Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот bigbonusprize » 14 яну 2010 14:53

south_division написа:Наистина успех на Живко дано по силното румънско първенство му подейства добре и вдигне класата си.Пък и да спечели някой лев отгоре.
Обаче мен други неща ме озадачават и ми е много интересно защо толкова много журналисти и от Гонг и Ринг и Канал 3 не задават въпросите които са нужни, а си питат ей така някякви глупости проформа да се каже че са направили интервю?
Защо например се привлякоха Кривия и може би Бошу с което халфовете в Левски стават 6 равностойни + Балтанов, Симонович и Огнянов, бъдещето на които все още не е ясно? Схеми ли ще сменят какво ще правят, но не виждам как ще играят и Бардон и Тасевски и Кривия заедно. И това при положение че имаме само 15 мача до лятото.От друга страна се продават Живко и Зе (титулярната дясна зона) ,където оставаме без алтернатива.
Така че на мен лично не ми е ясна много политиката на клуба.И с оглед на това какво правят другите отбори ,въпреки хаоса в цска не съм оптимист за края на първенството.Незнам дано да греша.

Е. От дясно не е толкова зле работата. Станчев си върнахме. Бензукан също се приспособи и направи добри мачове по десният фланг. Мечо и Лъчо Балтанов са ни десните халфове. Смятам, че няма да ни липсват толкова.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 яну 2010 15:23

south_division написа:Наистина успех на Живко дано по силното румънско първенство му подейства добре и вдигне класата си.Пък и да спечели някой лев отгоре.
Обаче мен други неща ме озадачават и ми е много интересно защо толкова много журналисти и от Гонг и Ринг и Канал 3 не задават въпросите които са нужни, а си питат ей така някякви глупости проформа да се каже че са направили интервю?
Защо например се привлякоха Кривия и може би Бошу с което халфовете в Левски стават 6 равностойни + Балтанов, Симонович и Огнянов, бъдещето на които все още не е ясно? Схеми ли ще сменят какво ще правят, но не виждам как ще играят и Бардон и Тасевски и Кривия заедно. И това при положение че имаме само 15 мача до лятото.От друга страна се продават Живко и Зе (титулярната дясна зона) ,където оставаме без алтернатива.
Така че на мен лично не ми е ясна много политиката на клуба.И с оглед на това какво правят другите отбори ,въпреки хаоса в цска не съм оптимист за края на първенството.Незнам дано да греша.

Гаджев още не е готов и не се знае кога ще бъде.Ето ти една празнота.Възможно е и Тасевски да бъде продаден.Ще станат две.Аз,лично,смятам,че Кривия е по-стойностен от Сърмов,когото много смятат за едва ли не сигурен титуляр.Симонович е твърдо аут(в дубъла)-не го брой.И така,ако помислиш малко повече,ще видиш,че не са чак толкова много.А трябват и резерви,все пак.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 12:38

"По обяд стана факт сделката между Левски и украинския Металург за нападателя Зе Соарес. Футболистът е в Турция от сряда и мина и там магнитен резонанс. Първоначално украинците отново се дърпаха за финализиране на договора, като лекарят на отбора поддържаше своята версия, че Зе има здравословни проблеми.

От Левски, след като бяха направили магнитен резонанс и в България, и в Германия, се съгласиха да бъде направен такъв и в Турция. Турските лекари също потвърдиха, че Зе Соарес е напълно здрав. В крайна сметка, в петък по обяд, украинците парафираха договора, условията в който бяха предварително установени.

Така стана факт преминаването на Зе от Левски в Металург, където играят българите Велизар Димитров и Чавдар Янков. Треньор на тима от Донецк е Николай Костов.

Докато чакаше подписването на контракта, бразилецът дори изгледа в четвъртък мач на новите си съотборници, в който участие взеха и двамата българи. Според договора, Зе Соарес ще бъде играч на украинския тим в следващата една година, с опция за удължаване за още една.

По неофициална информация от Донецк ще платят на Левски 400 хиляди евро за правата на бързоногия футболист.

Зе Соарес остава в Турция и се включва в подготовката на новия си тим, без да се връща в България. Така приключи сагата по продажбата на Зе Соарес, който бе в четворката, участвала в Казанската афера, а след това направи и безуспешен опит преди Нова година да премине в Металург Донецк."
Довиждане,Зе.Ще оставиш диря в историята на Левски(за разлика от други свои сънародници).
Два трансфера по 400 000-не е съвсем зле,при тая "суша".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 12:42

"„Футболът не е справедлив, аз тичам отстрани, а тези дърводелци играят квадрат”, думите са на един от най-интелигентните български футболисти. За съжаление футболът е такъв поради доста други причини.
Юношата на Левски Живко Миланов си тръгна по терлици от клуба. На бързо, по тъмно. Трансферът му във Васлуй стана за часове. Нямаше сага, нямаше пазарлък, който би бил типичен за Балканите. Всички са доволни. Лакатуш искаше Миланов във Васлуй. Левски търсеше свежи пари от трансфери. Живко вече държеше да играе в чужбина. Изгоря в „Казанската афера”, разходи се до Аарау, този път взе, че стана - в шестия от Румъния.
Миланов не получи нужното внимание. Явно в България сме по-специални. Десните защитници са нещо, като нарицателно. Всеки, който може да си пусне телевизора от дивана, е готов за тази позиция.
Преди време от „Герена” си тръгна една спорна фигура - Жеан Карлос. Дойде надут, а си замина смачкан. Завъртяха се бая пари, но бразилският нападател не намери себе си. Смениха треньора, който го взе - Станимир Стоилов, и неговият трансфер бе въпрос на време. Без да е дал нищо на Левски, освен доста нерви и една изпусната дузпа срещу Литекс, която струваше отпадане за Купата, а може би и главата на Мъри, Жеан Карлос си тръгна. „Сините” май покриха масрафа си, но и това не е сигурно. За да бъдем докрай честни, трябва да кажем, че в Жеан има доста футбол, но нещата не се получиха. Не спечели нищо, но го изпратиха с почести. Досетливи фенове на клуба от „Герена” му подариха шал, икона и им беше мъчно. Добра идея, която си струва да адмирираме.
За Живко Миланов нямаше изпращане. Сигурен съм, че просто не е имало време за организация, някой щеше да се сети. Националът Миланов ще се връща в България и положението може да бъде замазано. Тихият софиянец едва ли е сърдит за нещо. Той просто я кара по-скромно, като десен бек. Нищо, че статистиката му е впечатляваща. Титли, купи, успехи в Европа...
Едва ли трансферът във Васлуй е бил първото му желание. Всъщност, Миланов отдавна е изпълнил своята мечта. Всеки юноша на Левски най-напред иска да играе за мъжете. Жиката го направи и то на добро ниво. Колкото може и от сърце.
Накрая една история свързана с него. Разказа я футболист на Спортист Своге, който гледа на „Герена” мач между дублиращите тимове на двата клуба. Два дни по-рано „сините” биха с триста зора край река Искър. В този мач Миланов допусна грешка, последва спорна дузпа, която съдията отсъди. Падна гол, а Левски бе на дъното. Живко доиграл мача облян в сълзи. Тичал, като луд по терена и не спирал да плаче, защото прецакал нещата. Момчето от Своге говореше с възхищение.
Другото се знае и се помни. Всеки фен на „сините” рецитира онзи тим наизуст. Онези, които стигнаха четвъртфинал в УЕФА имат своето място в историята, а Миланов бе един от тях, най-младият.
Живко вече не е в Левски. Да влиза следващият юноша... Дано него го изпратят, както трябва!"
Напълно съгласен с автора.Иначе,понякога се правим на "европейски фенове".

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 15 яну 2010 12:46

Да, продадохме и Зе, с което приключихме с трансферите и остава момчетата и спортно-техническият щаб да се съсредоточат изцяло върху тренировъчния процес :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 12:48

L_Messi написа:Да, продадохме и Зе, с което приключихме с трансферите и остава момчетата и спортно-техническият щаб да се съсредоточат изцяло върху тренировъчния процес :)

Състава почва да се избистря горе-долу.

someone
Контакти:

Мнениеот someone » 15 яну 2010 12:51

L_Messi написа:Да, продадохме и Зе, с което приключихме с трансферите и остава момчетата и спортно-техническият щаб да се съсредоточат изцяло върху тренировъчния процес :)

:lol: Къде си приключил с трансферите... хаха Следващия за когото дадат 300 000 евро заминава... чакаме трансфер на Дарко. :roll: То другите няма и кой да ги иска...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 яну 2010 13:05

"Нападателят на Левски Боян Табаков бе преотстъпен на Локомотив (Мездра) до края на сезона, съобщава официалният сайт на шампионите. Това е третият играч на „сините”, който ще играе в тима на „железничарите” през пролетния полусезон.

Както е известно, преди два дни Левски преотстъпи нападателя Исмаил Иса и халфа Борислав Балджийски в Локомотив. Причината за решението на ръководството на шампионите е, че тримата ще могат да натрупат игрови опит."
Това е от 13.01,но току-що го видях.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 яну 2010 14:02

deepblue1963 написа:Накрая една история свързана с него. Разказа я футболист на Спортист Своге, който гледа на „Герена” мач между дублиращите тимове на двата клуба. Два дни по-рано „сините” биха с триста зора край река Искър. В този мач Миланов допусна грешка, последва спорна дузпа, която съдията отсъди. Падна гол, а Левски бе на дъното. Живко доиграл мача облян в сълзи. Тичал, като луд по терена и не спирал да плаче, защото прецакал нещата. Момчето от Своге говореше с възхищение.
Другото се знае и се помни.

:) Винаги съм се възхищавал на това момче. Сигурен съм, че ще завърши кариерата си в Левски! Както и Валери!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 15 яну 2010 20:43

Трансфера на Зе в Металург Донецк се знаеше, че ще стане още преди нова година.
Обаче вече е факт чак днес и му желая най-вече здраве и да помага на новият си клуб да печели трофеи.
Суарес с престоя си при нас се представи на 1 добро ниво, за което му благодарим.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Върни се в “Архив”