Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот ham3r » 09 фев 2017 23:07

Ozzimozzi написа:
ceBep написа:Какви протести ще има бе голеадоре. Кой ще ви ги организира тези протести, като лидерите ви са интересаджии и няма да да си мръднат пръста без да играе сухата пара. Да не мислиш, че този протест, който виждаш по-горе, те са го организирали. Вие в момента сте едно платено посмешище, шайка интересаджии. Не очаквай да се случи нещо такова.

Ех този Емчо! Как е съществувал ЦСКА преди неговата ера - идея нямам!

Ще ти кажа за еФчо:
еФчо съществуваше на разчет и издръжка на Дучето.Дучето взимаше пари от ЦСКА и между другото даваше на еФчо.Това е Морално.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2017 23:10

Beladona написа:
soilwork написа:[center]Както каза Боби Михайлов миналата година: "Когато всичко е законно, нищо не ме притеснява.

Има 32 отбора Левски, 18 Пирин, Чикаго Файър... Всичко около ЦСКА София е направено законно" ;)
[/center] [center][/center] В рамките на закона ще решим и въпроса с базите и Армията......

Трябва да се вади кеш за базите , аз обаче познавам един луд , дето ше даде повече от жужетата .....але , але ....

Как да не ти повярва човек,ти си се доказал в този форум с прогнозите си :) ,вярно че си бил година и половина тук,ама те еднодневките са дребни и трудно се забелязват.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 09 фев 2017 23:11

Beladona написа:
soilwork написа:[center]Както каза Боби Михайлов миналата година: "Когато всичко е законно, нищо не ме притеснява.

Има 32 отбора Левски, 18 Пирин, Чикаго Файър... Всичко около ЦСКА София е направено законно" ;)
[/center] [center][/center] В рамките на закона ще решим и въпроса с базите и Армията......

Трябва да се вади кеш за базите , аз обаче познавам един луд , дето ше даде повече от жужетата .....але , але ....

Да няма развитие със задържаните милиардери на границата бре? :geek:
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 23:16

Мислех, че е бъзик това, че Милко е отправил покана на авиаторите за среща и дискусия около стадиона :lol:
Дали са отишли или не няма никакво значение, но това си е жива легитимация на въпросните, защото нали на тоя стадион може да домакинства единствено клуб свързан по някакъв начин с фалиралия такъв :lol:
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2017 23:27

Долно уйно написа:Мислех, че е бъзик това, че Милко е отправил покана на авиаторите за среща и дискусия около стадиона :lol:
Дали са отишли или не няма никакво значение, но това си е жива легитимация на въпросните, защото нали на тоя стадион може да домакинства единствено клуб свързан по някакъв начин с фалиралия такъв :lol:

Не знам дали е бъзик, Уйе, но ако е имало покана, то са ми ясни подбудите за нея! И те въобще не включват легитимиране на авиаторите! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 23:30

Самото действие си е легитимация, как ще прегооваряш с някой, които реално ти е враг, с който да си делите едни евентуални разходи за едно и също съоръжение.
Няма, как да преди няколко дни да ги иронизираш и т.н., а днес да каниш на преговори, за какво?
Аз все още невярвам, че е имало такава покана, но щом пътеводната ви светлина е потвърждава значи е била факт.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2017 23:33

CSKA 78 написа:
Долно уйно написа:Мислех, че е бъзик това, че Милко е отправил покана на авиаторите за среща и дискусия около стадиона :lol:

Не знам дали е бъзик, Уйе, но ако е имало покана, то са ми ясни подбудите за нея! И те въобще не включват легитимиране на авиаторите! :mrgreen:

Верно ли са ти ясни?! Досега, всичко, което ти е било ясно, се е оказвало в мъгла :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2017 23:37

Долно уйно написа:Самото действие си е легитимация, как ще прегооваряш с някой, които реално ти е враг, с който да си делите едни евентуални разходи за едно и също съоръжение.
Няма, как да преди няколко дни да ги иронизираш и т.н., а днес да каниш на преговори, за какво?
Аз все още невярвам, че е имало такава покана, но щом пътеводната ви светлина е потвърждава значи е била факт.

Ами...не преговаряш! Пледлагаш му сделка, която да може да откаже! Което за авиаторите е лесно, защото те искат да плащат единствено наем(по възможност по-нисък) за стадиона, нищо друго!
И след това имаш опрадвание ! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 фев 2017 23:39

Кашчей написа:Верно ли са ти ясни?! Досега, всичко, което ти е било ясно, се е оказвало в мъгла :roll:

Я да видим кое не се е случило от това, което съм написал?! Май ще излезе, че всичко е станало, както съм го написал! Може да е станало със закъснение, но е станало! ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 09 фев 2017 23:55

CSKA 78 написа:
Кашчей написа:Верно ли са ти ясни?! Досега, всичко, което ти е било ясно, се е оказвало в мъгла :roll:

Я да видим кое не се е случило от това, което съм написал?! Май ще излезе, че всичко е станало, както съм го написал! Може да е станало със закъснение, но е станало! ;) :mrgreen:

Едно бързо търсене и
Мнениеот CSKA 78 на 19 Ное 2016 19:31

Има още само 5 мача до зимната пауза и е пределно ясно, че дотогава треньорът няма да бъде сменен! Така че от нас се очаква да подкрепяме отбора, нищо друго! И да се надяваме, че в тези 5 мача ще постигнем 5 победи!

И още след първия от тези 5 мача Йорданеску излетя.
За българския футбол е достатъчно, да обощиш действията и не е нужно да умаш ушета тук и там за да си направиш изводите и сам.

Тук пишем дали има и 20 различни човека и идеално се познаваме.

Изключвам тези с по 10 акаунта, а с различни акаунти по една и съща тема всеки може да се сети защо се прави и какво го правят.

Върни се в “ЦСКА”