Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 14 фев 2017 16:19

Дани акционеру :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Финягата метна букета ... да идва следващия ... "собственик"!

ПП: ... тва с конфликта на интереси е толкоз плитко ..... Ако тези акции струваха 2 стотинки, СР щеше да намери някой приближен .... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 16:21

Sinite ot Sofia написа:И още нещо, как по - точно тази грандиозна простотия ще накара хората да се върнат на стадиона?! Това е най - голямата загуба на Левски като клуб през цялото ни съществуване. Сега на Герена ходим по 1000 човека.. на виваком арена ще сме 10 000?! Истината е, че ако не сме първи и ако не играем 1/4 финал в ЛЕ, стадиона пустее.

Промяната на името не е с цел връщане феновете на стадиона, а с цел генериране на повече приходи, с които да се изплащат заеми за да няма тирета и да бъде довършен поне сектора.
Red_Neck написа:Дани акционеру :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Финягата метна букета ... да идва следващия ... "собственик"!

В случая няма абсолютно никакво значение след тези договори дали ще се казва Русев, Пусев, Мусев или Дусев.
Собственик е БТК, толкова ли не го разбрахте до сега?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 14 фев 2017 16:29

Sinite ot Sofia написа:
koisa написа:
Sinite ot Sofia написа:И още нещо, как по - точно тази грандиозна простотия ще накара хората да се върнат на стадиона?! Това е най - голямата загуба на Левски като клуб през цялото ни съществуване. Сега на Герена ходим по 1000 човека.. на виваком арена ще сме 10 000?! Истината е, че ако не сме първи и ако не играем 1/4 финал в ЛЕ, стадиона пустее.

На първо време с добра игра и повече победи, а след време с ЕКТ и може би борба за един от трофеите. Само не знам с настоящия потенциал на отбора колко е възможно всичко това...

Обезличаваме се стремглаво, Левски губи своите идеали, символи, корени ако щеш. Как това не го разбират хората..
Мисля, че все пак са много малко тези, които загърбват тези ценности, за да видят някой милион от виваком. Следващия сезон ще искат да ни сменят седалките с оранжево - бели цветове.. Не ви ли писнаха тия смешни декларации, захаросано написани, целящи заблуда у обикновения фен, сега видите ли нищо не се променяло..
Играта е последната грижа на Левски в момента.

Ти попита как ще се върнат хората на стадиона. Това са нещата, които искат да виждат хората... Добра и красива игра придружена с победи тук и Европа, ако може и някой друг трофей - перфе. Името "Виваком Арена" - "Георги Аспарухов" няма да отблъсне феновете, ако отборът се представя добре, играе в Европа и се бори за титлата и купа.
Последна промяна от koisa на 14 фев 2017 16:30, променено общо 1 път.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 14 фев 2017 16:30

Пак ви питам...Вие разсъждавате ли изобщо?Последната една година как мислите е финансиран клуба?Тези пари до голяма степен са похарчени за издръжката на клуба.По този начин се успокояват нещата в компанията,защото там не са съгласни тази сума да се дава ей така на отбора.Това си е една реклама за оператора и нищо повече.Така по-нататък когато Спас бие камшика,което ще е скоро,клубът няма да дължи тези пари на Виваком като заем,а ще бъдат вписани в графата за спонсторство чрез реклама.Което няма да е лошо,защото няма да дължим тези пари.Но от друга страна ни лъжат като казват,че тези пари ще влязат в клуба.И това с Боримиров и акцийте,вече трябва да ви става ясно,че Спас на лято накуска кораба.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 фев 2017 16:34

Опааааа, няма да има преименувания и тирета.

Нека рязането на оранДжево-припознавачески вени започне СЕГА.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 16:50

Че, какво лошо има?
Едни други описаха близо 6 000 000лв за си сменят името.
Втори пък избягнаха едни около 15 000 000лв.

Така и не мога да разбера, какъв е проблема, че някой краде и лъже, след като това е разрешено от закона?

Ти suni, какво мисли по въпроса?

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 14 фев 2017 16:52

Пичове, без майтап - на път е да се случи немислимото, а именно - Финягата да изпълни поне едно нещо, което е обещал. Преди около месец обеща, че ще вкара в НС "синя" легенда.
Остава да видим в понеделник, дали наистина ще се случи.
Наистина не мога да повярвам, че ще изпълни поне едно свое обещание.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 16:55

Браво! Така се прави!.. Аз съм доволен! Отписахте заема към Виваком, имате и нов собственик /за вечни времена/... Направо Аякс Балкански. Мисля, развитието на детската школа ще е приоритет... Името продава...
Всички са доволни!!!
Честито!!!

Така е, аз също съм доволен, еВ@л съм й майката на държавата, щом ми е създала условия за законна кражба що па да се правя на патриот.
Сега Левски ако могат да източат 20-30 милиона от БТК ще е страхотна, през чепа ми е, че някой ще фалира заради тях.
Последна промяна от Долно уйно на 14 фев 2017 17:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 16:59

Деба, изтрили сте мнеията на suni и сега мойте са все едно сам си пиша :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 фев 2017 17:16

Промяната на името на светинята е факт .От тук нататък от нас остава да подкрепим отбора и това е .
Само Левски европейски . 8-)

Върни се в “Левски”