Ozzimozzi написа:redmadness48 написа:Момчета какво мислите за Преслав ? Трябва ли да бъде продаван при положение че вече разполагаме с Каранга,Кубемба и златната резерва Милчо.. От една страна ще изкараме пари, но от друга ще ми липсва Преслав.. Доколкото си спомянм в сайта ни обявиха че с трансферите са приключили с 4-мата нови и продаването на Виана
Ако могат да вземат пари за него, да го продават. Свястно момче, но не мисля, че има шанс да се наложи в този отбор.
Хубава победа днес, но тези не са мерило и не можем да вадим никакви заключения от този мач, освен какъв ще е стартовия състав срещу Морето. Хубавото, което се видя е скоростта в атаката и пресата, която налагахме. Всичко това с уговорка, че съперника беше с 10 човека.
Също може да се отбележи, че на стадиона имаше доволно публика за условията при които се игра мача.
Другото, което ме радва е, че при всяко хубаво нещо, което идва от ЦСКА, някои субекти стават доста нервни.
Съперникът си беше с 11 футболиста,на мястото на изгонения влезе друг.

[/center] [center]Новите ми харесаха......Каранга и Меркадо са машини,личи че са класа -трябва им малко обиграване и първите потърпевши ще са варненските комици начело с Гонзалвеш
[/center] [center]Стамен Белчев говори след успеха на ЦСКА над Шкендия (Тетово) с категоричното 8:1 в контрола, преди която бяха представени и новите попълнения на „червените”.
[center]Днес момчетата се показаха като отбор. От момента, в който загубихме топката, всички се стремяха да си я върнем. Сега ни трябва постоянство. Не трябва да ни заблуждава резултатът, защото предстоящите срещи няма да имат нищо общо с мача днес.”