Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red joker » 15 фев 2017 16:12

1982 написа:
Red joker написа:
1982 написа:Не знам кой какво обслужва и там, като си растат през годинките :lol: :lol: , аз съм сигурен, че и у нас може да се правят пари, справка - Лудогорец. Ама трябва първо да кихнеш добре бая пари, за да получиш, това е основен закон в бизнеса. Без инвестиция, няма печалба. Обаче такива комунистически боклуци като Русев, Ганчев, Стефанов, Гигов и сие "бизнесмени", създадени от ДС, няма как да го проумеят, щото те и 1 лев не са изкарали през живота си, всичко им е спуснато отгоре ..... Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.

Е аз пък познавам хора бизнесмени с честно изкарани пари,които не искат за нищо на света да ги дават за спорт и в частност -футбол!Домуса тия пари дето ги налива,да не мислиш,че си ги вади от джоба и не е спал по 24 часа,за да ги спечели ;) !?

Ама и аз да имам милиони, за нищо на света не бих дал и 1 лев за български футбол, икономическата логика е да се влага в успешни продукти, с добър имидж, така, отърквайки се в тях, печелиш и ти, а нашият футбол е дъното на дъното. Затова и футболът ни се "спонсорира" от съмнителни "бизнесмени" с ДС минало, които получават държавни и обществени поръчки срещу сделката да дават малко от печалбата и за някой клуб, колко да вегетира там. :lol: :lol: :lol:

А за Домуса никъде не съм твърдял, че е с чисто минало, и той е същият, просто явно е попил нещо и от бизнес мисленето, за разлика от останалите ни "предприемачи". :lol:

Домуса дава пари за заплати,яка химия(даже съм чул ,че прави и тази на Барса ,примерно) и попадна на много читав треньор :!: :idea: Да не говориме колко от титлите му по какъв очеизваждащ и не-съмнителен начин са спечелени!Другото е пране на пари,с ужким гръмки трансфери-2 млн. за защитник резерва,знаеш ли кога ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 фев 2017 16:18

Red joker написа:
metodito написа:
1982 написа:А другите ще си векуват с техните свободни агенти на килограм, дето ги влачат през 6 месеца .....

Нищо не става случайно. Комисионни, договорчета, ала-бала. А съм чувал, че имало футболисти, които си плащат да ги уредят, за да може да си възродят кариерата. Не знам вярно ли е, но логично звучи.

Не само е вярно,но е самата истина :!: :idea: Още през соца имаше такива ,които си плащаха ,за да играят в Националния отбор :!:

Че то плащането почва още от ДЮШ, по-заможните родители с пачки, по-малко заможните ..... нечии майки плащат и в натура. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 фев 2017 16:18

Red_Neck написа:
koisa написа:
Заклет Левскар написа:ти за едно "разширение" си се завайкал.

Къде си ме видял да се вайкам? :roll: Ако това е начинът да се измъкнем от блатото, нямам нищо против стадионът да се казва временно "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Обаче имам големи съмнения относно целта на упражнението... :geek:

Момци, .... обяснете как се сменя име на нещо, дето не е ваша собсвеност?
..... като на шестгодишен, ако може.
Кой решава за смяната на името?

ГГ как смени името на Литекс, който не беше негова собственост?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 фев 2017 16:28

Заклет Левскар написа:
Red_Neck написа:
koisa написа:
Заклет Левскар написа:ти за едно "разширение" си се завайкал.

Къде си ме видял да се вайкам? :roll: Ако това е начинът да се измъкнем от блатото, нямам нищо против стадионът да се казва временно "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Обаче имам големи съмнения относно целта на упражнението... :geek:

Момци, .... обяснете как се сменя име на нещо, дето не е ваша собсвеност?
..... като на шестгодишен, ако може.
Кой решава за смяната на името?

ГГ как смени името на Литекс, който не беше негова собственост?

Давай по същество ..... ако не знаеш, праи си пас ....
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 фев 2017 16:32

Всъщност, противно на повечето мнения тук, аз си мисля, че Русев му искаше да инвестира в Левски. Споделям иначе напълно мнението, че е част от мекеретата, назначени за милионери от БСП и ДС. А някои от тях имат наглост да питат дали някои бил правил даже къщичка за пиленца... Както и да е.
Според мен Русев му се искаше да инвестира в Левски, точно по подобие на Домусчиев, защото от ЕКТ падат много пари. Там баницата е мазна. Обаче Русев искаше не да вади всичките милиони от джоба си, като Домусчиев, а да привлича и инвеститори. В което разбира се няма нищо лошо. Хем имидж за клуба, хем едни пари ще се завъртят от големи компании. Мед и масло. Обаче според мен той не знаеше с какво се захваща и какво всъщност е БГ футбола. Другото - не знаеше какво е положението в Левски. Сиреч множество дупки в бюджета, за които трябват много милиони. Отделно порочна практика за игра с трансфери и съмнително високи заплати на футболистите. Още - една камара легенди, дето искат да са на издръжка от клуба, както и една камара фенове, дето и те искат пари от клуба.

Съответно слаб 2 за него, за дето не проведе одита преди да се сдобие с отбора, ама явно от бързане покрай БТК... Или пък просто Левски е бил едно условията, да вземе БТК.

Сега чакам Синчеца да дойде да каже как Спас всъщност точно това прави (инвестира пари, запълва дупки, чисти дългове, търси спонсори и инвеститори), одита си върви и ще чуем резултати на ОС и тн.
Той Синчеца все има данни и бил чул това и онова от доверени хора, ама все постфактум. Като това, че Боримиров щял да става собственик.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 15 фев 2017 19:19

Тоя Домус много го надценявате! Всички дават пари, ако имат, то не се иска много акъл да се сетиш, че метода от вица, дето даваш на заден газката, удряш каросерията в палмата и който падне, го караш на стадиона, става само за виц. Домуса имаше късмета да попадне на човек, който може да му върши работа, за което няма никаква заслуга, той даже не беше разбрал кой я върши тая работа, добре, че и другите са на неговия акъл, та когато на него му влезна информацията през задника, като не можа да пробие през главата и отиде да се примоли на чичо Гошо да се върне, човекът си беше без работа и се нави.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

forever bluet

Виваком налива 12 000 000 в Левски

Мнениеот forever bluet » 15 фев 2017 20:03

Току що Нова тв съобщи ,че Виваком ще даде 12 милиона лева на Левски. Това показва ,че нещата с Виваком са се развили благоприятно за Спас Русев и че и Хуавей се доближава до Левски. Май няма да зарадваме фенчетата на закрития и ще ни бъде :)=
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Виваком налива 12 000 000 в Левски

Мнениеот Altarf » 15 фев 2017 20:09

forever bluet написа:Току що Нова тв съобщи ,че Виваком ще даде 12 милиона лева на Левски. Това показва ,че нещата с Виваком са се развили благоприятно за Спас Русев и че и Хуавей се доближава до Левски. Май няма да зарадваме фенчетата на закрития и ще ни бъде :)=

Това е същото, за което се говереше вчера. По-голямата част от тези пари вече са дадени, просто сега се официализират. Една част пък е под формата на заем.

Това за Huawei не са ли само слухаве? Защо международна компания ще спонсорира точно Левски, а не ЦСКА или Лудогорец? Търсим пазарна логика.

Впрочем аз като фен на ЦСКА бих се радвал повече, ако продължите с това дружество колкото се може по-дълго. Мисълта някой да почне да налива пари в Левски на чисто е много по-стряскаща.

forever bluet

Мнениеот forever bluet » 15 фев 2017 20:16

Ще налее оттук нататък.....а в хибрида няма кой да налее . В урод без история и бъдеще няма кой да налива!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 15 фев 2017 20:18

forever bluet написа:Ще налее оттук нататък.....а в хибрида няма кой да налее . В урод без история и бъдеще няма кой да налива!

МТел и Уинбет спонсорират ЦСКА с 2 милиона на година. Отделно и инвеститорите.
Личи си, че си подготвен.

Върни се в “Левски”