1982 написа:Трогва ме, Уйно, щото това в община Пловдив е същото, каквото е и в цяла България. Поредното беззаконие и нагла кражба. И, като са от обществено значение, това значи, че за тях законите и правилата не трябва да важат ли ?!?! Не очаквах от теб подобно "мислене" ....... по тая логика, НАП да опрости и на Левски тия 4-5 млн., дето им дължат, Левски е от още по-голямо значение, национално даже ??! Както на ЦСКА бе опростено вече ..... после пискайте що нямало пари за болници, училища и т.н. ..... е, как да има, като държавата и общините, вместо да напънат длъжниците си да им платят огромните дългове, те непрестанно опрощават ??!
ivan56 написа:Богата община, може да си го позволи.
Ванка, какво става при вас, "шейховете" нали просеха 1.5 млн. от вашата община, получиха ли ги, че съм пропуснал новините и не съм разбрал ??

Понеже не си глупав, както съм доловил, ще ти дам някои пояснения, вместо да изливаш иначе справедливия си гняв връз общината, където хората са си за трепане, но не баш по тези причини.
1. За сравнение с ЦСКА и Левски, не може да става дума, тъй щото те имат задължения към централния бюджет, които не подлежат на опрощаване, съгласно данъчното ни законодателство.
2. За папагалчеата - този акт е необходим, защото без него не може да им бъде пректратен концесионния договор за т.нар "Колеж" новият Колизеум, докато има висящо изпълнително дело, а те там си мислят, че са измислили някаква нова схема с общината, която минава през прекратяване на концесионния договор.
3. За нас (гордите локомотивци) са принудени, защото те самите не са изпълнили част от задълженията си по концесионния договор и ако продължават да ръчкат, ще се вкарат в едни дела с неясен край, от които могат да загубят повече отколкото им се дължи.
Това со кратце