Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Долно уйно » 15 фев 2017 00:27

nosmoky написа:
Долно уйно написа:Клуб, който не е член на БФС няма, как да играе дори в аматьорската А областна група, така че, кой те излъга, че бомбандировачите не са член на БФС ми е доста интересно.

Членове се приемат само на конгрес на БФС. Но помня, че за Локо Сф бях чел за временно членство. И понеже не ми е ясно попитах каква е разликата. Ако си наясно..запознай ни :)

Член 7, алиней 1 и 2 от правилника за статута на футболните клубове.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 фев 2017 00:37

Е nosmoky , прочете ли, какво гласи въпросния член?

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 15 фев 2017 00:38

Долно уйно, след като коментирахме сайтовете на Уефа вчера, защо така тактично подмина изпратения от мен профил във Фифа на ЦСКА който е с емблемата ? :lol:

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 15 фев 2017 00:40

Долно уйно написа:Е nosmoky , прочете ли, какво гласи въпросния член?

Прочетох..и ми се стори глупаво..като измислено от БФС-то.
Все едно няма никаква разлика между временен и постоянен член. Защо въобще тогава има две имена за едно и също нещо ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 фев 2017 00:41

redmadness48 написа:Долно уйно, след като коментирахме сайтовете на Уефа вчера, защо така тактично подмина изпратения от мен профил във Фифа на ЦСКА който е с емблемата ? :lol:

Тая запорираната емблема ли бе , баце ? Как така ? Спечелихте ли търга ? Хахахахаха ....имало емблема , Божкеееее

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 15 фев 2017 00:42

Beladona написа:
redmadness48 написа:Долно уйно, след като коментирахме сайтовете на Уефа вчера, защо така тактично подмина изпратения от мен профил във Фифа на ЦСКА който е с емблемата ? :lol:

Тая запорираната емблема ли бе , баце ? Как така ? Спечелихте ли търга ? Хахахахаха ....имало емблема , Божкеееее

http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html Слушам отговора ти ?
Последна промяна от redmadness48 на 15 фев 2017 00:43, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 фев 2017 00:48

redmadness48 написа:
Beladona написа:

http://www.fifa.com/live-scores/clubs/c ... index.html Слушам отговора ти ?

Ако ми разкажеш технологията за плесването на емблема там ....ще ти кажа какво мисля ! Тази емблема е на Кредиторите , не е на ЕИК 115 Етрополе се преименува и купува Литекс .....

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 фев 2017 00:53

Световната футболна федерация неадминистрира клубния футбол и няма, какво да им коментирам.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 фев 2017 00:58

nosmoky написа:
Долно уйно написа:
nosmoky написа:
Долно уйно написа:Е nosmoky , прочете ли, какво гласи въпросния член?

Прочетох..и ми се стори глупаво..като измислено от БФС-то.
Все едно няма никаква разлика между временен и постоянен член. Защо въобще тогава има две имена за едно и също нещо ?

Dura lex, sed lex.

Това по отношение на врътките от лятото нали ? Съгласен съм! Щом законът ги позволява..трябва да се съобразяваме.

Аз се съобразявам, приемам го и съм си казал мнението.
ЦСКА-София към момента 15.02.2017 е чисто нов клуб нямащ абсолютно нищо общо с фалиралия ЦСКА, ЦСКА 1948, също.
Феновете обаче имат пълната свобода този чисто нов клуб нямащ нищо да го определят, както си искат, това наследственост неноси.
Последна промяна от Долно уйно на 15 фев 2017 01:00, променено общо 1 път.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 фев 2017 08:31

В началото над 10 футболисти в първия и втория тим дойдоха от ПФК ЦСКА АД. Треньорските екипи бяха от старото АД, голяма част от ДЮШ. Мачове се играят пред великата червена публика на ст. Българска армия, където домакинства ЦСКА. Всички символи, традиции, песни са тези на армейския клуб. Само слепци и зложелатели не виждат, че ЦСКА София е истинския ЦСКА. Техен проблем!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Върни се в “ЦСКА”