Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Ей, тоз ша ни издържа бря.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Този ще да е руският Стивън Ло.
И той от малък е левскар. 
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
Борбата за Виваком е голяма 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Борбата за Виваком е голяма
Какво стана с питането дали сте заложник на политико-икономически интереси? Няма ли да протестирате срещу обвързването ви със сделкиТЕ с Виваком? Или сте установили, че Спас и тоя руснак просто са ви фенове и няма никаква такава зависимост?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Изявление на УС на Тръст „Синя България“
http://sinyabulgaria.org/izyavlenie-us-trsrt/
България има природни богатства,
от тъпспорт, цитирал 7dnifutbol ... #jebemtijurnalistikata Тия хора се чудят какво да напишат вечеЕксклузивно!
Re: Виваком налива 12 000 000 в Левски
Заклет Левскар написа:Altarf написа:
Впрочем аз като фен на ЦСКА бих се радвал повече, ако продължите с това дружество колкото се може по-дълго. Мисълта някой да почне да налива пари в Левски на чисто е много по-стряскаща.
Дърпатов, Левски ще е на чисто едва когато се изчистят дълговете, а не когато се смени дружеството.
В противен случай ще е Левски-София(София) нямащ нищо общо с Левски.
![]()
Абсолютно ..... но те така са свикнали, микренските хитреци, като имаш дългове, фалираш умишлено и докарваш някой чужд клуб и го пребоядисваш, готово, вече си ...... чист. Такова им е мисленето, гледат да има нещо измама, далаверка да врътнат ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
mikata написа:Изявление на УС на Тръст „Синя България“
Въпросите зададени от тръста са много на място само, че отговор едва ли ще получат.
Red_Neck написа:Заклет Левскар написа:Айде ти като го раздаваш отворенгяс, кажи на кой е стадиона. И как през 1990 се смени името на стадиона.
Много сте знаещи феновете на новия отбор.
Аз не претендирам да знам, ... затова и питам
Мога да ти цитирам заключението от одита на Сметната палата, публикувано през Май 2015:Спортен комплекс "Георги Аспарухов" е комплексен обект, държавна собственост, като в него се включват два поземлени имота – публична държавна собственост, и един имот – частна държавна собственост, с изградени върху имотите различни сгради и съоръжения.
На 18.04.1994 г. между МВР и Спортен клуб (СК) Левски е сключен договор, съгласно който "двете страни се договарят съвместно да експлоатират и организират управлението и издръжката" на спортни комплекси и прилежащите им съоръжения, включително Спортен център (СЦ) "Левски" – Герена.
За периода след 04.04.2002 г., СК Левски ползва спортни обекти и съоръжения в комплекса без правно основание, осъществявайки фактически правото на управление върху него, включително като го преотстъпва на трети лица.
От страна на МВР не са предприети действия за законосъобразното уреждане на правоотношенията, свързани с експлоатацията на комплекса. Допуснато е незаконосъобразно ползване и извличане на приходи от държавния спортен имот от страна на различни юридически лица, като от МВР са извършвани разходи в значителни размери за съпътстващи данъци и такси за същите имоти.
т.е. ... ПФК Левски е ПОЛЗВАТЕЛ, а не собственик .... ама МВР плаща масрафа!
Кой има право да смени името и къде БИ ТРЯБВАЛО да отидат приходите от подобна маркетингова врътка - към ползвателя или към собственика?
За 20 години сте собственици на новия сектор, ... него може да си го кръстите и "Иво строителя"!
Въпросът ми не е заяждане, ... просто ми е интересно как виждате нещата, .... щото съм останал с впечатление, че сте много морални и все сте .... сами срещу всички
Значи това си е „МВР- АРЕНА“
Последна промяна от Red joker на 16 фев 2017 13:23, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
AN71 написа:Red joker написа:Altarf написа:AN71 написа:koisa написа:Много оранжеви специалисти се навъдиха в нашия форум, много нещо.От професори нагоре само...
А аз се питам колко ли трябва да си комплексиран за да висиш по чуждите форуми и да ръсиш глупости имам предвид всякакви Red-овци![]()
![]()
Хвърли едно око на всекидневната тема на ЦСКА и ще видиш хардкор комплексарите на форума. Все мъжкари, все левскари с по 5000 мнения там и 100 мнения тук.
ММ 1914 и Заклетия водят четата ,а Синчеца е байрактар
Добре де и това какво теб те прави по различен от тях даже напротив по голям малоумник си от тях щом виждаш колко е грозни и го правиш същото![]()
![]()
Аз не те съдя просто се чудя на акъла ти ако го имаш де та да размислиш.
Какво правя като тях-я виж колко поста имам при вас и тогава размишлявай
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!