1982 написа:Red joker написа:1982 написа:Не знам кой какво обслужва и там, като си растат през годинките![]()
, аз съм сигурен, че и у нас може да се правят пари, справка - Лудогорец. Ама трябва първо да кихнеш добре бая пари, за да получиш, това е основен закон в бизнеса. Без инвестиция, няма печалба. Обаче такива комунистически боклуци като Русев, Ганчев, Стефанов, Гигов и сие "бизнесмени", създадени от ДС, няма как да го проумеят, щото те и 1 лев не са изкарали през живота си, всичко им е спуснато отгоре ..... Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.
Е аз пък познавам хора бизнесмени с честно изкарани пари,които не искат за нищо на света да ги дават за спорт и в частност -футбол!Домуса тия пари дето ги налива,да не мислиш,че си ги вади от джоба и не е спал по 24 часа,за да ги спечели!?
Ама и аз да имам милиони, за нищо на света не бих дал и 1 лев за български футбол, икономическата логика е да се влага в успешни продукти, с добър имидж, така, отърквайки се в тях, печелиш и ти, а нашият футбол е дъното на дъното. Затова и футболът ни се "спонсорира" от съмнителни "бизнесмени" с ДС минало, които получават държавни и обществени поръчки срещу сделката да дават малко от печалбата и за някой клуб, колко да вегетира там.![]()
![]()
![]()
А за Домуса никъде не съм твърдял, че е с чисто минало, и той е същият, просто явно е попил нещо и от бизнес мисленето, за разлика от останалите ни "предприемачи".
Домуса дава пари за заплати,яка химия(даже съм чул ,че прави и тази на Барса ,примерно) и попадна на много читав треньор