ВЛ | 25-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 2:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: ВЛ | 25-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уотфорд | 11.02

Мнениеот Tobacco » 09 фев 2017 21:56

Тия са коварни,ама тва не пречи да им пишем една тройка.
Крайно време е някой отборчета да минат зад Юнайтед :oops:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 10 фев 2017 15:44

Трябва ни задължителна победа. Надявам се да покажат стабилна игра и да вземат мачът, защото нямаме право на повече грешки.
Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 фев 2017 15:52

redhooligan написа:Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!

Teгли си ACE STREAM и си гледаш мача без никакви проблеми, в HD качество, на руски или английски. Не засича, не прекъсват мачовете, както със SopCast-а, а на полувремето има анализи от бивши футболисти, разглеждане на спорните ситуации и т.н. Никога не съм плащал за Диемите, откакто станаха платени, а съм гледал, когато мога, всеки мач на Юнайтед.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 11 фев 2017 08:49

tevez написа:Teгли си ACE STREAM и си гледаш мача без никакви проблеми, в HD качество, на руски или английски. Не засича, не прекъсват мачовете, както със SopCast-а, а на полувремето има анализи от бивши футболисти, разглеждане на спорните ситуации и т.н. Никога не съм плащал за Диемите, откакто станаха платени, а съм гледал, когато мога, всеки мач на Юнайтед.

Подкрепям на 100%!
The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 11 фев 2017 13:49

Победа с какъвто и да е резултат е жизнено важна с оглед мача между Ливърпул и Тотнъм.

Потребителски аватар
PValchinov
Контакти:

Мнениеот PValchinov » 11 фев 2017 14:19

tevez написа:
redhooligan написа:Жлко че мачът няма да се предава по телевизията за поредна седмица. Мисля си че скоро пакетът ми за телевизийте значително ще намали заради тези изцепки!

Teгли си ACE STREAM и си гледаш мача без никакви проблеми, в HD качество, на руски или английски. Не засича, не прекъсват мачовете, както със SopCast-а, а на полувремето има анализи от бивши футболисти, разглеждане на спорните ситуации и т.н. Никога не съм плащал за Диемите, откакто станаха платени, а съм гледал, когато мога, всеки мач на Юнайтед.

То хубаво Ace Stream, но докато намериш точния стрийм и са минали 15-20 минути от първото полувреме. Иначе това е най-добрата алтернатива.

И малко офтопик да Ви попитам колеги. Възможно ли е да се абонираш за MUTV, от България, и какви са условията, малко по подробно ако някой намери време да обясни? Благодаря предварително!!

exclusiveremix
Контакти:

Мнениеот exclusiveremix » 11 фев 2017 14:44

А някой може ли да обясни как по-точно става гледането с този ACE Stream.Засега си чакам потвърждаващото писмо,оттам нататъка какво правим ?

За мача - задължителна победа и да се надяваме Тотнъм да опънат Ливерпул.Не знам защо,но като гледал Хъл Сити какво правят в последните си мачове,се надявам и поне на един X от тях срещу Арсенал.Ако с днескашната победа и съответно загубите на нашите конкуренти, се доберем до 4тото място ще е повече от идеален ден!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 11 фев 2017 16:46

Браво на Моуриньо! Ей тва е състав :P
Офтопик:

Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”