Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2017 21:25

Mitata написа:Ние не искаме каквото и да е било сега и веднага. Бе направена маневра да се спаси ЦСКА. Дали ще се изгради съвсем ново дружество или ще се приеме/осинови друго, за мен няма особено значение. В конкретния случай ръководството е преценило да действа по този начин и аз приемам това негово решение по подобие на може би още 90% от армейците. Ако ръководството бе постъпило по друг начин, например ЦСКА да започне от нулата, щях да приема и това решение. В крайна сметка най-важното нещо е общността, нейната цялост, ненакърнимост. Отлюспванията тряба да се избягват. По-голям удар върху ЦСКА от разбиването на цесекарската общност няма и не може да има.

Ти си уникален обаче!
Я поразпитай на лични някой от вашите баш експерти, ако се закрие партидата на едно дружество в ТР, то продължава ли да съществува под друга партида, или трябва да си отваря нова след учредяване наново. Надявам се, че поне един от юристите ви ще знае отговора. 8-)
После ела и ми обясни как може да стане осиновяване на дружество от отбор :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 21:29

Ozzimozzi написа:Синчец, съмнявам се в искреността на думите ти. Ако за теб нямаше значение кои сме, чий го дириш всеки ден тук? А?

Просто е. Обяснил съм го. Виж в архив.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 21:31

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Синчец, съмнявам се в искреността на думите ти. Ако за теб нямаше значение кои сме, чий го дириш всеки ден тук? А?

Просто е разбира се! Интересува те какво става с ЦСКА, но не те интересува какво става с Лудогорец, или с който и друг отбор! И не си само ти да знаеш! Няма да ви вадя статистика, та да видите какви сте ми хубавци мамини!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 фев 2017 21:33

Като се имат предвид нескончаемите удари по ЦСКА през последните години, най-важното в клуба е армейската общност, всичко друго, вкл. ТД и тем подобни минават на заден план.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 21:36

Mitata написа:Ние не искаме каквото и да е било сега и веднага. Бе направена маневра да се спаси ЦСКА...

Каква маневра, бе, кое е спасено? ЦСКА го НЯМА!
Този селски сбирщайн в стил Стоилас си е чист Литекс. Няма лошо да лъжете себе си-ваш проблем, но не се обяснявайте на другите!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 21:36

GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:Веднъж предател, цял живот предател, това важи за всички.
Колкото и да са те, ганчев предаде доверието на феновете в Ловеч.
Фенове на ЦСКА предадоха отбора си за да се вречат във вяртност на човек, който вече е предал другите.
Щом ви харасва да живеете в една илюзия, живейте, това е вашият избор и никой няма право да ви съди... освен оня над нас.

Ясно е,че феновете в Ловеч сте мишки,никога нищо не казахте на ГГ ,сега обаче църкате срещу ЦСКА!Един път мишка,всъщност и сега сте си мишки.
А сега ми кажи право в очите , че съм предал ЦСКА.Как всеки армеец трябва да не подкрепя отбора по футбол от семейството на ЦСКА,а някой друг.Смешник,или по скоро мишка.Бягай да църкаш срещу ЦСКА в някоя друга тема или се прибери в дупката си от която изпълзя!!!

Виждам, че съм ти пуснал кръв, ще те оставя да кървиш на спокойствие.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 14 фев 2017 21:37

Mitata написа:Като се имат предвид нескончаемите удари по ЦСКА през последните години, най-важното в клуба е армейската общност, всичко друго, вкл. ТД и тем подобни минават на заден план.

В момента май едно ТД с една емблема не е на заден план...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2017 21:38

Mitata написа:Като се имат предвид нескончаемите удари по ЦСКА през последните години, най-важното в клуба е армейската общност, всичко друго, вкл. ТД и тем подобни минават на заден план.

Без Дружество(не непременно търговско-това май ти е трудно да го проумееш) каквато и общност да имате, отбор в шампионата на България няма да имате. Първо е дружеството, а всичко останало е следствие от това, че дружеството съществува.

Да допълня- Вземи и си опресни познанията относно това, какво означава думата "дружество" в нашия език.
Последна промяна от Кашчей на 14 фев 2017 21:41, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 21:40

Ozzimozzi написа:
sin4ec написа:

Просто е разбира се! Интересува те какво става с ЦСКА, но не те интересува какво става с Лудогорец, или с който и друг отбор! И не си само ти да знаеш! Няма да ви вадя статистика, та да видите какви сте ми хубавци мамини!

С ЦСКА няма какво да стане, щото го няма. А че десетина човека се барате тука да пробутвате Литекс за ЦСКА-ами няма да стане.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 21:43

Mitata написа:
Altarf написа:Хейтърите така и не разбраха, че търговското дружество не ни интересува. За нас клубът е нещо много повече - общност от привърженици, която не може да има собственик - нито Спас Русев, нито Ганчев, нито Божков или който и да било. Тия хора могат да бъдат собственици само на търговските дружества, които са учредили, а наш е изборът да ги подкрепяме или не. Без нас са нищо.

Няма как да им се обясни, защото за тях ТД олицетворява клуба

Хех, а не е ли така?
На фалиралия ЦСКА фалира АД-то, защо тогава клуба не си изигра мача за суперкупата и му се наложи да играе с друго АД, вкрайна сметка АД-то неолицетворява клуба?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “ЦСКА”