Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 11 фев 2017 15:42

Ozzimozzi написа:
redmadness48 написа:Момчета какво мислите за Преслав ? Трябва ли да бъде продаван при положение че вече разполагаме с Каранга,Кубемба и златната резерва Милчо.. От една страна ще изкараме пари, но от друга ще ми липсва Преслав.. Доколкото си спомянм в сайта ни обявиха че с трансферите са приключили с 4-мата нови и продаването на Виана :idea:

Ако могат да вземат пари за него, да го продават. Свястно момче, но не мисля, че има шанс да се наложи в този отбор.
Хубава победа днес, но тези не са мерило и не можем да вадим никакви заключения от този мач, освен какъв ще е стартовия състав срещу Морето. Хубавото, което се видя е скоростта в атаката и пресата, която налагахме. Всичко това с уговорка, че съперника беше с 10 човека.
Също може да се отбележи, че на стадиона имаше доволно публика за условията при които се игра мача.
Другото, което ме радва е, че при всяко хубаво нещо, което идва от ЦСКА, някои субекти стават доста нервни.

Съперникът си беше с 11 футболиста,на мястото на изгонения влезе друг.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 фев 2017 15:46

Най-накрая имаме сносен отбор и супер нападение. Гостите бяха с 11 след червения картон.

Публиката бе около 2 хиляди, не е зле предвид студеното време. Общо взето 2 хиляди сумарно бяха сините фенове на последните 2-3 домакинства в ППЛ.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 фев 2017 15:52

peliforewer написа:
Ozzimozzi написа:
redmadness48 написа:Момчета какво мислите за Преслав ? Трябва ли да бъде продаван при положение че вече разполагаме с Каранга,Кубемба и златната резерва Милчо.. От една страна ще изкараме пари, но от друга ще ми липсва Преслав.. Доколкото си спомянм в сайта ни обявиха че с трансферите са приключили с 4-мата нови и продаването на Виана :idea:

Ако могат да вземат пари за него, да го продават. Свястно момче, но не мисля, че има шанс да се наложи в този отбор.
Хубава победа днес, но тези не са мерило и не можем да вадим никакви заключения от този мач, освен какъв ще е стартовия състав срещу Морето. Хубавото, което се видя е скоростта в атаката и пресата, която налагахме. Всичко това с уговорка, че съперника беше с 10 човека.
Също може да се отбележи, че на стадиона имаше доволно публика за условията при които се игра мача.
Другото, което ме радва е, че при всяко хубаво нещо, което идва от ЦСКА, някои субекти стават доста нервни.

Съперникът си беше с 11 футболиста,на мястото на изгонения влезе друг.

Мисля, че известно време играхме с човек повече, но това не е от голямо значение!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 11 фев 2017 15:53

Новите са страхотни, Лудогорец ще го отнесе най-накрая! 2-3 минути играхме с човек повече.
Последна промяна от Mitata на 11 фев 2017 15:53, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 фев 2017 16:03

[center]Изображение[/center] [center]Новите ми харесаха......Каранга и Меркадо са машини,личи че са класа -трябва им малко обиграване и първите потърпевши ще са варненските комици начело с Гонзалвеш :mrgreen: [/center]

redmadness48

Мнениеот redmadness48 » 11 фев 2017 16:05

Какво мислите за Рафа Перес ? Днеска пак направи обичайните за него грешки.. Според мене Бодуров и Чорбаджийски е двойката ни защитници. Много ми харесва Дюлгеров как играе :!:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 фев 2017 16:11

[center]Изображение[/center] [center]Стамен Белчев говори след успеха на ЦСКА над Шкендия (Тетово) с категоричното 8:1 в контрола, преди която бяха представени и новите попълнения на „червените”.

Фернандо Каранга и Кевин Меркадо дебютираха с попадения, а игрови минути записаха и другите новодошли – Николай Бодуров и Кевин Кубемба.

„Няма как да не бъда доволен, особено от фаза атака. Ще трябва обаче още да поработим върху някои слабости, които видях, във фаза защита. Ако играем така, както днес, ще имаме успехи”, посочи Белчев пред клубната телевизия на ЦСКА.
[/center] Изображение [center]Днес момчетата се показаха като отбор. От момента, в който загубихме топката, всички се стремяха да си я върнем. Сега ни трябва постоянство. Не трябва да ни заблуждава резултатът, защото предстоящите срещи няма да имат нищо общо с мача днес.”

„Според мен всички попълнения са много добри и се надявам възможно най-бързо да се адаптират. Някои ще го сторят по-бързо, други по-бавно, но това е нормално, защото всички хора са различни.”

„При Руй Педро се получава и има постоянство при него. Има и коренна промяна от това, което беше като започнах, но разбира се той тогава имаше и контузия.”

„Имаме нещо заложено като план за Черно море, но ще го оставим за отбора. Надявам се момчетата да разберат какво искаме и да се получи.”
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 11 фев 2017 16:11

redmadness48 написа:Какво мислите за Рафа Перес ? Днеска пак направи обичайните за него грешки.. Според мене Бодуров и Чорбаджийски е двойката ни защитници. Много ми харесва Дюлгеров как играе :!:

Кво да мислиме-не става ;) Питаш за Преслав.Ами не знам дали да не го преотстъпят някъде за сега,въпреки че четох някъде за оферта от Кипър за 300 000 евро.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 11 фев 2017 16:14

redmadness48 написа:Какво мислите за Рафа Перес ? Днеска пак направи обичайните за него грешки.. Според мене Бодуров и Чорбаджийски е двойката ни защитници. Много ми харесва Дюлгеров как играе :!:

Рафата е твърде рисков играч. Имам чувството, че самочувствието му идва малко в повече. Днес загуби топка, след като се опита да финтира нападател и трябваше да си "оправя" вересията със "самоотвержена" намеса! Формата на Бодуров е още загадка за мен. Дюлгеров играе с голямо желание, физически е много добре, но му куца техниката и често топката му бяга.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 11 фев 2017 16:20

[center]Руи Педро също коренна промяна в сравнение с есента.....ако продължава така ,задължително титуляр!!! [/center] [center]Ако всички са здрави очаквам за мача с византийците : Георги Китанов , Александър Дюлгеров, Николай Бодуров, Рафа Перез, Антон Недялков , Петрус Бумал, Рубен Пинто, Руи Педро, Кевин Меркадо, Арсенио Нунеш, Фернандо Каранга.[/center] [center]На мястото на Рафа може и Пламен,защото Чорбата е наказан. Руменов също ми хареса много ;) [/center]

Върни се в “ЦСКА”