Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 15 фев 2017 14:43

При положение, че никой не ни пита дали одобряваме смяната на името на стадиона ми се вижда безсмислено да спорим колко е правилно/грешно. Нито ще направим нещо по въпроса, нито нищо. Само си чешем езиците и реално нищо не зависи от нас. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 фев 2017 14:50

koisa написа:При положение, че никой не ни пита дали одобряваме смяната на името на стадиона ми се вижда безсмислено да спорим колко е правилно/грешно. Нито ще направим нещо по въпроса, нито нищо. Само си чешем езиците и реално нищо не зависи от нас. :geek:

Малко е пресилено да се нарече СМЯНА на името. По скоро - "РАЗШИРЕНИЕ" или "ДОПЪЛНЕНИЕ" към името ;)
Те, на едни на 150 км от София им смениха името на отбора (нарекоха го сливане, преливане, обединение, възраждане, схема, компромис и какво ли още не), ти за едно "разширение" си се завайкал.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 15 фев 2017 14:59

Заклет Левскар написа:ти за едно "разширение" си се завайкал.

Къде си ме видял да се вайкам? :roll: Ако това е начинът да се измъкнем от блатото, нямам нищо против стадионът да се казва временно "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Обаче имам големи съмнения относно целта на упражнението... :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 15 фев 2017 15:05

koisa написа:

Къде си ме видял да се вайкам? :roll: Ако това е начинът да се измъкнем от блатото, нямам нищо против стадионът да се казва временно "Виваком Арена - Георги Аспарухов". Обаче имам големи съмнения относно целта на упражнението... :geek:

Момци, .... обяснете как се сменя име на нещо, дето не е ваша собсвеност?
..... като на шестгодишен, ако може.
Кой решава за смяната на името?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 фев 2017 15:31

THE G.A.M.E написа:
1982 написа:
Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.

Да де, но разградчани... Всъщност, Киро отде извади кинти за първата сериозна инвестиция, при първата им Титла ?
Дали беха лично негови... "А дано, ама едвали". ;)

Сега е лесно... Пак не налива свои пари, налива тези от УЕФА.
Ама все пак остава съмнението с какъв капитал тръгнаха нагоре ...

Ама капиталът на всички е от едно място, а относно парите от УЕФА - ами клубът му печели яко пачки от там, ще инвестира от тях, другите цървули само ще точат лигите отстрани, понеже са големите тарикати. Нали все гледат да не се бръкнат надълбоко.

Домуса проумя нещо много простичко - вместо всяко лято и зима да влачиш по 10 ментета, само защото били свободни агенти, вземи вместо тях 3-ма качествени ...... да, те струват доста пари, ще трябва да се бръкнеш, но шансът ти за успех е много по-голям. И един ден може и да си избиеш парите. А другите ще си векуват с техните свободни агенти на килограм, дето ги влачат през 6 месеца .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 фев 2017 15:52

1982 написа:Не знам кой какво обслужва и там, като си растат през годинките :lol: :lol: , аз съм сигурен, че и у нас може да се правят пари, справка - Лудогорец. Ама трябва първо да кихнеш добре бая пари, за да получиш, това е основен закон в бизнеса. Без инвестиция, няма печалба. Обаче такива комунистически боклуци като Русев, Ганчев, Стефанов, Гигов и сие "бизнесмени", създадени от ДС, няма как да го проумеят, щото те и 1 лев не са изкарали през живота си, всичко им е спуснато отгоре ..... Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.

Е аз пък познавам хора бизнесмени с честно изкарани пари,които не искат за нищо на света да ги дават за спорт и в частност -футбол!Домуса тия пари дето ги налива,да не мислиш,че си ги вади от джоба и не е спал по 24 часа,за да ги спечели ;) !?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 фев 2017 15:53

1982 написа:А другите ще си векуват с техните свободни агенти на килограм, дето ги влачат през 6 месеца .....

Нищо не става случайно. Комисионни, договорчета, ала-бала. А съм чувал, че имало футболисти, които си плащат да ги уредят, за да може да си възродят кариерата. Не знам вярно ли е, но логично звучи.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 фев 2017 16:03

Red joker написа:
1982 написа:Не знам кой какво обслужва и там, като си растат през годинките :lol: :lol: , аз съм сигурен, че и у нас може да се правят пари, справка - Лудогорец. Ама трябва първо да кихнеш добре бая пари, за да получиш, това е основен закон в бизнеса. Без инвестиция, няма печалба. Обаче такива комунистически боклуци като Русев, Ганчев, Стефанов, Гигов и сие "бизнесмени", създадени от ДС, няма как да го проумеят, щото те и 1 лев не са изкарали през живота си, всичко им е спуснато отгоре ..... Домуса излезе най-умен от всичките и проумя, че без сериозно наливане, ще си тъне в родната кочина докато свят светува. Лудогорец не знам дали работи на печалба, но поне се самоиздържа, а ония си наливат в кацата без дъно и си вегетират.

Е аз пък познавам хора бизнесмени с честно изкарани пари,които не искат за нищо на света да ги дават за спорт и в частност -футбол!Домуса тия пари дето ги налива,да не мислиш,че си ги вади от джоба и не е спал по 24 часа,за да ги спечели ;) !?

Ама и аз да имам милиони, за нищо на света не бих дал и 1 лев за български футбол, икономическата логика е да се влага в успешни продукти, с добър имидж, така, отърквайки се в тях, печелиш и ти, а нашият футбол е дъното на дъното. Затова и футболът ни се "спонсорира" от съмнителни "бизнесмени" с ДС минало, които получават държавни и обществени поръчки срещу сделката да дават малко от печалбата и за някой клуб, колко да вегетира там. :lol: :lol: :lol:

А за Домуса никъде не съм твърдял, че е с чисто минало, и той е същият, просто явно е попил нещо и от бизнес мисленето, за разлика от останалите ни "предприемачи". :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 фев 2017 16:07

Red_Neck написа:
koisa написа:

Момци, .... обяснете как се сменя име на нещо, дето не е ваша собсвеност?
..... като на шестгодишен, ако може.
Кой решава за смяната на името?

ААААЗ........Друг въпрос има ли?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 фев 2017 16:08

metodito написа:
1982 написа:А другите ще си векуват с техните свободни агенти на килограм, дето ги влачат през 6 месеца .....

Нищо не става случайно. Комисионни, договорчета, ала-бала. А съм чувал, че имало футболисти, които си плащат да ги уредят, за да може да си възродят кариерата. Не знам вярно ли е, но логично звучи.

Не само е вярно,но е самата истина :!: :idea: Още през соца имаше такива ,които си плащаха ,за да играят в Националния отбор :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Левски”