Марто Камбуров - национал!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Марто Камбуров - национал!

Мнениеот acmilan » 14 яну 2010 22:59

Бирабекс,за много неща си прав,само че Йовов не е в национала откакто Мъри е тренер ;) Макар че за мен е един от най-добрите ни футболисти от гледна точка на техника,импровизация и пласиране.Жалко,че преди години беше толкова несериозен и не остана в Германия,там можеха да го направят голям футболист.Както скоро каза Мишо Мадански по Ринг:"Йовов нямаше да излезе от Байерн Мюнхен,ако не изпускаше тези положения."
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 яну 2010 23:16

acmilan написа:Пълен абсурд е,че Мъри Стоилов вика в националния само футболисти на Левски и Литекс.За един лагер бяха извикани около 6-7 играчи на ЦСКА,които изиграха "прекрасен" мач с Кипър.Истината е,че в България младите футболисти не стават за никакъв знаете какво и скоро футболисти като Митко Иванков,Гошо Петков,Кишишев,Коловати,Томашич,Телкийски да не говорим за Пелето,Стенли,Марто и Бербо ще ги търсим под дърво и камък,но няма да ги намерим.Колкото до Марто Камбуров,аз съм му голям фен,но при наличието на Бербатов,Божинов,Рангелов и Домовчийски трудно може да се наложи в националния отбор.Безспорен обаче е фактът,че трябва да му се даде шанс поне веднъж.

Точно това имам предвид.Да го викне един път - независимо дали е за контрола,или за важен мач.Да го пробва и ако наистина не става - окей,няма да се свърши света.Така или иначе няма да се класираме заникъде.

PS.Споменах Йовов,защото бас хващам,че ще бъде викнат в Националния,помни ми думата. ;)
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 яну 2010 23:34

birabecks написа:
acmilan написа:Пълен абсурд е,че Мъри Стоилов вика в националния само футболисти на Левски и Литекс.За един лагер бяха извикани около 6-7 играчи на ЦСКА,които изиграха "прекрасен" мач с Кипър.Истината е,че в България младите футболисти не стават за никакъв знаете какво и скоро футболисти като Митко Иванков,Гошо Петков,Кишишев,Коловати,Томашич,Телкийски да не говорим за Пелето,Стенли,Марто и Бербо ще ги търсим под дърво и камък,но няма да ги намерим.Колкото до Марто Камбуров,аз съм му голям фен,но при наличието на Бербатов,Божинов,Рангелов и Домовчийски трудно може да се наложи в националния отбор.Безспорен обаче е фактът,че трябва да му се даде шанс поне веднъж.

Точно това имам предвид.Да го викне един път - независимо дали е за контрола,или за важен мач.Да го пробва и ако наистина не става - окей,няма да се свърши света.Така или иначе няма да се класираме заникъде.

PS.Споменах Йовов,защото бас хващам,че ще бъде викнат в Националния,помни ми думата. ;)

Ами ако е в добра форма нека да го викне,няма лошо.Който и футболист да бъде извикан,стига да е в добра форма и се представи добре,това е от плюс за отбора.Що се отнася до национален отбор,няма млади и стари.Големият ни отбор от 94-та беше пълен с играчи на 27-28 години плюс двама на 31-32 и още толкова на 24.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bergkamp
Контакти:

Мнениеот bergkamp » 14 яну 2010 23:41

[quote="zlatan"]умника който пуска тази тема:Къде се наложи Мартин в двата локомотива е как бе хора да стане национал Бербо или Божинов или Рангелов да не повика,помислете преди да пускате безумия.Не съм съгласен понякога с националния тренер ама това за марто камбуров там проблеми БГ-отбора няма ,нападатели имаме и то добри.

Колко си годишен бе "колега"?,свали сините очилца.В новата кампания, Камбуров трябва да е титуляр ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, иначе ще пропуснем отлична "опция" в нападение, защото има кой да създава положения, но няма кой да ги вкара

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 14 яну 2010 23:48

1.Има много голяма разлика от това да играеш в нашето първенство и това да си в някое от големите първенства на запад.
2.Камбуров не е пренебрегван само от Мъри, при предишните треньори положението беше същото.
3.Мъри викал футболисти от Левски и Литекс - да, но предимно защитници, защото на тези постове нямаме толкова класни играчи от чужбина. Специално феновете на Локо Сф няма от какво да се оплакват, след като техният Бандаловски също беше извикан и влиза в плановете на Мъри и занапред.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 яну 2010 23:55

acmilan написа:Ами ако е в добра форма нека да го викне,няма лошо.Който и футболист да бъде извикан,стига да е в добра форма и се представи добре,това е от плюс за отбора.Що се отнася до национален отбор,няма млади и стари.Големият ни отбор от 94-та беше пълен с играчи на 27-28 години плюс двама на 31-32 и още толкова на 24.

E,за това си говорим бе,приятелю.Именно за това.Камбуров не е първа младост,но има добра физика,а дали е във форма ? Кой е голмайстор на "А"група в момента ?! Обаче...Специалиста се прави на разсеян.Според мен това си е въпрос на лично отношение към Марто.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 15 яну 2010 01:01

На мястото на Бербатов ще си е идеално, но за нас, не за БФС. А незнам Бербатов с какво заслужи футболист на година отново? С това, че се "скъса" да вкарва на Юнайтед ли? Или, че е обвиняван пак от цяла Англия? ....
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 яну 2010 02:24

birabecks написа:
acmilan написа:Ами ако е в добра форма нека да го викне,няма лошо.Който и футболист да бъде извикан,стига да е в добра форма и се представи добре,това е от плюс за отбора.Що се отнася до национален отбор,няма млади и стари.Големият ни отбор от 94-та беше пълен с играчи на 27-28 години плюс двама на 31-32 и още толкова на 24.

E,за това си говорим бе,приятелю.Именно за това.Камбуров не е първа младост,но има добра физика,а дали е във форма ? Кой е голмайстор на "А"група в момента ?! Обаче...Специалиста се прави на разсеян.Според мен това си е въпрос на лично отношение към Марто.

Защитавал съм Стоилов много пъти в този форум,но в случая си напълно прав.Какви ли не парашутисти играха и се изложиха с националната фланелка,а на Мартин не е даден никакъв шанс.Явно е,че има някакво лично отношение.Интересно ако от четиримата викани нападатели се контузят поне двама,към кого ще прибегне Мъри?

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 15 яну 2010 09:32

Мачкай Марто мачкай :) ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 яну 2010 10:15

someone написа:
Veso1913 написа:...Оня ден Мъри каза че класирането ще бъде проблем.Сякаш ние не знаем. :) Но той сега ли го разбра?Явно е много куха лейка.Да се маха като му е проблем да ни класира и да дойде някой,на когото това няма да му е проблем.

Нали се смяха и го критикуваха "кауня", че вика Томашич, Тинката и Коловати... ама видяхме какво стана, като не играха с Кипър и толкова искаха всички защитата на ЦСКА, убавеца Ваньо и т.н Е същото ще е, като вика и звездата и голмайстора само за един полусезон Камбуров...

Коловати направи толкова грешки срещу Кипър в България колкото и Иван Иванов в Кипър с тази разлика, че в на ст. Васил Левски ни се размина. Недей писа глупости. Единствено Кишишев се представи на ниво, което ме изненада наистина.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Национален отбор”