Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ММ1914 » 14 фев 2017 20:53

Долно уйно написа:Деба, изтрили сте мнеията на suni и сега мойте са все едно сам си пиша :lol:

Ние Сунай си го знаем. Заеви го. Това с името трябваше да стане отдавна. Трябват пари, това е начин за реклама. Преди години Галатасарай си продадоха името на едната трибуна за 10 мл. долара. Това е начин за издръжка. Ясно е че сумата е малка, но и това е нещо особено в моменти на безпаричие. Спас уж пресече опитите за източване на клуба, сега и малко пари да осигури и е прилично положението.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 21:02

ММ1914 написа:
ElGuru написа:
Tommi написа:Първо, не съм юрист, още по-малко виден. :lol: И никога не съм твърдял такова нещо.
Второ, спонсорският договор е между клуба и съответната компания.

Само че договора касае държавен имот . Все едно някой да сключва договори касаещи твоя апартамент , без да получиш никакви пари и без да пита . Отделно , никой не е видял досега на какво основание клуба от Подуене използва стадиона "безвъзмездно и безсрочно" , като държавата плаща сметките . Сметната палата каза че е незаконно .

С малката разлика че ставаше въпрос за залите и за ОСК. Не точно за ПФК Левски АД. Но ти си пиши червено джокерче.

Не точно!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 21:06

sin4ec написа:Мазен чичка ако добута някак и корейците до Виваком Арената-може да му се прости издънката с таблото и козирката!
Това го опазиха в пълна тайна обаче. Е, имаше утечки на Герена, но звучаха повече като ташак, аз лично не им отдавах значение. Не знам как оранжадите вече знаят какви са условията на договора и колко пари реално ще влязат в клуба, след като до тази сутрин не бяха чували и намек за подобен ход. Медиите проспаха също нещата и не се усетиха.
Естествено, над Подуене няма да се изсипе златен дъжд. Не е и нужно. Нужни са инвестиции в базата и школата( относително скромни) , и спиране на източването на клуба чрез трансфери и комисионери( това, по всеобщо мнение, СР е успял да направи до голяма степен). Нужна е работеща структура. Да видим какво ще предложи ОС...
Колкото до оранжевите мечти и Левски да стане тире-ами няма да е толкова лесно. Аз лично не съм допускал и не допускам такова развитие, макар че в БГ всичко е възможно.
Минаха 6 месеца и беше време СР да действа. Какви ще са ходовете му до ОС и след това очевидно не може да се предвиди. Информация не изтича. Дори и "много осведоменият " Наско Сираков не разбра за днешното решение.
Никой не се заблуждава, че нещата са розови. Но и никой не трябва да драматизира излишно и да се тръшка за глупости.
Левски върви по своя път. И да, този път не е техният път. Важно за нас е да си изплатим борчовете към НАП и да излезем на чисто. Тогава никой копче не може да ни каже. Ако и да не сме шампиони още известно време.
Който държи на титли-в Лц приемат заявления за членство. Раздават и безплатни шалчета. Няма проблем.

За сега ви добута Борето, а скоро ще си вземе чао с вас! Някой от вас има ли идея, с какви пари я карате от момента, в който Батков си хариза акциите? А от миналото лято до сега с какви пари? Защо ли ми се струва, че всъщност пари няма, а само на едни заеми им смениха името на спонсорски или рекламни? Знаете ли в момента кой ви е собственик реално?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 21:13

Ozzimozzi написа:Не точно!

Море, точно си е!
Аз съм потресен как вие, знаещи всичко за ставащото на Герена, не разбрахте за този ход. Но ще ти кажа и още нещо: писал съм го тук. Много хора подценяват СР. А той не е глупак. Тук не говорим дали ходовете му ще донесат полза за Левски или не. Става въпрос за подценяването. Става въпрос и за друго-СР е бил винаги отборен играч.
Аз към него съм резервиран много. Но някои дреболии ме карат да смятам, че може и да има логика в цялата картинка.
Както и да е-на този етап сме живи и сме Левски. За разлика от вас.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 21:23

Ozzimozzi написа:За сега ви добута Борето, а скоро ще си вземе чао с вас! Някой от вас има ли идея, с какви пари я карате от момента, в който Батков си хариза акциите? А от миналото лято до сега с какви пари? Защо ли ми се струва, че всъщност пари няма, а само на едни заеми им смениха името на спонсорски или рекламни? Знаете ли в момента кой ви е собственик реално?

Ами кажете ни, нали знаете всичко, ставащо на Герена... :)
На вас какво ви се струва -никой не го вълнува( има и рима даже :) ). Точно вие сте последните, които могат да коментират другите. На Армията не знаете какво става и сте последна дупка, та за Герена ли разбирате?
Дали СР ще си вземе чао с нас не е особено важно. Но много ме кефи как хора с нула информация убедено разправят за това. Може да е така, може пък и да не е.
Престанете да пророкувате за Герена-нищо никога не познахте! :mrgreen:
Вие и за Армията толкова познахте, очевидно не схващате нещата.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 21:25

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:За сега ви добута Борето, а скоро ще си вземе чао с вас! Някой от вас има ли идея, с какви пари я карате от момента, в който Батков си хариза акциите? А от миналото лято до сега с какви пари? Защо ли ми се струва, че всъщност пари няма, а само на едни заеми им смениха името на спонсорски или рекламни? Знаете ли в момента кой ви е собственик реално?

Ами кажете ни, нали знаете всичко, ставащо на Герена... :)
На вас какво ви се струва -никой не го вълнува( има и рима даже :) ). Точно вие сте последните, които могат да коментират другите. На Армията не знаете какво става и сте последна дупка, та за Герена ли разбирате?
Дали СР ще си вземе чао с нас не е особено важно. Но много ме кефи как хора с нула информация убедено разправят за това. Може да е така, може пък и да не е.
Престанете да пророкувате за Герена-нищо никога не познахте! :mrgreen:
Вие и за Армията толкова познахте, очевидно не схващате нещата.

Синчец, аз питам вас знаещите всичко, които така компетентно се изказват по всички теми НЕ свързани с Левски. Счетох, че по темите свързани с вашия отбор сте бетон! За това и зададох 2-3 въпроса. :)

Красимир Иванов

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 фев 2017 21:27

Парите не ги дава СР така,че и да се махне не е проблем :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 21:29

mikata написа:Парите не ги дава СР така,че и да се махне не е проблем :idea:

А кой? И аз това питам. Кой е собственик и кой дава парите? Как се подаряват акции постоянно?

Красимир Иванов

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 14 фев 2017 21:30

Скоро очаквайте още спонсори ;)
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 21:55

Ozzimozzi написа:Синчец, аз питам вас знаещите всичко, които така компетентно се изказват по всички теми НЕ свързани с Левски. Счетох, че по темите свързани с вашия отбор сте бетон! За това и зададох 2-3 въпроса. :)

Ами за ЦСКА-да, имах инфо. Факт. И сега имам, макар и на по-ниско ниво.
За тези въпроси, които си задал-отговорил съм отдавна, виж в архива. Освен това ядох доста калай преди време, че дрънкам излишно. Вече не дрънкам. Да, знаех, че Борето става големия шеф, и го узнах по доста странен начин, но това е без значение.
Ма на Левски се правят одити непрекъснато-питай там как става финансирането!

Върни се в “Левски”