И двамата тарани са добри!
@ Мисля, че Каранга е по-добрия от Меркадо ще видим.
Но ако излезем с тия двамата напред срещу сините ще има ужасен побой !
ПП Защитата ни е ахилесовата пета... нз от какъв зор Перес игра цял мач?
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Teo написа:И двамата тарани са добри!
Тренира за първия мач
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Като се запревива Рафтчету по едно време и си викам ... "йессс"....
После викам "баси, изправи се ..."

После викам "баси, изправи се ..."
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Teo написа:И двамата тарани са добри!
Направо много са впечатлени сините , страшна работа...може би този път, за разлика от есента, ще имате голово положение?
Последно-имат ли значение контролите като резултат или не? Щото след 0-4 с ония туристи нямаха значение, сега какво се е променило?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:Teo написа:И двамата тарани са добри!
Направо много са впечатлени сините , страшна работа...може би този път, за разлика от есента, ще имате голово положение?
Последно-имат ли значение контролите като резултат или не? Щото след 0-4 с ония туристи нямаха значение, сега какво се е променило?
Променило се е , че някъде са го бетнали с овър и хендикапи ....те и Тетово ги разбират нещата като Гришата ....
Синчец, пробвай като на тениса втори сервис. От първия ти опит да съставиш смислен пост нищо не се е получило.
Иначе, Меркадо е ниско и бързо ляво крило. Какъв таран го писахте, че не разбрах. Кубемба е втория таран и между другото го видях само с глава да я цели добре. Пък журналята пишеха, че баш с глава хич го нямало. Ще видим какво ще излезе м. Май. От тоя мач ни един извод не бих си направил аз лично.
Иначе, Меркадо е ниско и бързо ляво крило. Какъв таран го писахте, че не разбрах. Кубемба е втория таран и между другото го видях само с глава да я цели добре. Пък журналята пишеха, че баш с глава хич го нямало. Ще видим какво ще излезе м. Май. От тоя мач ни един извод не бих си направил аз лично.
Последна промяна от ivo55 на 11 фев 2017 21:24, променено общо 1 път.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
sin4ec написа:Teo написа:И двамата тарани са добри!
Какво се е променило сега? Давай по-конкретно!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
Колко верни фена на Ганчев имаше на стадиона да гледат тази неземна нареждалка на цена 2 лева билето ?
-
peliforewer
- Контакти:
Beladona написа:Колко верни фена на Ганчев имаше на стадиона да гледат тази неземна нареждалка на цена 2 лева билето ?
Какви 100 бе,най-много да бяхме 50,вие на Овча купел бяхте 2000 с билети по 10лв.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Явно за някои се е променило. За мен-нищо. Мнението за контролите съм си го казвал няколко пъти. Между впрочем и Морето бият с разгромен резултат, но не правят от това дитирамби.
Не съм гледал мача ви, нямам и намерение-но щом от този спаринг се вадят изводи как ще има грозен побой над нас, явно има промяна. Друга тема е, че от нашите контроли пък основният извод е впечатляващата ( за този етап) игра в защитна фаза. Докато вашата кошара я напълниха доволно, както справедливо е отбелязал Тео...
Не съм гледал мача ви, нямам и намерение-но щом от този спаринг се вадят изводи как ще има грозен побой над нас, явно има промяна. Друга тема е, че от нашите контроли пък основният извод е впечатляващата ( за този етап) игра в защитна фаза. Докато вашата кошара я напълниха доволно, както справедливо е отбелязал Тео...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!