Дано този път ме разберете, когато трябва да се пречи еколозите са идеалното средство.
Ще скочи някой да ги бие, а те са подготвени и за такъв сценарии, ти гарантирам, че ще направят национален проблем, което ще е във вреда.
Обожавам, когато някой си решава проблема със сила.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Последна промяна от Долно уйно на 13 фев 2017 14:26, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:OT18 написа:Наистина ли ива хора,които вярват,че български бизнесмен би изсипал 50млн. да строи стадион. Не се ли научихте за толкова години.
Видяхме на БотевЪ стадиона до къде го докара,като спряха парите от КТБ.
Във Варна в момента се строи с общински пари и ми е интересно дали ТИМ ще доплатят като свършат или ще почне едно държавно дофинансиране като с Колодрума в Пловдив.
А пък Гришата специално е известен давач и строител на къщички за птичета.
Дори Домуса прави врътки с държавни пари да си вдигне една трибуна.
Точно това и аз се опитах да попитам снощи, но явно адски много от пишещите във форума отдавна неживеят в България и правят планове в една идеална среда.
Във Варна спокойно може да се каже, че строежа на стадион "Варна" приключи и ще остане така за доста време.
В стадиона в Ловеч общината инвестира около 3 000 000лв.
Не е приключил строежа..Ще приключи началото на 2019..А лятото на същата има СП за девойки.Кандидатствахме и спечелихме.Другия стадион е Лазур.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
Долно уйно написа:На България абсолютно нищо й няма, икономиката процъфтява, норада живее идеално, всяко започнато спортно съоръжение е завършено на 100% в срок, обещанията давани от политици и масти бизнесмени се спазват, а в затворите няма място от осъдени политици. Ей ги сега една тиква ви обещава 1500лв. заплата
България е едно прекрасно икономическо място за живот.
Наистина съжалявам тези, които се радват на голия патриотизъм.
Чих го дириш тука,тогава
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Долно уйно
- Контакти:
icko65, следя събитията, под приключи приеми, че вероятно ще бъде замразен, причината е, че парите свършиха. http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 9&page=134
Red joker, че кой е казал, че съм тук
А и ти, кой беше, че да ти бъде давано обяснение.
Радвай се на тати, величайте още мутрите без изключение и скачайте на всеки един, който споделя същото.
Чаушеско за тях.
Red joker, че кой е казал, че съм тук
А и ти, кой беше, че да ти бъде давано обяснение.
Радвай се на тати, величайте още мутрите без изключение и скачайте на всеки един, който споделя същото.
Чаушеско за тях.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
-
redmadness48
Ще имаме нов форум в cska.bg
Дърпатов го е написал, за тези които коментирахме сайта 
redmadness48 написа:Ще имаме нов форум в новия cska.bgДърпатов го е написал
Никола си пада малко по изхвърлянето , за това предпочитам да изчакам .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
-
redmadness48
Old_death написа:redmadness48 написа:Ще имаме нов форум в новия cska.bgДърпатов го е написал
Не знам дали знаеш но той е административен модератор на сайта ни.
-
redmadness48
Има развитие за имуществото на ЦСКА. Препоръките на съда вече са изпълнени. СГС върнаха първата оценка на имуществото, тъй като искаше да се направи цялостна такава. Sportal.bg научи, че всички препоръки на съда вече са изпълнени и оценителите са пратили документите на Дора Милева. От своя страна утре синдикът на ЦСКА ще изпрати до съда материалите, като се очаква до няколко дни от институцията да се произнесат дали ще се пристъпи към продажба на активите на дружеството.
От сега
От сега
Red joker написа:Долно уйно написа:На България абсолютно нищо й няма, икономиката процъфтява, норада живее идеално, всяко започнато спортно съоръжение е завършено на 100% в срок, обещанията давани от политици и масти бизнесмени се спазват, а в затворите няма място от осъдени политици. Ей ги сега една тиква ви обещава 1500лв. заплата
България е едно прекрасно икономическо място за живот.
Наистина съжалявам тези, които се радват на голия патриотизъм.
Чих го дириш тука,тогава
[offtopic]... те тримата доньодоневци са като караул в темата - сменят се по график , щото ... под охрана и отбрана се намират 2000 страници матриал
Сутрин Донка, дневна смяна Уйо, а по вечеря обгазения
.... и тримата са първи армейци ...... на бай Спас телетата не ги броя, те са ясни
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
redmadness48 написа:Old_death написа:redmadness48 написа:Ще имаме нов форум в новия cska.bgДърпатов го е написал
Не знам дали знаеш но той е административен модератор на сайта ни.
Зная , но не зная дали ти знаеш , че от време на време в еуфорията прави предварителни анонси , които се проточват във времето . За съжаление не всичко зависи от него . Знам че се работи върху форума , даже съм виждал и визията му , но кога ще бъде пуснат зависи от хората , които работят по сайта , а не от Никола .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.