Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 12 фев 2017 22:05

Долно уйно написа:Поредния столичанин в повече :lol:
Изображение
redmadness48 написа:Всеки трезвомислещ ЦЕСЕКАР ще подкрепи това което прави Гриша Ганчев с отбора..

Този голям фен подкрепял ли е, какво прави Ганчев в Ловеч?

Искаш ли да публикувам секс с педали и да кажа,че това сте ти и Кошата,в тая връзка да попитам дали подкрепяте любота между мъжете :roll: За кви ни имаш с тия плоски номера ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 фев 2017 22:07

Иначе казано - някой знае ли дали все пак на цска.бг ще добавят и форум.
Аз си мисля, че след като ясно че програмния директор на Дарик влиза в УС на Левски, престоят ни тук е безсмислен. Вярно че съм си изтеглил приложение към браузъра, което на 100% ми блокира изскачащите рекламки тук, ама все пак предпочитам да си имаме наш форум без тролове.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 фев 2017 22:08

Долно уйно написа:Вие сериозно ли до сега не сте разбрали защо се трият мнения :shock:

Започнете да водите дискусии без да се съдуржа в мненията каруцарски тон, обиди и простотия, и никой няма да трие.
Обори противника с факти, а от фактите боли повече, отколкото от това, че ще псуваш някой.

Псуват само и единствено слабите и неуравновесни хора.

Псуват се провокатори и мижитурки,щото по форумите само това може да им се направи,а не да им се строшат тъпанарките от шутове :idea: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 12 фев 2017 22:10

ivo55 написа:Иначе казано - някой знае ли дали все пак на цска.бг ще добавят и форум.
Аз си мисля, че след като ясно че програмния директор на Дарик влиза в УС на левски, престоят ни тук е безсмислен. Вярно че съм си изтеглил приложение към браузъра, което на 100% ми блокира изскачащите рекламки тук, ама все пак предпочитам да си имаме наш форум без тролове.

ЦСКА си има форум. Не виждам смисъл да се прави нов.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 12 фев 2017 22:21

sin4ec написа:Между впрочем, т.нар. " Проект ГГ " стъпва върху доста тънък лед. И това ви беше казано и от ваши, и от чужди. Чуваемостта обаче е нулева-както винаги. И докато ГГ има резервна гума, и то старателно подготвена, то вярващите и подкрепящи проекта му нямате.
А това би трябвало да ви притеснява. Доста сигнали се подават напоследък, който чете-нека разбира.
Не, че има особено значение дали оредяващите фенове на тирето и няколко трубадури ще станат за посмешище. Съвсем друг е проблемът.

не само че на стадиона не ходите,ами и само в чужди форуми киснете...
а Раев днес описа пълната ви несъстоятелност...
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 12 фев 2017 22:22

Както никой няма правото да те вини за твоя избор, така другия също нямаш право да виниш за техния, за теб проекта на ГГ е ЦСКА, з другите не е, къде е проблема? - всеки има право избор, а единствения съдник е времето.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 12 фев 2017 22:25

Онова дето го мислиш за официален форум е царството на селянията. Пишат няколко модератора с комплекси, които ако не си съгласен с тях, не става. Как може да наречеш форум , нещо в което най-активно пишещите са модераторите.

Това е като да се направи съдебна реформа, при която функциите на съдиите да се дадат на прокурорите. Ми да, ще се пестят сумати пари. Е , ще отпадне презумпцията за невинност, ама па какви бързи процеси ще имаме ...

Говоря за истински форум, с безпристрастно администриране/адмириране. А не като там, а и като тук, модераторите да са си пристрастни и да администрират така, че да подкрепят собственото си виждане. Виж тук какъв е цирк. Вас конти е от 50-те фена предали ЦСКА, но какво му пречи да злоупотребява с дадените му права. Нищо не му пречи.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 12 фев 2017 22:29

Долно уйно написа:Както никой няма правото да те вини за твоя избор, така другия също нямаш право да виниш за техния, за теб проекта на ГГ е ЦСКА, з другите не е, къде е проблема? - всеки има право избор, а единствения съдник е времето.

Абсолютно! Само че има двама-трима в този форум дето се правят на съдници, и ти си един от тях! :shock: :lol:
Така че по-добре недей да лицемерничиш!

ПП Ти пасивно-агресивно съдиш хората, иначе се правиш на неутрален! :lol:

ППП Имаш ли новина за базите на ЦСКА, защото аз имам! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 12 фев 2017 22:41

Какво лошо има в това, че съм съдник на АДто на Литекс?

Имам много информация, заредил съм я и чакам събитията...
Споделиха ми, че базата в Разград ще е, като кочина пред това в Панчарево.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 12 фев 2017 22:42

Долно уйно написа:Както никой няма правото да те вини за твоя избор, така другия също нямаш право да виниш за техния, за теб проекта на ГГ е ЦСКА, з другите не е, къде е проблема? - всеки има право избор, а единствения съдник е времето.

Олимпиксчо, не разбирам какъв проблем имаш???
Явно смисъла на живота ти е ЦСКА. Базите на ЦСКА. Треньорът на ЦСКА. Юношите на ЦСКА. Публиката на ЦСКА. Правиш си тайни акаунти и четеш сайта на ЦСКА. Теб и Припознавач Кашуйчо не мога да ви разкажа.Най-висшата ви цел е да мразите ЦСКА без да сте подуенци.

Върни се в “ЦСКА”