Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

d.milanov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот d.milanov » 14 фев 2017 22:28

В Била продават ябълки "Златна превъзходна" за 1.29лв/кг с била карта. В Кауфланд - филе "Елена" за 20.90 лв/кг.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 14 фев 2017 22:29

Какво се храните само с приказки, хапвайте и нещо полезно!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 22:39

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Синчец, аз питам вас знаещите всичко, които така компетентно се изказват по всички теми НЕ свързани с Левски. Счетох, че по темите свързани с вашия отбор сте бетон! За това и зададох 2-3 въпроса. :)

Ами за ЦСКА-да, имах инфо. Факт. И сега имам, макар и на по-ниско ниво.
За тези въпроси, които си задал-отговорил съм отдавна, виж в архива. Освен това ядох доста калай преди време, че дрънкам излишно. Вече не дрънкам. Да, знаех, че Борето става големия шеф, и го узнах по доста странен начин, но това е без значение.
Ма на Левски се правят одити непрекъснато-питай там как става финансирането!

Борето става собственик, като му подаряват акции, а не голям шеф! :)
На въпросите не отговори, а защо ти си знаеш, или не знаеш! Ще си смените името на стадиона и хоп едни милиони потичат към Виваком Арена - Герена. Айде дай малко по-сериозно а?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 фев 2017 22:39

miasanmia1900 написа:Абе хора,четете между редовете.Тези пари вече на 70 % са ни дадени.Затова не очаквайте нищо по-различно и за напред.Това с името се прави за да се успокоят духовете в компанията,защото никой освен Спас не е съгласен на тия договори с нас.Русев трябва да оправдае тези пари по някакъв начин.Така или иначе ние сме изхарчили голяма част от тях,но това не ни го казват.Така,че не си хабете излишно размишленията на тема:Как да инвестираме тези средства? :)

Ето един точен коментар,за жалост феновете на Левски не разбират или се правят че не разбират че нещата в отбора не вървят на добре,че отлагането на ОС беше отчаян ход за да може по някакъв начин да се намери начин да се завоалират нещата.Резултатът е налице, вместо китайски спонсор пак Виваком,тази фирма която още не си знае собствениците,а в момента в който те бъдат признати от съда най-нормалното което ще се случи е да бъде продадена на пазарната си цена и тези които стоят зад тази далавера да си приберат печалбата.Докато за преименуването на стадиона можем да го приемем за добър ход ,то това с даването на акциите на Боримиров си е направо провал,единственото нормално обяснение че по този начин Русев си осигурява спокойствие от страна на феновете,не заради новия акционер а заради шурея му.Накрая искам да попитам какви щяха да бъдат коментарите на тези сини фенове дето имат повече коментари във форума на ЦСКА отколкото в този на Левски ако Гриша Ганчев беше сменил името на стадион Българска Армия с името на някоя своя фирма,един от тях даже вече и покрито игрище построи на Георги Аспарухов.За мен този стадион винаги ще си остане Георги Аспарухов,защото само замесването на големия футболист с хора като Русев и компания е кощунство.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 22:44

Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Синчец, аз питам вас знаещите всичко, които така компетентно се изказват по всички теми НЕ свързани с Левски. Счетох, че по темите свързани с вашия отбор сте бетон! За това и зададох 2-3 въпроса. :)

За тези въпроси, които си задал-отговорил съм отдавна, виж в архива. Освен това ядох доста калай преди време, че дрънкам излишно. Вече не дрънкам. Да, знаех, че Борето става големия шеф, и го узнах по доста странен начин, но това е без значение.

На въпросите не отговори, а защо ти си знаеш, или не знаеш! Ще си смените името на стадиона и хоп едни милиони потичат към Виваком Арена - Герена. Айде дай малко по-сериозно а?

Повтарям се, но: отговорил съм на тези въпроси отдавна. Виж в архива. Това е нещо отпреди години и няма как да се шикалкави. Аз не съм идиот да се обяснявам на всеки.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 23:04

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:

Повтарям се, но: отговорил съм на тези въпроси отдавна. Виж в архива. Това е нещо отпреди години и няма как да се шикалкави. Аз не съм идиот да се обяснявам на всеки.

На нищо не си отговорил. Няма никакви години! Спас ви се води "собственик" от половин година! Една година бяха Тонев и компания! Няма пилот в самолета от година и половина поне! Как до септември свивахте разходите, по 5000 лв заплати и изведнъж хоп - цъфнахте. Деса, Меса, и т.н. Като не си идиот защо се правиш?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 фев 2017 23:18

Не искам да се заяждам но искам да попитам компетентните коментиращи,има ли право ФК Левски да променя името на стадиона си след като не е собственик а ползвател на имота.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 фев 2017 23:26

Warped написа:От както е в Левски Спас Русев не е направил нищо за клуба. От тая гледна точка ми се струва че парите оит смяната на име няма да идат където трябва. Погасяване на кредити звучи много общо. От къде са тия кредити, какви са, кой ги е взел/ :mrgreen:

И според мен това със смяната на името ще е схема да се източат едни милиони от БТК към нечии офшорни сметки .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 14 фев 2017 23:33

Долно уйно написа:Промяната на името не е с цел връщане феновете на стадиона, а с цел генериране на повече приходи, с които да се изплащат заеми за да няма тирета и да бъде довършен поне сектора.

И какви приходи ще донесе на БТК това, че стадионът на Левски ще се казва Виваком Арена ??! Все едно у нас вече не са наложено име и хората тепърва ще ги чуват, че ги има ??! Някой ще се затърчи да им стане клиент заради стадиона на Левски ?!

Това си е чиста схема за преливане на едни пари където трябва. Някой пак ще се нагуши.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2017 23:36

sin4ec написа:
Red_Neck написа:
ПП: Финягата на 30-ти май че мята акциите, като булка сватбарски букет ... редете се в дъното да не стане беля ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Много ги разбирате вие делата на Герена. Дотук нищо не сте познали, Но не е изненада- и за ЦСКА нищо не знаехте...пък сега за Ганчувия отбор сте пълна безгласна буква. За смях станахте с пророчествата си за трансферите. И накрая, както доста умни люде прогнозираха, ви сервираха евтини негри на кило.
Та недейте се сили излишно с предсказания. Вижте там фиордите и азиатците, дето ви тресат по Испания...

Де си бре, .... отборен играч, поливач на терени, ... инсайдър, г-н "аз нали ви казах" :)

Верно не познах, .... Финягата ме изненада и ги метна преди ОС, .... ама ти беше наясно, предполагам ;)
..... колкото и за Насо :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”