Beladona написа:GOLEADOR написа:Beladona написа:GOLEADOR написа:Не се лъжете,няма да позволят на ГГ да построи модерен стадион в Борисовата.Иначе е ясно,в първия момент в който ГГ се сдобие с право на строеж модерен стадион ще има.И то ще бъде построен бързо,местото е златна мина.Няма представа колко печели един МОЛ,но със сигурност не е малко.Дали от печалбата на МОЛ-а може да се издържа ЦСКА - само мога да предполагам.Ако ГГ спечели "Армията" и получи разрешенията за строеж (точно с тях предполагам,че ще го цакат),ЦСКА ще има модерен стадион и то в най-кратки срокове.
Ти не изписа ли 8000 поста , че ако ЦСКА фалира , трябва да се съберат феновете и дс се направи ново ЦСКА ?
Що тъй врътна гъзицата към Чавдар се преименува и купува Литекс ...... а ?
Това което предлагах бе най-доброто за ЦСКА,така феновете щяхме да останем единни.За гъзицата ти знаеш най-добре как се врътка гъзица.Фен на Левски да се прави на армеец си е връткане не само на гъзицата,а и на цицата!Интересно,ако ЦСКА 1948 бе станал член на ОСК ЦСКА пак ли щеше да ми говориш същите глупости?Въпроса е риторичен.
Добре бе , ти нормален ли си да твърдиш , че съм фен на Левски , като аз съм бил на повече мачове на ЦСКА , отколкото ти и целата ти рода ! Само такива ли сте умници всичките фенчета на Чавдар се преименува ....
Какъв може да е човек който при основаването на ЦСКА 1948 се е почуствал като Боркиша,при отбелязването на първия гол за ЦСКА е сравнил играча с Гунди,като е видял колко мощна е агитката на ЦСКА 1948 си е припомнил "синята лавина",а мнението му за генерал Мечков е много позитивно с една единствена забележка,вместо армейски да бе полицейски генерал?За това гледай си там подуянския отбор и остави армейците сами да си решаваме проблемите.
Ако продължаваш да се правиш на цесекар да знаеш,че за всички е ясно какво вършиш:врът,врът,гъзицата,после и цицата!То това ти приляга и на ника,връткалнишки е.

[/offtopic] и почва да ръси простотии които имат за цел заяждане на дребно.И това постоянно.Така измества темата и се изпада в дребнотемие от което никой няма полза.