Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2017 20:29

Ози, нещо не ти се получава. Аз не знам що ММ ти обърна толкоз внимание, но тва си е негова работа. Та по същество: никакъв шанс нямате да изкарате някакво припознаване за БК и ВК. Нито пък да чуете някой левскар да търси идентичност на споменатите и наследяване на историята на сините клубове по тези спортове.
Разбирам ви болката и защо търсите аналогии, но не получается.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 20:33

sin4ec написа:Ози, нещо не ти се получава. Аз не знам що ММ ти обърна толкоз внимание, но тва си е негова работа. Та по същество: никакъв шанс нямате да изкарате някакво припознаване за БК и ВК. Нито пък да чуете някой левскар да търси идентичност на споменатите и наследяване на историята на сините клубове по тези спортове.

В техния форум, той се държи така както днес в нашия аз с него. Затова си пописахме. И само ме дебнат за докладване на админа.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 фев 2017 20:48

В техния форум( който не е техен, защото те са "Чавдар-Ловеч-Етрополе", а форумът е на ЦСКА) ситуацията е друга. Там само се слави Жужето, пишат се оди, кланят Му се и попържат всеки, който не е на акъла им. Там критика за отбора и ръководството не може да видиш. Еветчийчета. Олигофренията им е стигнала дотам, че са Го помазали за Бог Таралеж...
Тук пък всеки попържа и треньор, и управа, и отбор и све. Което е далеч по-логично и истинско. Всеки си има мнение. Малко е дразнещо, че все негативното се търси, но това е обяснимо, може би вследствие неуспехите от последните години.
А и при нас е скука. Контроли с логични резултати, не падаме от бабугери и кънкьори с 4-0 и не ни карат негри на кило.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 08 фев 2017 20:57

sin4ec написа:В техния форум( който не е техен, защото те са "Чавдар-Ловеч-Етрополе", а форумът е на ЦСКА) ситуацията е друга. Там само се слави Жужето, пишат се оди, кланят Му се и попържат всеки, който не е на акъла им. Там критика за отбора и ръководството не може да видиш. Еветчийчета. Олигофренията им е стигнала дотам, че са Го помазали за Бог Таралеж...
Тук пък всеки попържа и треньор, и управа, и отбор и све. Което е далеч по-логично и истинско. Всеки си има мнение. Малко е дразнещо, че все негативното се търси, но това е обяснимо, може би вследствие неуспехите от последните години.
А и при нас е скука. Контроли с логични резултати, не падаме от бабугери и кънкьори с 4-0 и не ни карат негри на кило.

Знам, но и така трябва всеки да си казва мнението, дори и да не съм съгласен с него. Но там са като секта, само чакат някой да каже ГГ е БОК и трима пишат Алелуя. :mrgreen:
При нас, още не сме взели някой и се почва, тоя е мангал, тоя е инвалид, тоя е менте. Назначиме треньор, тоя е послушник, тоя е физкултурник, не става, не тази схема, аз ти казвам. :mrgreen:
Но пък е весело.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 фев 2017 20:57

sin4ec написа:Ози, нещо не ти се получава. Аз не знам що ММ ти обърна толкоз внимание, но тва си е негова работа. Та по същество: никакъв шанс нямате да изкарате някакво припознаване за БК и ВК. Нито пък да чуете някой левскар да търси идентичност на споменатите и наследяване на историята на сините клубове по тези спортове.

Ами днес чух, а и освен това, както сам можеш да видиш, Тити си е гепил историята :) То си е ваш проблем де. Аз считам, че спорта е за феновете и за това феновете на даден отбор са > от АД-то, но ако вие смятате друго си е ваш проблем :)
Всъщност ще се види на 19.02.2017 :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 08 фев 2017 21:04

ММ1914 написа:

В техния форум, той се държи така както днес в нашия аз с него. Затова си пописахме. И само ме дебнат за докладване на админа.

И как се държа днес с мен освен, че показа, че не си наясно с това, което се случва в СК Левски. :)

П.П Интересно интервю с Тонев!
Последна промяна от Ozzimozzi на 08 фев 2017 22:56, променено общо 1 път.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 фев 2017 21:55

ММ1914 написа:Мода не е прав, тъкмо си стана забавно и се намеси. :mrgreen:
ПП не можеш да отречеш че диалога си беше култов. :)

[offtopic]Омота се кат пате, наака се кат малаче, .... черпи мода бира, че ти забърса дупето. Риторика с обиди не се води ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 фев 2017 08:52

Да си кажа впечатлението от мача вчера. Първо, тея српски комплексари не знам защо бяха излезли на война. :evil: Те следващите три години неслучайно международни мачове само в паузите ще гледат. :twisted:

Положителното. Елин е на път да направи революция не само в "Левски", но и в смешната ППЛ. Не, без ирония го казвам. Само Лудогорец мисля пробва да играе с трима в защита понякога. Нашите треньори масово са тактически страхливи и неграмотни. Обикновено копират от този, който е на първо място схема и тактика. Неслучайно, че и вече остарялото две крила с колче между тях бе толкова разпространено. Като фен на Калчото, страдам много от тактическата бедност и липса на фантазия у нас. Та, играта с трима отзад е смела и иновативна. И интересно, че сме доста стабилни така. Между другото, в мача с чехите, с четирима изглеждахме по-нестабилни второто. Партизан нямаха ръка през целия мач.

Ели използва Мечката на много интересна позиция - на такава, каквато Люпко използваше Де Ноойер. Оформящият се диамант отзад (чеха - Веско - Пиргов - Костадинов) бе неразгадаем за Партизан. Мечката и Прохазка. Не знам какво ще правим без тези двамата. Не спряха да тичат цял мач, но Мечката за мен бе играч на мача. Ако го изпуснат веднага да се махат боримировци, русевци и сие! Много движение на халфовете и защитата. Чехът. Имам чувството, че тоя е бил досега в "Левски" няколко години. Баси как пасна. Абе наученият футболист си е научен футболист. Изключително стабилен, добре си комуникира с другите, изнася със самочувствие топката, включва се при статични положение. Евала! Въобще... знам, че контролите нямат общо с истинските мачове, но... Дано.

Лошото.
Нямаме пейка. Не виждам как ще стане. Просто не го виждам. Отзад сме много стабилни, но отпред няма никой. Аниете е като муха без глава. Тунде не може сам да си изработва атаките. Нямаме "подавач". Не е сериозно да се чакат голови пасове от Мечката и Роман. Не им е това работата.Не просто пейка нямаме за напред. Нямаме и титулярни нападатели. Един Аденидже. И Нар. Бурабия не може да създава атаки. Сукуна от видяното досега не става за чеп за зеле. Пасивен, неориентиран, муден. Тоя па, ако не е менджърска далавера... Огнянов. Страхлив, и той пасивен, не търси топката, не рискува. Аз не помня тежки крила, като него. В Дунав изглеждаше много по-смел. Въпреки симпатиите ми към Божката, той няма да стане "подавача", който търсим. Това момче гладен ли го държат, кво е ма, то не може да ритне топката. Това е в атака - Нар и Тунде. Няма друго. Наистина не виждам как ще стане. За отзад съм спокоен, но напред не го виждам... :(

А да, и в мача с Партизан и с чехите, с едно положение - един гол. Сърбите даже не помня да имаха от игра положение. Но така ще е като нямаме нищо в атака. Вкарай им два-три гола, те да вкарат един гол, няма проблем. Ама от нас, като няма кой да вкара. Нормално за деветдесет минути, противника да има едно-две положения. И даже да вкара гол. Ние как ще вкараме два, като няма кой? Вчерашният състав е почти оптималния. Почти заради това, че Сукуна просто не става, а Бурабия... него трябва да го заменят с подавач.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2017 12:04

ММ1914 написа:

Май се мъчите да се изкарате репресирани от червените фенове във форума на ЦСКА :) ,истината е че там ви е по интересно,защото във форума на Левски никой не ви обръща внимание и си коментирате сами.Той този сайт е със затихващи функции на два часа коментар,Иво Тонев даде доста интересно интервю,но никой левскар не смее да коментира,сигурно чакате декларация от НКП.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 фев 2017 12:47

peliforewer написа:Той този сайт е със затихващи функции на два часа коментар,Иво Тонев даде доста интересно интервю,но никой левскар не смее да коментира,сигурно чакате декларация от НКП.

Какво има да коментираме в думите на Тотонев? Каза неща повтаряни и дъвкани многократно. Нищо ново!
Ако има нещо за коментиране, то е разминаването в изказванията на Тотонев и Русев относно сектор А и козирката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”