@ Защото съм сигурен, че тия плъхове след макс 1 година ще се върнат, но да си знаят и нека съвестта никога не им го прости на бедните душици!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivo55 написа:Тео, я кажи, в ултрас средите как се гледа на това лидера на ултрас фракция да е на заплата (щатен работник) при собственика? И как се гледа на подобни ултрас фракции?
ivo55 написа:Тео, я кажи, в ултрас средите как се гледа на това лидера на ултрас фракция да е на заплата (щатен работник) при собственика? И как се гледа на подобни ултрас фракции?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ceBep написа:Даже не знам защо ви се и обяснявам. Вие сте за психолог всичките оранжевелки. Само аз сигурно съм го казал 100 пъти, че колкото ненавиждам -София, толкова ненавиждам и 1948 по същата причина. Че никой не е имал нищо общо с Божков и Ефбет до фалита на ЦСКА, че никой не е лобирал и висял в офисите на Божков да вземе ЦСКА, че въпросния човек, който вие така недолюбвате е отказал въпросната работа докато беше в сектора, именно по същата причина да не бъде намесвано името му с Божков. Кога ще си го набиете в празните лейки, че болшинството отказали се фенове на ЦСКА не подкрепят никого, кур за авиаторите кур и за вас ! Аз съм фен на ЦСКА СОФИЯ, кво ме боли кура за другите? Изпълних дълга към себе си, така, че мога да си правя каквото искам.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта