи каква стратегия би направил за да се промени нещо още в следващия мач? Приемаме че аз не разбирам от футбол, не е проблем, ще го преживея, но какво би направил ти като разбирач? Да даде резултат за една седмица? Смешник, следващия път преди да пишеш помисли.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

2016

Мнениеот 2016 » 18 фев 2017 20:23

Между другото, ако утре засечем тези помияри пред паметника на Апостола да се лигавят с някакви зеленчуци нарекли ги венци, с приятели сме подготвили съпровождане. :lol:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 18 фев 2017 20:27

2016 написа:Между другото, ако утре засечем тези помияри пред паметника на Апостола да се лигавят с някакви зеленчуци нарекли ги венци, с приятели сме подготвили съпровождане. :lol:

Ако го направите на самия паметник, ще ви сгънем. Настрани правете каквото искате. Една свирка да се чуе, докато изразяваме почит към Апостола и свиркалото ще замлъкне.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 18 фев 2017 20:30

Малеее, хубаво че съм го проспал тоя мач... То като чета коментарите, по-хубаво да не се бях събуждал ебати :)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 18 фев 2017 20:31

ММ1914 написа:
levski4ever86 написа:
ММ1914 написа:
angelofdeath написа:Това е само един мач и то първи за годината. Топчо иска нова схема на игра, но има ли играчи за нея. Като гледах титулярите май само новия Яблонски е централен защитник. Останалите са бекове. Как да се иска стабилност отзад? Пък и кой реши, че 3-5-2 е най-удачната за Левски схема! Дайте да минат още два-три мача пък тогава да се отценява работата на Топчо. Титлата вече е мираж, затова може да се пробва. Не виждам, кой би могъл да измести Левски от тройката и участие в Лига Европа. Важна е играта, а се видя, че засега израстване няма!

Добре си го написал, но тук рядко ще те чуе някой. Всички са треньори, поне колкото Капело. Да бяхме слаби в този мач, да второто полувреме беше трагедия. Първи официален мач с тази схема. Очаквах нещо по-добро от това, но явно не се получи. Да видим какво ще е следващия мач. Две от фракциите ще мотивират футболистите или поне за това изостанаха, ще се чуе.

Значи трябва да сме благодарни на капацитети като теб разбиращи от футбол и винаги намириащи оправдание за всичко.

Не говорим за оправдания сладурано. Какво можем да променим сега и веднага, за да може в следващия мач да сме като Байерн? Нищо. Ситуацията е пари няма. По-скоро не ни се дават. Когато в отбора няма пари, какво може да се направи? Така ревахме да сменяме Батков, аз включително. Ако не го бяхме сменили нямаше да имаме огромните дългове за А сектор. Всяка прибързана промяна води до правене на нови глупости. Ще изгоним Спас - добре, кой ще дойде? Има ли някой изявил желание? Поне един? Ще изгоним всички футболисти и треньори. Имаме ли пари за нови? За неустойки? Кой ще дойде по това време на годината? Ти кажи каква стратегия би направил за да се промени нещо още в следващия мач? Приемаме че аз не разбирам от футбол, не е проблем, ще го преживея, но какво би направил ти като разбирач? Да даде резултат за една седмица? Смешник, следващия път преди да пишеш помисли.

Отговорът беше в началото на сезона . Смешници и олигофрени с медийни изяви и подвиквания "Люпко курво" по стадиона го изгониха .

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 18 фев 2017 20:34

Sinite ot Sofia написа:Все сме били слаби, но това днес беше дъното. Аз съм обиден от тия лайнари ( никаква цензура не бива да има), наречени футболисти на Левски! Оставам настрана бруталната НЕграмотност и удивителна глупост на Елин Топузаков, но по - отвратителното е отношението на футболистите.. и това не бива да оставяме така, не можем да го позволим. Да носиш фланелката на Левски София, да падаш от някакви изпадащи ( образно казано) отборчета и да се разхождаш нехайно 94мин.. е няма как да стане. Преди години тези нямаше да могат да се върнат безпроблемно до София след такова бездушие ( загуби е имало и ще има, но такава апатия е недопустима). И то в навечерието на деня на нашия патрон.. отвратително! Вън нехайниците от Левски :evil:

Влизам за първи път от 3 месеца тук и то не да злорадствам, защото просто бях сигурен,че това свободно падане ще продължи, защото не треньор носител на КЕШ не се сменя с физкултурник без интелект, без визия, с 2 пръста чело...Аз Гонзо тук съм го критикувал за всичките неща за които сгафи,но в сравнение със субекта наречен "Топчо" е като Жозе Моуриньо.За 12 години някои хора така и не разбраха,че Левски не е лъжица за всяка уста и колкото и да им се иска просто няма как да бъдат на нивото на името, на класата, на феновете, на историята. За съжаление вече всеки иска да се пробва като треньор независимо,че вътрешно в себе си знае,че е некадърен и че никога няма да бъде достоен футболен ръководител.

Искам да попитам нещо и синята общност - нужно ли всяка година по това време да отписваме титла и купа и да си говориме едни и същи неща? Колко хора ще подкрепят отбора на следващото домакинство?Всъщност не знам и не ме интересува.

Знам само,че имахме треньор,който направи слаби футболисти да изглеждат като супер-звезди използвайки наличният потенциал на 110%.Заменихме го благодарение на хора като Пелето, Херо и Спас Русев.

Свободният полет ще продължи надолу до пълен крах.За съжаление Наско и Мъри пратиха нивото на Левски във стратосферата, а РЕНЗО,Тонев и ко. го направиха средняк.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 18 фев 2017 20:34

ММ1914 написа:
2016 написа:Между другото, ако утре засечем тези помияри пред паметника на Апостола да се лигавят с някакви зеленчуци нарекли ги венци, с приятели сме подготвили съпровождане. :lol:

Ако го направите на самия паметник, ще ви сгънем. Настрани правете каквото искате. Една свирка да се чуе, докато изразяваме почит към Апостола и свиркалото ще замлъкне.

По добре ще е тези изобщо да не бъдат пуснати до паметника.След днешното падение по добре автобуса им да бъде спрян още на "Герена". Загубата си е загуба, но тия днес не направиха и опит да се поизпотят днес.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

2016

Мнениеот 2016 » 18 фев 2017 20:35

ММ1914 написа:

Мацко, стреснА ме. Измий си зъбите щом свириш. :lol:

Върни се в “Левски”