Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Der Führer » 10 фев 2017 21:39

CSKA69 написа:
Der Führer написа:
CSKA69 написа:
Der Führer написа:
pomiqr272 написа:Най-слабият Байерн от времето на титлата на Щутгарт. Добре, че и другите в Бундеслигата са слаби. Анчелоти уби машината на Гуардиола.

Машината беше при Хайнкес . Това което гледаме в момента , е наследството оставено от Гуардиола.

Интересно ми е, ако в края на сезона Байерн спечели требъл, пак ли ще е наследство на Гуардиола или пък заслугата ще си е само на Татко Карло :?: :!: :lol: Такива въртиопашки сте понякога, за да си нагодите ситуацията според хейта, че сте направо жалки :idea:

А на кой трябва да пишем заслугата за евентуален требъл ? Питам защото ми е интересно ... Все пак със същите играчи Гуардиола не успя .
Моето лично мнение е , че заслугата ще е на играчите , които ще са надскочили лимита си и на треньора който ще е избрал по-правилна тактика в решаващите мачове . И на огромна доза късмет в точните моменти .
Виж , ако Байерн не спечели титлата и купата , то вината ще е на Анчелоти . Защото в каквото и състояние да са наличните играчи , все още са достатъчни за успехи на домашната сцена .
Ето в това се изразява "наследството на Гуардиола" ... Пое отбор в който основните играчи или бяха в перфектна възраст , или се развиваха . Отбор , който беше балансиран по постове и с невероятна резервна скамейка . За три години изцеди каквото може от тях и избяга оставяйки отбор пълен със застаряващи и амортизирани играчи . Изхарчи 200 млн ( само играчите доведени по изричното му настояване ) , но няма нито един футболист доведен от него , който да става за нещо повече от резерва .

Ето затова си позволявам такова определение като въртиопашки :lol: Естествено, че за победите и пораженията СЕГА отговарят Карло Анчелоти, щабът му и конкретните играчи. Пеп Гуардиола и така нареченото му наследство НЯМАТ НИЩО ОБЩО :!: Желанието ти обаче за пореден път да го включиш в негативна светлина в разговора за Байерн няма как да не дразни, защото си е чисто хейтърство. Твое право, но въобще не съм съгласен с погребалния наратив как каталунецът е оставил едва ли не разбит отбор и как проблемите в игрови план на Байерн се дължат на него. Това са АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! Байерн разполага с готов отбор да атакува ШЛ и неуспех в това начинание няма да има нищо общо с Гуардиола, освен ако той не е съперникът на финала :lol:

Значи ... въртиопашка ще можеш да ме наричаш , ако хипотетично Гуардиола спечели ШЛ с Ман Сити и аз се появя в техния подфорум да боготворя каталунеца и гениалните му качества .
Хейтър - ако сега вися по цял ден в същия подфорум да коментирам резултатите му .
Моментното състояние на един отбор , не е величина която е извън времето и пространството . А съвкупност от много фактори - играчи , треньорски щаб , ръководство , трансферна политика .
Никъде не съм казал , че Гуардиола е виновен за начина по който Байерн играе ( или не играе ) . Обвинявам го , заедно с ръководството , за 3 години трансферни безумия . Че не си мръдна пръста , за да задържи Кроос . Че дори без да ги види на тренировка , посочи вратата на един от 5-те най-ефективни нападатели в историята на Бундеслигата и един от най-добрите дефанзивни халфове към онзи момент . Че домъкна в отбора , футболисти , които иначе биха стъпили на Алинц арена , само като зрители ... или ако отбора им гостува на Байерн . И че благодарение на тези негови ( и на ръководството ) гениални трансфери , Анчелоти сега е ограничен и откъм възможност за трансфери и откъм варианти при избора си на играчи за всеки мач .
Последна промяна от Der Führer на 10 фев 2017 22:02, променено общо 1 път.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 фев 2017 22:01

doktora25 написа:Съгласен съм с абсолютно всяка дума на Фюрера за наследството на КБХГ. И според мен отборът няма достатъчно класа в средата на терена, изглежда небалансиран и амортизиран и вероятността да спечели ШЛ през настоящия сезон не е голяма, освен ако в идните седмици работата на Анчелоти не даде видими резултати. Съгласен съм и че Карло най-вероятно ще поеме отговорност ако текущите цели не бъдат изпълнени, защото игровият облик и изстискването на най-доброто от всеки футболист са негови основни задължения, а на този етап в това отношение не се справя. Единствено защитата ми се струва малко по-стабилна.

Но това, което се изпуска в дискусията и има не по-малко влияние върху случващото се в клуба през последните 3 години и половина от наследството на КБХГ и работата на Карло са действията на ръководството:
-Те са тези, които поканиха КБХГ за треньор, давайки си ясната сметка, че той ще разруши една добре работеща машина, която радва феновете и постига успехи и ще се опита да изгради друга машина.
-Те са тези, които имаха крайната дума за трансферите, а за някои от тях може би и началната. Реално те са изхарчили въпросните 200 млн и непрекъснато повтарят, че не е проблем за тях никоя сума.
-Вероятно тяхната заслуга за напускането на Кроос е по-голяма от тази на КБХГ ако е вярно това за парите, играч който в момента щеше да ни е незаменим.
-Може би поделена вина имат с треньорите, че не успяха да убедят нито една типична 9-ка да остане като Вариант Бе - Гомез, Манджукич, дори Пизаро. И на тримата кариерата тръгна надолу след напускането.
-Предполагам, че всичко, което се изписа за Лам през последните дни е вярно.
-Мисля че 01.07. бе крайно късна и неподходяща дата за първи работен ден на Анчелоти. Още от май месец той трябваше да е близо до отбора, да се знае какво ще бъде, как ще бъде, какво иска от ръководството като футболисти и какво ще му бъде осигурено.
-Те са тези, които в нито един момент не признаха грешните си ходове.
-Аз ги обвинявам и за такива неща, че например дадоха толкова голям кредит на доверие на КБХГ след всеки сезон, че толкова се застъпваха за него, напр. при конфликта с доктора и го оставиха да ги разиграва през 3-я сезон, така че да бъде изпуснат Клоп, но това до голяма степен са субективни разсъждения.

На фона на всичко това обаче те отчитат рекордно големи приходи и финансови показатели, които ги интересуват, така че те едва ли са недоволни от своята работа.

Като обобщение: както вина при скорошни неуспехи, така и заслуги при скорошни успехи ще имат и КБХГ, и Анчелоти, и ръководството, и играчите. Късметът за мен е по-маловажен фактор от изброените 4. С времето обаче влиянието на тези 4 фактора ще се променя и тогава анализите ще бъдат далеч по-категорични и няма да има място за никакви спорове.

Ако трябва да съм честен , не мога да твърдя категорично , че Видал и Кимих са трансфери на Гуардиола . Иначе с тези от това лято милионите са почти 300 .
За 9-те ... Още в първия си работен ден Гуардиола посочи вратата на Марио Гомес , после изгони и Манджукич , а на Писаро никой не му предложи да остане .
Кроос беше нарочен за изкупителна жертва от Румениге , покрай конфлика с агента му при трансфера на Гьотце . Гуардиола просто не си мръдна пръста да го задържи . Странно поведение за треньор , който в началото на сезона каза в прав текст на ръководството - "Или Алкантара , или никой" .
Лам - както се оказа , искаха да използват името му , не способностите му . Напускането на Замер , също не стана по най-читавия начин .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 10 фев 2017 22:29

sapio0o написа:Футболистите са тези, които решават дадена среща в своя или противникова полза. Веднъж Рамос ще уцели луната с изпълнение на дузпа, а друг път ще реши полуфинал и финал, за да спечели тенекията. В единия случай го отнася Моуриньо, в другия Анчелоти излиза гений. Друг пример - веднъж Мюлер вкарва два гола в първият полуфинален мач (срещу Барса), друг път пропуска дузпа при преднина от 1:0 в полуфинален реванш (Атлетико). И какво излиза накрая? Излиза, че често треньорът не е решаваща фигура в големите отбори. Играчите са. Трансферната политика е. Късметът да нямаш контузии. Гол на чужд терен. Някое съдийско отсъждане. И така до утре.

Принципно силните години на един футболист са между 25 - 31 . Когато вече и няма какво да научи ... и преди тялото му да започне да го предава..

Ако си вратар или халф от типа Пирло/Модрич може и до 38 да играеш. Ако си крило или нападател обаче е малко трудно. Особено в клуб с високи амбиции. Роналдо чукна 30 и оттогава насам е бледо копие на себе си. Продължава да има прилична бройка голове и асистенции за стандартите си и легендарна такава за всеки друг нападател, но самото му представяне на терена не е същото. Особено си личи, когато не съумее да вкарва. Просто няма с какво друго да допринесе. Не е онзи Роналдо. Рибери на 30 поддаде яко. Робен също го чукнаха контузите. Да си припомним ли близкото минало? На 30 феномена и Роналдиньо бяха тотално изхабени за големия футбол. Всъщност Роналдиньо започна да се задъхва още на 28. Ще става и по-зле като гледам какви неща се обмислят за световното първенство.

Всеки е изпускал дузпа . И си прав , че не всеки път треньора е решаваща фигура . Само че при 2:0 в реванша с Атлетико - Анчелоти , Хайнкес , дел Боске , че дори и Специалния , бе само че нямаше да позволят отбора им да получи гол , но дори щяха да бият с по-сериозна разлика . Само че за Гуардиола да тренираш отбора си на статични положения и игра в защита е загуба на време . Робен винаги е бил чуплив , но по една или друга причина контузиите в Байерн се увеличиха драстично с идването на Гуардиола . Тъжното в случая е , че на по 33 години Робен и Рибери пак са по-добри , отколкото Коста ще бъде някога . Макар че за някои съфорумци , той е някакъв феноменален играч . Болезнената истина обаче е , че първия си сезон Коста има 7 гола и 18 асистенции . А примерно Шакири има 8 гола и 13 асистенции в първия си сезон за Байерн ... при изиграни над 1400 минути по-малко .
Относно възрастта - Писаро стана голмайстор на Вердер на 36 години . Златан е излишно да го коментирам , но можеш да погледнеш показателите на Ариц Адурис за последните му два сезона.
и ВИЕ СЪЩО ...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 10 фев 2017 22:42

Der Führer написа: Само че за Гуардиола да тренираш отбора си на игра в защита е загуба на време.

Не виждам смисъл да продължавам диалога си с теб след това изречение. Само ще цитирам Тиери Анри, който беше казал, че преди идването на Пеп Барселона беше отбор известен с умението си да надвкара противника, тоест ако вкарат 3 гола на Барса, те ще вкарат 5 и ще спечелят. С Гуардиола Барса започнаха и да се защитават и да получават малко голове. Как точно - в интернет има достатъчно статии и клипчета обясняващи основите на футболната философия на Гуардиола, но да се твърди, че Гуардиола не се интересува от защитната фаза от играта е нелепо и лаишко :idea:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 фев 2017 12:53

CSKA69 написа:
Der Führer написа: Само че за Гуардиола да тренираш отбора си на игра в защита е загуба на време.

Не виждам смисъл да продължавам диалога си с теб след това изречение. Само ще цитирам Тиери Анри, който беше казал, че преди идването на Пеп Барселона беше отбор известен с умението си да надвкара противника, тоест ако вкарат 3 гола на Барса, те ще вкарат 5 и ще спечелят. С Гуардиола Барса започнаха и да се защитават и да получават малко голове. Как точно - в интернет има достатъчно статии и клипчета обясняващи основите на футболната философия на Гуардиола, но да се твърди, че Гуардиола не се интересува от защитната фаза от играта е нелепо и лаишко :idea:

За какъв диалог говорим , когато вадиш част от едно изречени ( дори не цялото ) от контекста на разговор , който водя с друг съфорумец . Както и да е ... Все повече се убеждавам , че си фен не на Гуардиола , а на медийния му образ . Ако бше истински негов фен , много добре щеше да знаеш какво съм имал предвид с горната част от изречение .
Да - отборите на Гуардиола не тренират специализирано "игра в защита" . По простата причина , че идеите и философиите ( повече от една са ) , които той изповядва и е взаимствал ( нито ги е измислил , нито е създал нещо ново ) , не предвиждат отбора да отстъпва инициативата и владеенето на топката на съперника . И да премине в защита . Нито схемите които Гуардиола ползва , нито пакетното придвижване на отбора , нито изнесената напред защитна линия , са подходящи за дефанзивна игра . Защитната фаза в тези футболни философии се изразява във високата , интензивна преса , затварянето на пространствата още в половината на противника и бързото печелене на топката когато се загуби . При невъзможност - извършване на нарушение . Или както се нарича - Passing lane Press ( ако не знаеш какво означава , мога да ти обясня ). Това просто задушава слабите отбори и те практически не създават положения . От там идват няколкото гола по-малко на сезон - но нищо драстично . При сериозни отбори , успеха е променлив . Затова и Байерн , след идването на Гуардиола , започна да бележи по-малко и да получава повече голове след статични положения . Не ми трябват нито клипчета , нито статийки , за да знам в както се изразява "футболната философия" на Гуардиола и от кой треньор какво е копирал . Колкото Клоп е измислил "геген пресинг" , толкова и Гуардиола "тики-така" . Или както казват старите хора - всяко ново нещо е забравено старо . ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 фев 2017 16:58

Какво по дяволите значи медиен образ?! За Бога, та аз в качеството си на привърженик на Реал прекарах 4 години желаейки и надявайки се недостатъците на Гуардиола и неговата визия за футбола да го провалят :lol: Все пак във футбола няма идеална стратегия за печелене на мачове. В определен период дадена идея си пробива път и доминира, след което друга я измества. Често успехът на тези идеи зависи от обстоятелствата - перфектното поколение с точния треньор, за да ги изпълнят успешно. Постепенно прозрях, че недостатъците в Гуардиоловия футбол са нищожно малко, и всъщност това е една интригуваща и завладяваща визия, която ми харесва наистина.
За това каква е тя, откъде е взаимствана и как я прилага съм писал достатъчно в официалната тема за него (не се имам за някакъв експерт, но по въпроса съм се интересувал много), така че ако искаш може да продължим там, за да не правим офтопик тук..Както казах, Гуардиола е вече само минало за Байерн. Именно при баварците Пеп ме спечели окончателно с желанието да се усъвършенства и адаптира, като добави към доминиращата си идея за футбола още елементи, които бяха нетипични за него в Барселона. Например играта на контраатака е най- силното му оръжие в момента в Сити, защото все още има проблеми с изграждането на постепенните атаки там. И така нататък. Мога да продължавам до безкрай, затова спирам.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 12 фев 2017 13:52

Понеже започнаха трансферните спекулациите , ще си позволя да ги резюмирам .
Официални изходящи :
Лам и Алонсо - край на кариерите . Огромно благодаря за професионализма и на двамата , за това което дадоха на Байерн . А то е всичко което им позволяваше тялото им , нищо по-малко .
Официални входящи - Никлас Зюле и Себастиан Руди . Единия само на 21 е в топ 5 на немските защитници . Другия - да кажем че не е по-слаб от халфовете с които Байерн разполага . Но е немец , при това национал.
Слухове ... изходящи :
Коста не бил щастлив в Байерн ... Прав е - Байерн е слаб клуб , Мюнхен е ужасен град . Щастието на Коста е особено важно за мен - пожелавам му лятото да си намери място където да е щастлив.
Барса иска да си върне Алкантара - всички искат Барса да си върне Алкантара ... веднага се сещам за поне 30 млн. причини , това да се случи.
Челси дава 38 млн паунда за Видал ( според други източни 56 млн ) - само луд би дал толкова пари за 30 годишен играч . А само завършен дебил би ги отказал .
Коман - ту го искаме , ту връщаме в Торино . Моята прогноза е , че ако Ювентус откаже да откупи Бенатия , то Коман ще си стегне багажа .
Слухове ... входящи :
Мората , Хамес и Иско от Реал - накуп.
Яник Караско от Атлетико .
Силван Видмер от Удинезе и Неслон Семедо от Бенфика за заместници на Лам.
Серж Гнабри от Вердер и Юлиан Брант ( може и от лятото на 2018 ) от Леверкузен .
Бернардески от Фиорентина , Родригес от Волфсбург , Хектор от Кьолн , Клостерман от Лайпциг , Толян от Хофенхайм и Хенрикс от Леверкузен .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 17 фев 2017 15:56

Der Führer написа:
doktora25 написа:Съгласен съм с абсолютно всяка дума на Фюрера за наследството на КБХГ. И според мен отборът няма достатъчно класа в средата на терена, изглежда небалансиран и амортизиран и вероятността да спечели ШЛ през настоящия сезон не е голяма, освен ако в идните седмици работата на Анчелоти не даде видими резултати. Съгласен съм и че Карло най-вероятно ще поеме отговорност ако текущите цели не бъдат изпълнени, защото игровият облик и изстискването на най-доброто от всеки футболист са негови основни задължения, а на този етап в това отношение не се справя. Единствено защитата ми се струва малко по-стабилна.

Но това, което се изпуска в дискусията и има не по-малко влияние върху случващото се в клуба през последните 3 години и половина от наследството на КБХГ и работата на Карло са действията на ръководството:
-Те са тези, които поканиха КБХГ за треньор, давайки си ясната сметка, че той ще разруши една добре работеща машина, която радва феновете и постига успехи и ще се опита да изгради друга машина.
-Те са тези, които имаха крайната дума за трансферите, а за някои от тях може би и началната. Реално те са изхарчили въпросните 200 млн и непрекъснато повтарят, че не е проблем за тях никоя сума.
-Вероятно тяхната заслуга за напускането на Кроос е по-голяма от тази на КБХГ ако е вярно това за парите, играч който в момента щеше да ни е незаменим.
-Може би поделена вина имат с треньорите, че не успяха да убедят нито една типична 9-ка да остане като Вариант Бе - Гомез, Манджукич, дори Пизаро. И на тримата кариерата тръгна надолу след напускането.
-Предполагам, че всичко, което се изписа за Лам през последните дни е вярно.
-Мисля че 01.07. бе крайно късна и неподходяща дата за първи работен ден на Анчелоти. Още от май месец той трябваше да е близо до отбора, да се знае какво ще бъде, как ще бъде, какво иска от ръководството като футболисти и какво ще му бъде осигурено.
-Те са тези, които в нито един момент не признаха грешните си ходове.
-Аз ги обвинявам и за такива неща, че например дадоха толкова голям кредит на доверие на КБХГ след всеки сезон, че толкова се застъпваха за него, напр. при конфликта с доктора и го оставиха да ги разиграва през 3-я сезон, така че да бъде изпуснат Клоп, но това до голяма степен са субективни разсъждения.

На фона на всичко това обаче те отчитат рекордно големи приходи и финансови показатели, които ги интересуват, така че те едва ли са недоволни от своята работа.

Като обобщение: както вина при скорошни неуспехи, така и заслуги при скорошни успехи ще имат и КБХГ, и Анчелоти, и ръководството, и играчите. Късметът за мен е по-маловажен фактор от изброените 4. С времето обаче влиянието на тези 4 фактора ще се променя и тогава анализите ще бъдат далеч по-категорични и няма да има място за никакви спорове.

Ако трябва да съм честен , не мога да твърдя категорично , че Видал и Кимих са трансфери на Гуардиола . Иначе с тези от това лято милионите са почти 300 .
За 9-те ... Още в първия си работен ден Гуардиола посочи вратата на Марио Гомес , после изгони и Манджукич , а на Писаро никой не му предложи да остане .
Кроос беше нарочен за изкупителна жертва от Румениге , покрай конфлика с агента му при трансфера на Гьотце . Гуардиола просто не си мръдна пръста да го задържи . Странно поведение за треньор , който в началото на сезона каза в прав текст на ръководството - "Или Алкантара , или никой" .
Лам - както се оказа , искаха да използват името му , не способностите му . Напускането на Замер , също не стана по най-читавия начин .

Както и да го гледаме, най-голямата грешка на Байерн в последните години е незадържането на Кроос, което, както неведнъж сме говорили тук, по-скоро е било възможно. Другата грешка (поне за мен) е незадържането на Шакири, но тя не може да се измерва със значението на първата. Третата грешка - раздялата с Хумелс още през 2009 беше поправена.

Според вас какво ще стане след Алонсо с поста му? Какво ви изглежда най-вероятно?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 фев 2017 16:05

Нали си купихте млад негър за 60м, какво да стане? Редно е да играе.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 17 фев 2017 17:27

rhaegar написа:Нали си купихте млад негър за 60м, какво да стане? Редно е да играе.

Би било чудесно да покаже развитие, на всички ни се иска това и случи ли се, не виждам причина да не се наложи и в титулярния състав. Има обаче една малка особеност. "Мястото на Алонсо" не значи просто в халфовата линия, не се изчерпва и с определението "опорен халф". Независимо дали става дума за 4-2-3-1, 4-3-3, 4-1-4-1, 4-4-2-диамант, един от халфовете винаги е натоварен с много повече отговорности - той трябва да е лидерът на терена, основният разбивач, основният разпределител и неговата игра е ключова за цялостното представяне на отбора. При 4-2-3-1 да кажем че тези отговорности леко се разпределят между 2-ма и те могат да сформират много добър тандем - Швайнщайгер и Хави Мартинез/ Швайнщайгер и Ван Бомел, но и в тази ситуация дори единият може да е по-важен и да не му е дадена свобода в офанзивен план. При другите изброени схеми е задължително да има такъв човек и е силно препоръчително да е твърд титуляр и да не се правят ротации там.

Доколкото съм наблюдавал Ренато в игра, той не е точно такъв тип халф, той е по импровизациите, обича свободата, бърз е, играе с хъс и показва голямо желание, обича да обстрелва вратата. Качествата му предполагат да се включи по-добре при 4-3-3, омразната ми 4-1-4-1, 4-4-2, 3-5-2, макар че през есента той не оползотвори дадените му шансове. Не е изключено и да се превърне в следващия Швайнщайгер или Алонсо, но за тази цел трябва да натрупа опит, много мачове като титуляр, най-вече значително по-голяма дисциплинираност и интелигентен и прозорлив треньор да прецени, че може да му се гласува доверие да поеме ролята на лидер в средата на терена. Възможно е да бъде изпробван да трупа опит при 4-2-3-1 покрай Алонсо или "неговия наследник" и да изземе съответно част от неговите функции. А защо пък да не се наложи и като плеймейкър? Би било интересно. Но за да се случи което и да било от тези, той трябва да положи много труд и дисциплинираност през следващите седмици и месеци, защото талантът само не е достатъчен.

Въпросът с наследника на Алонсо наистина е сериозен, защото не можем ясно и категорично да кажем кой би могъл да бъде от настоящия състав.
-Хави Мартинез - може би на по-голямата част ни се иска той да е, но на практика повече от година плътно играе като защитник, в т.ч. и в националния отбор и се справя достатъчно добре като такъв. Може би Карло вижда в него повече бранител, отколкото халф, не се наемам да го твърдя, но и не мисля че някой има основания да е убеден в противното.
-Видал - на пръв поглед изглежда най-подходящ, поради опита му, но и той предпочита по-свободните функции на терена, невинаги е максимално отговорен към задачите си и достатъчно постоянен в изявите си. На този етап дългосрочното му оставане в отбора не изглежда съвсем сигурно.
-Тиаго - Всичко, което споменах за Видал, важи и за него, като прибавим и че не бих поставил висока оценка на дефанзивните му качества, но според мен би могъл да бъде полезен като плеймейкър, ако развие още качествата си и във всеки мач показва не по-лоша форма от тази срещу Арсенал.
-Кимих - До голяма степен всичко, което казах за Ренато важи и за него, с разликата, че притежава по-комплексни качества и може да намери своето място и на по-задни позиции и освен това показва засега по-добри игри от португалеца, особено в началото на сезона.

И накрая, по мое мнение с този въпрос не трябва да се правят никакви компромиси и лятото при нужда да се закупи утвърдено име, независимо на каква цена.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Байерн”