Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Долно уйно » 16 фев 2017 14:35

Между другото, за каква смяна на името става дума?
Според мен не трябва да се говори за смяна, тъй като настоящето остава и просто ще бъде добавено името на Виваком.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 16 фев 2017 14:36

Литекса върна акредитацията на няколко сайтчета и те от своя страна ведната махнаха тиретата от заглавията. :oops: :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 фев 2017 14:40

Долно уйно написа:Между другото, за каква смяна на името става дума?
Според мен не трябва да се говори за смяна, тъй като настоящето остава и просто ще бъде добавено името на Виваком.

Кой изобщо е казал "смяна"?

".....Стадионът ни с гордост носи името на легендата Георги Аспарухов - Гунди и ще продължава да го прави. Това, което ще се промени е, че ПФК Левски предостави възможността на своя генерален спонсор „Българска телекомуникационна компания“ да постави името на своята търговска марка VIVACOM на стадион „Георги Аспарухов“ за период от 6 години. За срока на договора синият стадион ще се казва „Vivacom Арена ГЕОРГИ АСПАРУХОВ“ ....".
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 фев 2017 14:40

Мустакат акционер си трябва, то е ясно. Откакто няма мустаци във футбола ни, нищо не върви. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 фев 2017 14:41

rhaegar написа:Мустакат акционер си трябва, то е ясно. Откакто няма мустаци във футбола ни, нищо не върви. :lol: :lol:

Цецоу ми липсва най-много.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 14:43

Най-глупавият вариант е "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Или трябва, според мен, да е едното, или другото. Все едно стадионът на Борусия да се казва "Сигнал Идуна Парк - Вестфаленщадион". :lol: :lol: Или "Емиратс Стейдиъм - Хайбъри". :lol:

У нас сме царе на тиретата. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 фев 2017 14:54

1982 написа:

Най-глупавият вариант е "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Или трябва, според мен, да е едното, или другото. Все едно стадионът на Борусия да се казва "Сигнал Идуна Парк - Вестфаленщадион". :lol: :lol: Или "Емиратс Стейдиъм - Хайбъри". :lol:

У нас сме царе на тиретата. :mrgreen: :mrgreen:

Тиретата с в Ловеч.
На Герена сме без:
".... За срока на договора синият стадион ще се казва „Vivacom Арена ГЕОРГИ АСПАРУХОВ"...."
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 фев 2017 15:17

Смесването на кирилица и латиница в името е пък върха на простотията и дано наистина не го изпишат по този начин.
Все едно аз да се казвам Ivan Петров :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 фев 2017 15:37

Айде стига търсихте под вола теле. Финяга или ще вкара някакви пари в клуба, къде лични, къде чрез споносри и ще помогне на клуба да се стабилизира. Или ще го остави в 9-та глуха, където беше преди, където е и в момента, и просто ще е едно от лицата, довели клуба до фалит с бездействие.

Смисъл, че по-лошо няма да стане. Единствено, че в недалечно бъдеще Левски ще фалира, без пари от спонсори или бащица.
Видно е, че Спас не иска да инвестира лични средства и търси други варианти. Все е нещо. Вярно, че излъга мазно за таблото, сектора и тн., но пък се направи там някаква селекция. Вярно, колкото да има, но е по-добре от нищо. Треньора - не ми се нрави. Позитив е, че гласува доверие на Боримиров. Може би е искал Сираков, обаче Атанас е чепат, а и за мен се дискредитира малко, при последния си престой. Много приказва отстрани, все е големия мъж, ама не можа да запази поста на Йоката. После не помогна на Петев да не го съблекат. За това явно (най-вече отказа на Сираков) финягата се е спрял на Боримиров, за който аз лично мисля, че е мъж на място и е професионалист. Дет се вика, виждали сме го и да се бие. :lol: :lol:
АКО финягата не го дърпа назад и спъва, а му е гласувал пълно доверие, и ако Боримиров не е в някоя схема, не виждам кой ще го спре да работи качествено. Вече колко може, какви резултати ще има (които между другото зависят повече от треньора), каква селекция ще се прави и тн - времето ще покаже.

Или на кратко, за тия дето ги мързи да четат. Финягата урежда там някакви спонсорски договори, които да покриват по-голямата част от бюджета, включае и разходите за покриване на дългове, назначава Боримиров за баш шефа (несъмнено Боримиров ще коли и беси в клуба, и това бе показано с връчването му на акциите на клуба). Към момента мисля, че той (Боримиров) е най-правилния избор.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 фев 2017 16:03

Red joker написа:
Заклет Левскар написа:

Кой изобщо е казал "смяна"?

".....Стадионът ни с гордост носи името на легендата Георги Аспарухов - Гунди и ще продължава да го прави. Това, което ще се промени е, че ПФК Левски предостави възможността на своя генерален спонсор „Българска телекомуникационна компания“ да постави името на своята търговска марка VIVACOM на стадион „Георги Аспарухов“ за период от 6 години. За срока на договора синият стадион ще се казва „Vivacom Арена ГЕОРГИ АСПАРУХОВ“ ....".

Не бе,„МВР АРЕНА“ си е,не чете ли одита -от 2002 ,само МВР се занимава с разходите,при положение ,че няма пари за униформи на полицаите :o :shock:

Дай някаква друга мантра, тази отдавна е оборена и нещата са изяснени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”