Не става дума за това колко е важно дадено грешно решение, особено в такъв мач, а за това че испанските съдии продължават да дерибействат безнаказано по терените.
Реално погледно, в момента няма футболни правила, пълна анархия е, има само съдийски решения. Единият едно ще свири, другият друго, при еднакви ситуации. А най-комичното е, че и двамата ще са прави.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого? Анчелоти.
Отменен чист гол за нас. Играч на Еспаньол се откъсваше 1в1 и можеше да стане гол, но свириха засада, каквато не съм сигурен, че имаше. А това в края мисля че си беше чиста дузпа. Испанските съдии са... Иначе играем доста добре и очаквам да вкараме още.
Най-лошото е, че не получават строги наказания и си свирят каквото им дойде. Няма друга такава работа по света, в която си правиш какво си поискаш, и никой да не ти търси отговорност за грешките...
Ето това най-много ме дразни, а не че примерно срещу Еспаньол съдията е допуснал една камара грешки. След като ги направи, няма адекватно наказание за същата тази "легенда...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого? Анчелоти.
Искооо, Иско.. Не съм виждал толкова талантлив футболист с по-нисък процент на ефективност. След два месеца прави 25. Досега отдавна трябваше да е изчистил излишното въртене с топка. Липсва му и поглед върху играта. На лято да го продаваме при една оферта от 45 милиона. Васкес същата скръб последните 5-6 мача.