Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Tommi » 14 фев 2017 18:54

Аз лично съм против промяна на името на стадиона. Може би имаше и по-елегантни начини да се осъществи такова спонсорство.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2017 19:00

защо написа:Абе то се прави това нещо и на други места по света, ама първо кандидат-кръстникът строи стадион, или поне го ремонтира основно и чак тогава го кръщава на себе си. Та аз мисля, че още от утре можете да питате Финия не само за козирката и таблото, а и за другите три сектора, вече би трябвало да са готови.

Солидаризирам се с това мнение. Не знам за случай, в който е дошъл някой и е прекръстил вече съществуващ стадион без да е бутнал нищо по него. Освен това, къде се е чуло и видяло непокрита "арена". Оф... забравих, това е България. Абе... отказвам се да коментирам. То, не знам, просто нямам думи. Направи четирите трибуни, кръщавай го как искаш. Дано не позная, но па ми мирише на далавера. В тая държава нищо не се прави просто ей така и за ползу роду.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2017 19:04

Вълчан написа:Лека полека се поставят основите на стабилен и здрав клуб.Отстрани изглежда не се забелязва промените които ще настъпят.Живеем във други времена...търсят се финанси по различен начин....Абсолютно съм сигурен че до 2 години отборът ще е стабилен отвсякъде.Важното е че няма тирета...нарязани кораби за скраб ....няма търгове за емблеми някакви там подобни смехории.

Дано да си прав, колега. Да знаеш, че аз коментирам така щото съм си черноглед поначало. Не е щото "знам нещо" или такива неща. Тайничко се надявам да бъркам супер много.

ElGuru

Мнениеот ElGuru » 14 фев 2017 19:15

Tommi написа:Аз лично съм против промяна на името на стадиона. Може би имаше и по-елегантни начини да се осъществи такова спонсорство.

Та защо парите от смяната на името на стадиона не се прибират от собственика на стадиона ? Като виден юрист кво ще кажеш ? Звучи като едър грабеж плачещ за чичко прокурор. :twisted:
VIVACOW ARENA

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 фев 2017 19:17

metodito написа:
защо написа:Абе то се прави това нещо и на други места по света, ама първо кандидат-кръстникът строи стадион, или поне го ремонтира основно и чак тогава го кръщава на себе си. Та аз мисля, че още от утре можете да питате Финия не само за козирката и таблото, а и за другите три сектора, вече би трябвало да са готови.

Солидаризирам се с това мнение. Не знам за случай, в който е дошъл някой и е прекръстил вече съществуващ стадион без да е бутнал нищо по него. Освен това, къде се е чуло и видяло непокрита "арена". Оф... забравих, това е България. Абе... отказвам се да коментирам. То, не знам, просто нямам думи. Направи четирите трибуни, кръщавай го как искаш. Дано не позная, но па ми мирише на далавера. В тая държава нищо не се прави просто ей така и за ползу роду.

Има примери за такива прекръствания на стадиона и то при клубове, от които може много да учим. Но в нашия случай нещата са по-особени.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 фев 2017 19:22

VIVACOM ARENA CABRIO! Само как звучи, а?!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 фев 2017 19:23

ElGuru написа:
Tommi написа:Аз лично съм против промяна на името на стадиона. Може би имаше и по-елегантни начини да се осъществи такова спонсорство.

VIVACOW ARENA звучи добре . 8-)
Та защо парите от смяната на името на стадиона не се прибират от собственика на стадиона ? Като виден юрист кво ще кажеш ? Звучи като едър грабеж плачещ за чичко прокурор. :twisted:

Първо, не съм юрист, още по-малко виден. :lol: И никога не съм твърдял такова нещо.
Второ, спонсорският договор е между клуба и съответната компания.

ElGuru

Мнениеот ElGuru » 14 фев 2017 19:32

Tommi написа:Първо, не съм юрист, още по-малко виден. :lol: И никога не съм твърдял такова нещо.

Само че договора касае държавен имот . Все едно някой да сключва договори касаещи твоя апартамент , без да получиш никакви пари и без да пита . Отделно , никой не е видял досега на какво основание клуба от Подуене използва стадиона "безвъзмездно и безсрочно" , като държавата плаща сметките . Сметната палата каза че е незаконно .
VIVACOW ARENA

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 14 фев 2017 20:39

ElGuru написа:
Tommi написа:Първо, не съм юрист, още по-малко виден. :lol: И никога не съм твърдял такова нещо.

Само че договора касае държавен имот . Все едно някой да сключва договори касаещи твоя апартамент , без да получиш никакви пари и без да пита . Отделно , никой не е видял досега на какво основание клуба от Подуене използва стадиона "безвъзмездно и безсрочно" , като държавата плаща сметките . Сметната палата каза че е незаконно .

С малката разлика че ставаше въпрос за залите и за ОСК. Не точно за ПФК Левски АД. Но ти си пиши червено джокерче.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 фев 2017 20:40

Мазен чичка ако добута някак и корейците до Виваком Арената-може да му се прости издънката с таблото и козирката!
Това го опазиха в пълна тайна обаче. Е, имаше утечки на Герена, но звучаха повече като ташак, аз лично не им отдавах значение. Не знам как оранжадите вече знаят какви са условията на договора и колко пари реално ще влязат в клуба, след като до тази сутрин не бяха чували и намек за подобен ход. Медиите проспаха също нещата и не се усетиха.
Естествено, над Подуене няма да се изсипе златен дъжд. Не е и нужно. Нужни са инвестиции в базата и школата( относително скромни) , и спиране на източването на клуба чрез трансфери и комисионери( това, по всеобщо мнение, СР е успял да направи до голяма степен). Нужна е работеща структура. Да видим какво ще предложи ОС...
Колкото до оранжевите мечти и Левски да стане тире-ами няма да е толкова лесно. Аз лично не съм допускал и не допускам такова развитие, макар че в БГ всичко е възможно.
Минаха 6 месеца и беше време СР да действа. Какви ще са ходовете му до ОС и след това очевидно не може да се предвиди. Информация не изтича. Дори и "много осведоменият " Наско Сираков не разбра за днешното решение.
Никой не се заблуждава, че нещата са розови. Но и никой не трябва да драматизира излишно и да се тръшка за глупости.
Левски върви по своя път. И да, този път не е техният път. Важно за нас е да си изплатим борчовете към НАП и да излезем на чисто. Тогава никой копче не може да ни каже. Ако и да не сме шампиони още известно време.
Който държи на титли-в Лц приемат заявления за членство. Раздават и безплатни шалчета. Няма проблем.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”