CSKA69 написа:Der Führer написа:CSKA69 написа:Der Führer написа:pomiqr272 написа:Най-слабият Байерн от времето на титлата на Щутгарт. Добре, че и другите в Бундеслигата са слаби. Анчелоти уби машината на Гуардиола.
Машината беше при Хайнкес . Това което гледаме в момента , е наследството оставено от Гуардиола.
Интересно ми е, ако в края на сезона Байерн спечели требъл, пак ли ще е наследство на Гуардиола или пък заслугата ще си е само на Татко Карло![]()
![]()
Такива въртиопашки сте понякога, за да си нагодите ситуацията според хейта, че сте направо жалки
А на кой трябва да пишем заслугата за евентуален требъл ? Питам защото ми е интересно ... Все пак със същите играчи Гуардиола не успя .
Моето лично мнение е , че заслугата ще е на играчите , които ще са надскочили лимита си и на треньора който ще е избрал по-правилна тактика в решаващите мачове . И на огромна доза късмет в точните моменти .
Виж , ако Байерн не спечели титлата и купата , то вината ще е на Анчелоти . Защото в каквото и състояние да са наличните играчи , все още са достатъчни за успехи на домашната сцена .
Ето в това се изразява "наследството на Гуардиола" ... Пое отбор в който основните играчи или бяха в перфектна възраст , или се развиваха . Отбор , който беше балансиран по постове и с невероятна резервна скамейка . За три години изцеди каквото може от тях и избяга оставяйки отбор пълен със застаряващи и амортизирани играчи . Изхарчи 200 млн ( само играчите доведени по изричното му настояване ) , но няма нито един футболист доведен от него , който да става за нещо повече от резерва .
Ето затова си позволявам такова определение като въртиопашкиЕстествено, че за победите и пораженията СЕГА отговарят Карло Анчелоти, щабът му и конкретните играчи. Пеп Гуардиола и така нареченото му наследство НЯМАТ НИЩО ОБЩО
Желанието ти обаче за пореден път да го включиш в негативна светлина в разговора за Байерн няма как да не дразни, защото си е чисто хейтърство. Твое право, но въобще не съм съгласен с погребалния наратив как каталунецът е оставил едва ли не разбит отбор и как проблемите в игрови план на Байерн се дължат на него. Това са АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ! Байерн разполага с готов отбор да атакува ШЛ и неуспех в това начинание няма да има нищо общо с Гуардиола, освен ако той не е съперникът на финала
Значи ... въртиопашка ще можеш да ме наричаш , ако хипотетично Гуардиола спечели ШЛ с Ман Сити и аз се появя в техния подфорум да боготворя каталунеца и гениалните му качества .
Хейтър - ако сега вися по цял ден в същия подфорум да коментирам резултатите му .
Моментното състояние на един отбор , не е величина която е извън времето и пространството . А съвкупност от много фактори - играчи , треньорски щаб , ръководство , трансферна политика .
Никъде не съм казал , че Гуардиола е виновен за начина по който Байерн играе ( или не играе ) . Обвинявам го , заедно с ръководството , за 3 години трансферни безумия . Че не си мръдна пръста , за да задържи Кроос . Че дори без да ги види на тренировка , посочи вратата на един от 5-те най-ефективни нападатели в историята на Бундеслигата и един от най-добрите дефанзивни халфове към онзи момент . Че домъкна в отбора , футболисти , които иначе биха стъпили на Алинц арена , само като зрители ... или ако отбора им гостува на Байерн . И че благодарение на тези негови ( и на ръководството ) гениални трансфери , Анчелоти сега е ограничен и откъм възможност за трансфери и откъм варианти при избора си на играчи за всеки мач .