Mitata написа:Знам, много ви се искаше ЦСКА да изчезне, след като разни "бизнесмени" си оставиха ръцете на Армията, дали от некадърност, дали поради злоумишлени действия. Феновете обаче прецениха, че е по-добре да се направи малък компромис в името на целокупността на армейската общност.
Всъщност никой не искаше ЦСКА да изчезне. В песните ни може да се пееше за подобни работи, но никога не сме си и помисляли, че това ще стане...това обезсмисля и песните, и цялото съперничество!
Но вие, вие направихте така, че немислимото да е факт! Правите се сехга наударени, но когато "разни бизнесмени" ви обещаваха това и онова, ни заплашвахте с червена доминация и терор! Слагахте се на "разни бизнесмени" и оправдавахте безумията им. К0й от вас може да отрече това, кой? КОЙ? Да го видя!
И сега ми се барате за жертви.
Малък компромис му викаш, а? След оная декларация за ловешкото ГМО имаш наглостта да говориш за малък компромис?
Вие хората за олигофрени ли ги смятате?
" феновете прецениха". Ма вярваш ли си? КОи фенове? Кои сте вие?
Вие сте никой! И е крайно време някой да ви го каже! ГГ не го боли сайдера за вас. Не ви слага в сметките изобщо. Не го интересува дали припознавате, или не. Вие сте безгласни букви и нямате значение. Поставени сте в партер.
Затова даже не смеете да критикувате играта и решенията на щаба ви. Само се навеждате и викате: Евет, ефенди!
Аз много години споря с фенове на ЦСКА. Но никога не съм виждал тези фенове да са жалки еветчии.
Вие не сте ЦСКА. Вие сте една жалка пародия!