20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 19.02/12.30

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот Готвача » 11 фев 2017 16:10

black sea написа:
Готвача написа:
КироВарна написа:Напълно съм съгласен,че тази контрола не е показателна!!!Притеснен съм,че през тази,подготвителна кампания нямаме,нито една контрола,която да е показател!!!Дано да е за добро!!!Утре ще ги гледам и срещу Балчик!!!Не че резултатът,ще има значение,но по някакъв начин,ще трябва да влизаме в ритъм!!!Още първият мач е ужасно важен!!!От него,според мен ще зависи много,дали ще играем в първата шестица......или ще доиграваме!!!

Оранжевите ментаци удариха джакпота.Мишо,Пламен,Траян аут за мача,вратар-дебютант,който е и енигма все още,проблема с Тича...все неща в тяхна полза.Остана да се надяваме на прословутия моряшки дух и мотивацията на Гонзо за мача с тях.Сложено на кантара с нашите проблеми,добрата им селекция и организацията на захарнато петле,нещата хич не ми изглеждат добре.Щях да кажа розови,но нали съм толерантен и не искам да обиждам предколедните люляци на цвят. :mrgreen: Все пак успех на нашите-нещо което няма как да не искаме да се случи,налии сме моряци които не се предават никога Кире?

Eто веднага колегата побърза да потвърди моите думи, че сме "царе" на оправданията и мрънкането (българите като цяло). "Ментаците" са ни виновни за контузиите и за това, че взехме вратар, който не е "помирисвал" терен от сто години. Също така и за състоянието на "Тича", разбира се. Конкретно и "джуджето" е виновно, че нямаме равностойни заместници на Пламен и Мишо, а ще треперим дали Мартин и Паланков ще се справят. Хитър си колега, признавам ти го. Ако загубим си имаме оправдания (най-вече нашествието на извънземните), а ако бием сме велики, разбира се.

Абе то хубаво си се опитал да ме анализираш,ама поне да беше прочел внимателно какво съм написал колега.Къде видя мрънкане,къде видя нещо невярно в написаното?Не е ли вярно че точно за този ма останахме без защита?Изцяло късмет за онези.Не е ли вярно това,че джуджето прави всякакви организации с цел да се легитимира с новото сии изчадие в БГ футбола?Къде точно е мрънкането и къде оправданието?Няма да има нищо ненормално ако загубим срещата изцяло футболно,ако ме разбираш де.Но и ще сме наистина велики ако успеем да ги праснем,въпрекии написаното по горе от мен.Защото ще играем с изцяло експериментална защита и то срещу отбор търсещ легитимация НА ВСЯКА ЦЕНА.Ако не го разбираш това,толкова по зле за теб.Защото така написаното от теб ми звучи като написано от техен фен.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Sole
Контакти:

Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот Sole » 11 фев 2017 16:19

Освен да се молим Венков и Траянов да се оправят до мача с Ментето,защото отзад сме дантела. Данито също ще е аут заради натрупани картони.

КироВарна
Контакти:

Re: Зимна селекция и контролни мачове 2016-17

Мнениеот КироВарна » 11 фев 2017 16:42

Sole написа:Освен да се молим Венков и Траянов да се оправят до мача с Ментето,защото отзад сме дантела. Данито също ще е аут заради натрупани картони.

Няма такава вероятност!!!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 18.02/13.00 ст. Тича

Мнениеот Кролик » 13 фев 2017 11:44

Срещу 2 гранда се играе винаги с пределна мобилизация. Очаквам успех :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: 20 кръг - Черно море - ЦСКА-София 19.02/12.30

Мнениеот icko65 » 13 фев 2017 12:04

Мача нито е на Тича нито на 18.02 нито от 13ч.Време е Огризко да внесе корекции.Иначе-мачкайте ментетата Моряци!Само победа и това е...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 13 фев 2017 14:29

Бой по измисления отбор. :twisted:
3:1
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 фев 2017 06:45

Жалките измисляци цял сезон ходят със съдиите :lol: . Припознаването не върви а :lol: . Дриша купи 100 съдии, уреди 10 мача поне и пак са си посмешище, не е ли това съдба :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Onq

Мнениеот Onq » 18 фев 2017 09:14

Не спряхте да ревете преди мача, преди всеки мач. Как не ви омръзна не знам. Преди финала за купата хиляди си останаха в тях, щото съдията бил говедо, Батков купил от Марин купата и т.н. Сега съдията е чорбар (а той е същият) джудето купило третото място . Всеки мач има по 2-3 страници тука за съдите още преди мача.Не сме единственият ощетяван отбор, разберете го! А и да сме, не всичко се решава от съдии.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 18 фев 2017 09:32

Гонзо запуши устите на всички в Черно море преди мача с ЦСКА
http://varnautre.bg/2017/02/17/48145/%D ... %BE-%D0%BC

В клуба от “Тича” по традиция няма официални пресконференции преди двубоите от шампионата и Купата на България, което прави комуникацията с клуба доста сложна
Спортно-техническият щаб на Черно море реши да ограничи медийните изяви на футболистите преди неделния мач с ЦСКА. В клуба от “Тича” по традиция няма официални пресконференции преди двубоите от шампионата и Купата на България, което прави комуникацията с клуба доста сложна.
Сега обаче в лагера на “моряците” прибегнаха до по-сериозни мерки и забраниха на всички в клуба да дават изявления пред журналисти преди старта на пролетния дял от шампионата срещу “армейците”.
“Заповедта е на Гонзо и който не я спази ще бъде глобен по вътрешния правилник. Каквото има да се казва, ще го чуете след мача в неделя”, отсякоха от щаба на “моряците”.
Първият пролетен мач на “зелено-белите” е в неделя от 12,30 часа на стадиона в Каварна.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”