"Първа професионална футболна лига" 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Булгаристан, браДя, Булгаристан .....

Мнениеот ivan56 » 16 фев 2017 14:46

1982 написа:
ivan56 написа:Богата община, може да си го позволи. 8-)

Ванка, какво става при вас, "шейховете" нали просеха 1.5 млн. от вашата община, получиха ли ги, че съм пропуснал новините и не съм разбрал ?? :roll:

Нямам си на идея, май им дадоха 300К, ама не съм сигурен.
И Уйното е прав, стига се коси за глупости, в тая държава много добре знаеш, че оправия няма.
Проблема не е само в Пловдив, така е в цялата държава, "куче влачи диря няма"
Евал съм ги, ако има начин, да не плащам осигуровки, данъци и куп други държавни рекети, ще го правя и няма да ми мигне окото.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 16 фев 2017 15:36

Въпросът е дали ще опрощават местните налози на гражданите на Общината или ще ги вдигнат двойно, че да покриват това опрощаване. Значи всеки минава краде, трупа дългове, вземая пари от Общината или ползва нещо като НЕ плаща наем и после му го опрощават. А ти като не си платиш на Общината ти се трупат лихви, съдия изпълнител и т.н.
Последна промяна от bobo_13 на 16 фев 2017 16:02, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 фев 2017 15:48

Дадена ли е причина защо са опростени? Ако е защото клубовете са с важен спортно-културен характер за Община Пловдив, което силно ме съмнява, защото тези клубове се съмнявам да са генерирали някакви приходи на общината, то призовавам всички граждани на Пловдив да се определят (които не са) за фенове на някой от двата отбора и на база опрощаването на дългове и главниците, да им се опростят и на тях дължими такси, данъци, лихви, главници и пр.
Все пак те са фенове на важни за общината спортно-културни (частни) дружества. И като такива, те генерират (макар и малки) приходи за тези клубовете, чрез закупените от тях билети, семки и шалчета.

Бие наел един юрист да прати едно такова писмо до общината и кмета, с препратки към двата клуба, министерство на финансите, спорта и медиите.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 15:51

Бобо, разбира се, че тези дългове общината не ги опрощава реално, а ще си ги прибере. Просто ще си ги вземе от обикновените граждани, а не от крадците от Лаута и Колежа. Както и НАП ще си прибере милионите от ЦСКА ..... ама от балъците. Тези суми са залегнали в бюджетите и счетоводните баланси, отварят се едни дупки, които трябва някой да запълни. И както винаги става, Ванката и Уйното ще платят сметката, щото са много ларж и над нещата. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 15:56

Serafim написа:Дадена ли е причина защо са опростени?

Не е дадена, разбира се. Просто евтин предизборен Пи Ар. Доколкото знам, община Пловдив се владее от популистите от ГЕРБ, а те много обичат подобни популистки ходове. Идат избори, искат да се покажат като загрижени за спорта в Пловдив, виж колко милеят за него, даже дългове "опрощават" ......

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
djrush
Контакти:

Мнениеот djrush » 16 фев 2017 16:01

1982 написа:Трогва ме, Уйно, щото това в община Пловдив е същото, каквото е и в цяла България. Поредното беззаконие и нагла кражба. И, като са от обществено значение, това значи, че за тях законите и правилата не трябва да важат ли ?!?! Не очаквах от теб подобно "мислене" ....... по тая логика, НАП да опрости и на Левски тия 4-5 млн., дето им дължат, Левски е от още по-голямо значение, национално даже ??! Както на ЦСКА бе опростено вече ..... после пискайте що нямало пари за болници, училища и т.н. ..... е, как да има, като държавата и общините, вместо да напънат длъжниците си да им платят огромните дългове, те непрестанно опрощават ??!

ivan56 написа:Богата община, може да си го позволи. 8-)

Ванка, какво става при вас, "шейховете" нали просеха 1.5 млн. от вашата община, получиха ли ги, че съм пропуснал новините и не съм разбрал ?? :roll:

Понеже не си глупав, както съм доловил, ще ти дам някои пояснения, вместо да изливаш иначе справедливия си гняв връз общината, където хората са си за трепане, но не баш по тези причини.

1. За сравнение с ЦСКА и Левски, не може да става дума, тъй щото те имат задължения към централния бюджет, които не подлежат на опрощаване, съгласно данъчното ни законодателство.
2. За папагалчеата - този акт е необходим, защото без него не може да им бъде пректратен концесионния договор за т.нар "Колеж" новият Колизеум, докато има висящо изпълнително дело, а те там си мислят, че са измислили някаква нова схема с общината, която минава през прекратяване на концесионния договор.
3. За нас (гордите локомотивци) са принудени, защото те самите не са изпълнили част от задълженията си по концесионния договор и ако продължават да ръчкат, ще се вкарат в едни дела с неясен край, от които могат да загубят повече отколкото им се дължи.

Това со кратце ;)
[wrapimg=]http://www.winner.bg/img/teams/0/18_150x150.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 16 фев 2017 16:02

Колега 1982, явно нищо не си разбрал от споделеното от мен, а то е, кучетата си лаят, а керванът си върви.
За последните 25 години сме писали, писали, писали... ревали, ревали, ревали... промяна има ли?
Следващите 25 години тройно повече да ревен промяна отново няма да има.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 16:09

djrush написа:
1. За сравнение с ЦСКА и Левски, не може да става дума, тъй щото те имат задължения към централния бюджет, които не подлежат на опрощаване, съгласно данъчното ни законодателство.

Ама и при ЦСКА всичко си е законно, ако ще се правим ..... клубът фалира, НАП го издуха, на хартия няма опростен и 1 лев от държавата. Всичко си е тип-топ.

Друг е въпросът на практика как стоят нещата.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 16 фев 2017 16:14

1982 вземи излез от филма който си се вкарал.
Станал си като онези лелки които седят по цял ден пред блока на които дори тротоара има е крив.
Като го поздравиш те гледат на кръв все едно си им взел пенсията :lol: :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 фев 2017 16:20

iliev72 написа:1982 вземи излез от филма който си се вкарал.

Като не ти харесва моят "филм", какво правиш в него/темата ??! :lol: :lol: :lol:

Е за това сме на тоя хал, всеки си вика "Голям праз, поредната далавера, аз нищо не мога да направя, нека си крадат и ние да плащаме измамите им" ....... 99% от българите сме такива, затова и ни чукат всякакви утайки. ;)

Върни се в “Архив”