Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Клубната ТВ има проблеми,но всяко начало е трудно и с времето ще ги изчистят 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Old_death написа:Red joker написа:ivo55 написа:Онова дето го мислиш за официален форум е царството на селянията. Пишат няколко модератора с комплекси, които ако не си съгласен с тях, не става. Как може да наречеш форум , нещо в което най-активно пишещите са модераторите.
Това е като да се направи съдебна реформа, при която функциите на съдиите да се дадат на прокурорите. Ми да, ще се пестят сумати пари. Е , ще отпадне презумпцията за невинност, ама па какви бързи процеси ще имаме ...
Говоря за истински форум, с безпристрастно администриране/адмириране. А не като там, а и като тук, модераторите да са си пристрастни и да администрират така, че да подкрепят собственото си виждане. Виж тук какъв е цирк. Вас конти е от 50-те фена предали ЦСКА, но какво му пречи да злоупотребява с дадените му права. Нищо не му пречи.
И не е само той
Не си прав за официалния форум , но всеки има право на мнение . Ако искаш да продължим тая дискусия , се обади на личен , защото не и е мястото тук .
Нещо не си ме разбрал
- Долно уйно
- Контакти:
Предполагам вземаш впредвид факта, че другия, който е загубил битката и при евентуални подобни неща, че на мига ще прати еколозите да стачкуват и стават дълги и широки?bobonikolov написа:GOLEADOR написа:Аз лично не вярвам да му позволят на ГГ да строи в Борисовата.Разрешения за строеж ще види през крив макарон.Имаше преди години предаване по К3 точно за строеж на нов стадион на мястото на "Армията" и експерта обясни подробно,че даже едно дръвче не може да се одреже в парка без разрешение,а такова еколозите не издават.При това за път на камионите ,взрива и други дейности около строежа трябва бая дървета да се отсекат.Отделно паркинга,забрави някой да даде разрешение там да се строи паркинг,а модерен стадион без паркинг няма.Иначе е ясно,както казах мястото е златна мина.Получи ли разрешение за строеж който и да е ще построи стадиона в най-кратки срокове.Това си е 6-ца от тотото и няма бизнесмен който да пропусне да се възползва от такъв подарък.
Има една подробност, която остава в сянка. От миналата година върви тихомълком процедура за промяна на ПУП на Борисовата градина. Обяснението на Столична община беше, че това е необходимо за да може да се кандидатства за евро пари за изграждане на нови алеи в парка. Тогава хората писнаха от страх да не се секат дървета излишно и от общината обещаха първо да направят оценка на влиянието на околната среда и тогава да продължат с другите неща. Така, че скоро ще има нов ПУП и ще може да се строи и извън сегашните граници на стадиона както и ще може да има търговски площи в него, защото по сега действащия ПУП се позволява строеж на само чисто спортни съоръжения без търговски части.
Имам дълбокото убеждение, че ще му дадат да строи срещу обещание да се ползва фирма на някой депутат например или такава, която е близка до управляващата партия.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- Долно уйно
- Контакти:
OT18 написа:Наистина ли ива хора,които вярват,че български бизнесмен би изсипал 50млн. да строи стадион. Не се ли научихте за толкова години.
Видяхме на БотевЪ стадиона до къде го докара,като спряха парите от КТБ.
Във Варна в момента се строи с общински пари и ми е интересно дали ТИМ ще доплатят като свършат или ще почне едно държавно дофинансиране като с Колодрума в Пловдив.
А пък Гришата специално е известен давач и строител на къщички за птичета.
Дори Домуса прави врътки с държавни пари да си вдигне една трибуна.
Точно това и аз се опитах да попитам снощи, но явно адски много от пишещите във форума отдавна неживеят в България и правят планове в една идеална среда.
Във Варна спокойно може да се каже, че строежа на стадион "Варна" приключи и ще остане така за доста време.
В стадиона в Ловеч общината инвестира около 3 000 000лв.
Долно уйно написа:Предполагам вземаш впредвид факта, че другия, който е загубил битката и при евентуални подобни неща, че на мига ще прати еколозите да стачкуват и стават дълги и широки?bobonikolov написа:GOLEADOR написа:Аз лично не вярвам да му позволят на ГГ да строи в Борисовата.Разрешения за строеж ще види през крив макарон.Имаше преди години предаване по К3 точно за строеж на нов стадион на мястото на "Армията" и експерта обясни подробно,че даже едно дръвче не може да се одреже в парка без разрешение,а такова еколозите не издават.При това за път на камионите ,взрива и други дейности около строежа трябва бая дървета да се отсекат.Отделно паркинга,забрави някой да даде разрешение там да се строи паркинг,а модерен стадион без паркинг няма.Иначе е ясно,както казах мястото е златна мина.Получи ли разрешение за строеж който и да е ще построи стадиона в най-кратки срокове.Това си е 6-ца от тотото и няма бизнесмен който да пропусне да се възползва от такъв подарък.
Има една подробност, която остава в сянка. От миналата година върви тихомълком процедура за промяна на ПУП на Борисовата градина. Обяснението на Столична община беше, че това е необходимо за да може да се кандидатства за евро пари за изграждане на нови алеи в парка. Тогава хората писнаха от страх да не се секат дървета излишно и от общината обещаха първо да направят оценка на влиянието на околната среда и тогава да продължат с другите неща. Така, че скоро ще има нов ПУП и ще може да се строи и извън сегашните граници на стадиона както и ще може да има търговски площи в него, защото по сега действащия ПУП се позволява строеж на само чисто спортни съоръжения без търговски части.
Имам дълбокото убеждение, че ще му дадат да строи срещу обещание да се ползва фирма на някой депутат например или такава, която е близка до управляващата партия.
Е ми и ние ще излезнем и да видиме кой кого
- Долно уйно
- Контакти:
Колкото излязохте и срещу Лупи.
Долно уйно написа:OT18 написа:Наистина ли ива хора,които вярват,че български бизнесмен би изсипал 50млн. да строи стадион. Не се ли научихте за толкова години.
Видяхме на БотевЪ стадиона до къде го докара,като спряха парите от КТБ.
Във Варна в момента се строи с общински пари и ми е интересно дали ТИМ ще доплатят като свършат или ще почне едно държавно дофинансиране като с Колодрума в Пловдив.
А пък Гришата специално е известен давач и строител на къщички за птичета.
Дори Домуса прави врътки с държавни пари да си вдигне една трибуна.
Точно това и аз се опитах да попитам снощи, но явно адски много от пишещите във форума отдавна неживеят в България и правят планове в една идеална среда.
Във Варна спокойно може да се каже, че строежа на стадион "Варна" приключи и ще остане така за доста време.
В стадиона в Ловеч общината инвестира около 3 000 000лв.
Що,кво и е на България бе,Уйно
Долно уйно написа:Колкото излязохте и срещу Лупи.
Ми не знам,ти си по преброяванията
- Долно уйно
- Контакти:
На България абсолютно нищо й няма, икономиката процъфтява, норада живее идеално, всяко започнато спортно съоръжение е завършено на 100% в срок, обещанията давани от политици и масти бизнесмени се спазват, а в затворите няма място от осъдени политици. Ей ги сега една тиква ви обещава 1500лв. заплата 
България е едно прекрасно икономическо място за живот.
Наистина съжалявам тези, които се радват на голия патриотизъм.
България е едно прекрасно икономическо място за живот.
Наистина съжалявам тези, които се радват на голия патриотизъм.
Последна промяна от Долно уйно на 13 фев 2017 14:23, променено общо 1 път.
Долно уйно написа:Колкото излязохте и срещу Лупи.
Според мен бе грешка малтретирането на Томов,добре,че полицията си свърши работата.А втория път когато новите боклуци му пратиха животните си е направо за прокурор.Както и да е,примера ти бе неудачен,пробвай с някой друг.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]