Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Ozzimozzi » 14 фев 2017 10:12

petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:Възможен отговор на въпросите:"Защо хората не ходят на стадионите?" "Защо някои не припознаха ЦСКА-София и ЦСКА 1948г"
"Те виждат, че ги лъжат и им спестяват много неща. Затова и не ходят на стадиона. Може да ги лъжеш един път, пет пъти, но не може да ги лъжеш цял живот."

Звучи логично, но веднага в мен възниква въпроса: "Защо на мачовете на ЦСКА, все пак има с пъти повече публика, (колкото и да е малко тя) от мачовете на другите отбори?" Дали феновете на ЦСКА ги лъжат с пъти по-малко?

Възможен е и друг отговор."По-лесно се лъжат" :lol:

Възможно е и това Пеца. Всеки е свободен да се врътка и интерпретира фактите, както му изнася. "По твое време" публиката на ЦСКА също ли я лъжеха най-лесно? ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 10:12

BRF написа:
Долно уйно написа:Ozzimozzi, ти ако си бизнесмен, къде ще си влагаш парите, там където ще има гаранция над 70% за възвращаемост или там, където няма сигурност?
Той един Домусчиев се дърпа толкова много време, че дори успя и да накара общината да вложи 1/4 от стойността все още не е почнал да гради стадиона, който реално за него си струва джобни пари, защото идеално знае, че това ще му е само и единствено разход за кефа ня 2000 човека и нищо повече.
Мастите бизнесмени последното нещо, в което инвестират е да правят кефа на тоя и оня.

Тоя па и от бизнес взе да разбира :lol: ?!!!?Я да го видим тоя бизнес със 70% гаранции?Каква гаранция точно,че ще си върнеш парите или че ще изкарваш достатъчно на месец за да живееш с еди какъв си стандарт?Кажи ни бизнесмене :lol: !

Тоя домуса няма какво да ми го даваш за пример!Щом му е социален проекта,да се лиши от една яхта и да направи това,което ОБЕЩА!Излъга онези шарани в Разград,че ще им прави нов стадион!

Допускал ли си ,че е възможно човек да направи нещо,било то и стадион,просто защото може и ще му е кеф да гледа щастливите лица на хората там?Няма как да го допуснеш,защото си закостеняло, комерсиално,злобно човече и такива неща не можеш да ги допуснеш за истина!Жалкар!

Втория абзац идеално доказва, че си много далече от реалността, първия два пъти.
Виж сега аз съм обикновен работник и получавам 340лв. заплата и пак не си давам стинкоте за кефа на другите.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 10:18

bellamy_99 написа:
petko.h.markov написа:
Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:
Долно уйно написа:Ozzimozzi, ти ако си бизнесмен, къде ще си влагаш парите, там където ще има гаранция над 70% за възвращаемост или там, където няма сигурност?
Той един Домусчиев се дърпа толкова много време, че дори успя и да накара общината да вложи 1/4 от стойността все още не е почнал да гради стадиона, който реално за него си струва джобни пари, защото идеално знае, че това ще му е само и единствено разход за кефа ня 2000 човека и нищо повече.
Мастите бизнесмени последното нещо, в което инвестират е да правят кефа на тоя и оня.

Всяка инвестиция в Делиормана е кауза пердута!Вложи ги тези пари в центъра на София под пари ще останеш.Ама ти това много добре го знаеш,защо обаче пускаш тези постове - само мога да гадая.

Като гледам софийските клубове подпомагани през годините от кой ли не, че не могат да се отърват от пари в момента.
Това и аз се чудя, защо вместо в София да гради завод за 150 милоана евро, Домусчиев ще го прави в Пещера - дали е завод или стадион все за бизнес става дума.

Заводът в Пещера си съществува.Направо си е "златна кокошка" и то от години.Прави се разширение.

пак ли е "приватизирал" нещо?

То само да се хули по инерция често пъти води до дезинформация.
Половината от бизнеса на Домусчиев винаги е бил в Пещера.

bellamy_99

Мнениеот bellamy_99 » 14 фев 2017 10:20

Долно уйно написа:
bellamy_99 написа:
petko.h.markov написа:
Долно уйно написа:
GOLEADOR написа:

Всяка инвестиция в Делиормана е кауза пердута!Вложи ги тези пари в центъра на София под пари ще останеш.Ама ти това много добре го знаеш,защо обаче пускаш тези постове - само мога да гадая.

Като гледам софийските клубове подпомагани през годините от кой ли не, че не могат да се отърват от пари в момента.
Това и аз се чудя, защо вместо в София да гради завод за 150 милоана евро, Домусчиев ще го прави в Пещера - дали е завод или стадион все за бизнес става дума.

Заводът в Пещера си съществува.Направо си е "златна кокошка" и то от години.Прави се разширение.

пак ли е "приватизирал" нещо?

То само да се хули по инерция често пъти води до дезинформация.
Половината от бизнеса на Домусчиев винаги е бил в Пещера.

аха, значи го е "приватизирал" отдавна.. не знаех, извинявам се за грешката си
Проблемът е, че правата на сегашните модератори са безсрочни и те блокират всякакви опити да организираме избор на нови. Моля, отнесете това оплакване до някое отговорно лице, което да осигури възможност да проведем избори на нови модератори.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 фев 2017 10:23

Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:
Ozzimozzi написа:
petko.h.markov написа:Възможен отговор на въпросите:"Защо хората не ходят на стадионите?" "Защо някои не припознаха ЦСКА-София и ЦСКА 1948г"
"Те виждат, че ги лъжат и им спестяват много неща. Затова и не ходят на стадиона. Може да ги лъжеш един път, пет пъти, но не може да ги лъжеш цял живот."

Звучи логично, но веднага в мен възниква въпроса: "Защо на мачовете на ЦСКА, все пак има с пъти повече публика, (колкото и да е малко тя) от мачовете на другите отбори?" Дали феновете на ЦСКА ги лъжат с пъти по-малко?

Възможен е и друг отговор."По-лесно се лъжат" :lol:

Възможно е и това Пеца. Всеки е свободен да се врътка и интерпретира фактите, както му изнася. "По твое време" публиката на ЦСКА също ли я лъжеха най-лесно? ;)

"Моето време"-аз съм жив още все пак.Сигурно е имало лъжи,но мъглата беше доста гъста тогава.Няма място за сравнение.Как сега да повярвам,че двата нови клуба са ЦСКА?Всеки преценява фактите според мирогледа,съвестта и
характера си.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 10:24

Запитвал ли си се, на колко човека Домусчиев дава препитание и на колко Ганчев?

Отварям широка скоба, че за мен и двамата трябва да бъдат редовни клиенти на прокуратурата.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 14 фев 2017 10:37

Долно уйно написа:Запитвал ли си се, на колко човека Домусчиев дава препитание и на колко Ганчев?

Отварям широка скоба, че за мен и двамата трябва да бъдат редовни клиенти на прокуратурата.

Знам,че въобще не е по темата,но го зачекнахте.Познавам доста добре"Биовет" -Пещера.Моята фирма е работила там
през 93,94 и 95г.Приватизацията на завода през 2000г ме завари там при сключен договор.Тогава съм имал и директен
контакт с Домусчиев и най-вече с баща му.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2017 10:43

Долно уйно написа:
BRF написа:

Тоя па и от бизнес взе да разбира :lol: ?!!!?Я да го видим тоя бизнес със 70% гаранции?Каква гаранция точно,че ще си върнеш парите или че ще изкарваш достатъчно на месец за да живееш с еди какъв си стандарт?Кажи ни бизнесмене :lol: !

Тоя домуса няма какво да ми го даваш за пример!Щом му е социален проекта,да се лиши от една яхта и да направи това,което ОБЕЩА!Излъга онези шарани в Разград,че ще им прави нов стадион!

Допускал ли си ,че е възможно човек да направи нещо,било то и стадион,просто защото може и ще му е кеф да гледа щастливите лица на хората там?Няма как да го допуснеш,защото си закостеняло, комерсиално,злобно човече и такива неща не можеш да ги допуснеш за истина!Жалкар!

Втория абзац идеално доказва, че си много далече от реалността, първия два пъти.
Виж сега аз съм обикновен работник и получавам 340лв. заплата и пак не си давам стинкоте за кефа на другите.

Доказва ,че имаме различна ценостна система!Щом домуса ти е пример за подръжание :lol: !Има стотици причини завода му да е в Пещера,а не в София,ама сега да ти ги обяснявам няма да разбереш!Жал ми е за теб,но пък добре че си далеч от родината!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 фев 2017 10:54

Определено сред цесекатиресофиянците има много лапни шарани, а такива Ганчев най-много ги обича.
Да си правиш извод за някой по някакви мнения е върха на сладоледа.

Толкова ли неразбрахте, че си правя ташаци с повечето тирета не зная :D
Нивото на този форум толкова ниско е паднало, че е одиотско дори да се посещава, но при повечето вече го правим по навик.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 14 фев 2017 11:01

Долно уйно написа:Определено сред цесекатиресофиянците има много лапни шарани, а такива Ганчев най-много ги обича.
Да си правиш извод за някой по някакви мнения е върха на сладоледа.

Толкова ли неразбрахте, че си правя ташаци с повечето тирета не зная :D
Нивото на този форум толкова ниско е паднало, че е одиотско дори да се посещава, но при повечето вече го правим по навик.

Ми нивото е такова заради индивиди като тебе!И от какво трябва човек да си прави изводи за друг освен от мненията му?Може би от това как изглежда?!??Или какви дрехи има?Кажи журналисте,имигрирал някъде си!

Върни се в “ЦСКА”