Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Огромна експлозия във френска АЕЦ

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2017 20:40

ММ1914 написа:
Messi_fan написа:Силно притеснително е цялото това информационно затъмнение от страна на френските власти. Два ядрени реактора, и строящ се трети, взрив..... :roll: Нещата никак не ми харесват.

И никой не е умрял, кажи че това ти е притеснението. Огромна експлозия - лъжливо заглавие и темата е за ключ. Бах тая огромна експлозия равняваща се на - 5ма ранени. Ти дали не си платен или просто си олигофрен?

:roll: https://twitter.com/thevocaleurope/stat ... 7274276865
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 09 фев 2017 21:19

Кашчей написа:
ММ1914 написа:
Messi_fan написа:Силно притеснително е цялото това информационно затъмнение от страна на френските власти. Два ядрени реактора, и строящ се трети, взрив..... :roll: Нещата никак не ми харесват.

И никой не е умрял, кажи че това ти е притеснението. Огромна експлозия - лъжливо заглавие и темата е за ключ. Бах тая огромна експлозия равняваща се на - 5ма ранени. Ти дали не си платен или просто си олигофрен?

Пияните франчуля сигурно пак са се нафиркали с вино и ето го резултата - взрив в АЕЦ. Само ми е интересно следното. Ако приемем, че властите казват истината и наистина е имало експлозия на строителна площадка. То логично изниква въпроса какво се е взривило на тази пуста площадка ? Бетона ли ? :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 фев 2017 23:22

Messi_fan написа:
Кашчей написа:
ММ1914 написа:

Пияните франчуля сигурно пак са се нафиркали с вино и ето го резултата - взрив в АЕЦ. Само ми е интересно следното. Ако приемем, че властите казват истината и наистина е имало експлозия на строителна площадка. То логично изниква въпроса какво се е взривило на тази пуста площадка ? Бетона ли ? :roll:

За теб, на една строителна площадка само бетон ли има. Линкът е достатъчен, за да не се правиш на идиот!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 10 фев 2017 00:03

Кашчей написа:
Messi_fan написа:
Кашчей написа:
ММ1914 написа:

За теб, на една строителна площадка само бетон ли има. Линкът е достатъчен, за да не се правиш на идиот!

Ти малоумник ли си ? От клипа какво се вижда да се взривява ? Какво ? Това е въпроса. Аман от идиоти в този форум.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Балкански Орел » 10 фев 2017 20:10

http://www.dnes.bg/world/2017/02/10/asa ... ost.331583

Един истински политик и мъж на място.Който не се влияе от това коя е новата месия на САЩ или Русия.
Радвам се, че все още има хора, които не са се хлъзнали по розовите думи на Тръмп.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2017 20:42

Балкански Орел написа:http://www.dnes.bg/world/2017/02/10/asad-nesyglasen-s-trymp-ne-iska-zoni-za-sigurnost.331583

Един истински политик и мъж на място.Който не се влияе от това коя е новата месия на САЩ или Русия.
Радвам се, че все още има хора, които не са се хлъзнали по розовите думи на Тръмп.

Кой е новия месия на матушка Россия и откога спря да го вълнува 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 фев 2017 20:53

Нарочно го написах за да не налазят русофобите.Имах предвид главно Тръмп.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 фев 2017 22:03

Aсад си е типичният сатрап, характерен за района на Близкият Изток.
Изрично е да споменавам, че му е през тура за Сирия и сирийският народ, той гледа просто да не свърши в Гуантанамо, или с примка на шията.
Лошото е, че на подобни им се дава право на избор.

Сигурно някой ще ме пита, дали е по добре "И.Д." да управлява Сирия... Въпросът е, че Асад или ислямистите, това въобще не би трябвало да е избор.
И двата фактора трябва да се елиминират, ако говорим за нормално развитие на Страната.
Сигурен съм, че в Сирия има далеееееч по способни политици, които не са рестриктирали голяма част от народа си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 фев 2017 22:18

Аз виждам едни сирийски националисти, които стоят и бранят своята страна и законно избраният им избран президент.Много е нагло да говориш за това какво чувстава сирийския народ при положение, че 90% от сирийците воюват, а не бягат като бежанци.Не случайно едва 10% от войниците, които налазиха Европа са сирийци, а останалите нямат нищо общо със Сирия.

Ако тия опозиционери, бяха истинския сирийски народ до сега Асад да е разчленен на съставните си части.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2017 22:29

Балкански Орел написа:Нарочно го написах за да не налазят русофобите.Имах предвид главно Тръмп.

Истината е една и тя е, че след толкова промивки на мозъци от страна на либерастите, нормалните и държавнически решения, на който и да е политик, се представят за ненормални, популистки (любима дума на либералчетата) и античовешки 8-) Но добрата новина е, че края вече им се вижда и света ще поеме в една по-добра посока. За съжаление нещата ще се случват бавно, защото отпора е голям. Поне в началото ще бъде така 8-) Ей на, Меркел "съвсем случайно" направи обратен завой и вече над 350 000 афганистанци тихомълком и без много, много да се шуми, вече са екстрадирани от Германия (без значение какво се говори по медиите). Белгийците и те изведнъж забравиха за всякакви човешки права и смениха тотално посоката 8-) Кои ще са следващите 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”