Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
[center]Срещата днес между Ръководството на ЦСКА и спортната министърка др. Дашева е преминала в приятелска и дружеска атмосфера, подарена и е била топка с автографите на футболистите и флагче на ЦСКА. Бил е дискутиран подробно статутът на базите и предстоящото им преминаване от публична държавна в частна държавна собственост. Разледани са всички документи,споразумения и договори с ММС, инвестициите направени досега от господата Ганчев и Инджов......очаква се да няма драми
[/center]

sin4ec написа:Red joker написа:Вчера те питах нещо,имаш ли намерение да ми отговориш или ще замълчиш
За кое, че съм пропуснал?
Е ,ти тия неща ги пропускаш

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ето и начините, по които можете да дарите:
– Райфайзен Банк Титуляр: Момчил Димитров IBAN: BG89RZBB91551007356274 – PayPal акаунт fcsektorg@gmail.com – На място в официалния ни магазин – В урните на Сектор Г по време на всеки мач
В предходната кампания нужната сума беше значително по-висока, според някои – дори непосилна. Червената общност обаче за пореден път доказа, че е по-сплотена от всякога и недостижими върхове за нея няма! Обръщаме се към всички вас с призив за пълна мобилизация!
ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!”[/center]
ЕМИЛ написа:nosmoky написа:Днеска си говорих с едно момче от Левски...та уважаеми подуенци знаете ли, че вашите деца плащат по 50лв. на месец, за да тренират. В ЦСКА таксата е 0лв. Лош Гриша Ганчев. Убива БГ футбол.
Всяко удоволствие се заплаща , не като при вас да тичат за здраве . То и за това школата ви я няма никаква .
А вашата е върха на гъзЪ

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
soilwork написа:[center]„Приятели, информираме ви, че днес стартираме кампания за събиране на средства за дербито с подуянци. Замислили сме нови хореографии, с които Сектор Г да бъде отново на познатото високо ниво. Целта, която сме си поставили е 11 000 лв. Тази сума ще стигне за закупуване на нужните материали и пиротехника за изпълнението на всичко предвидено, както и за изработката на нови знамена, които да се използват за дълъг период от време.
– Райфайзен Банк Титуляр: Момчил Димитров IBAN: BG89RZBB91551007356274 – PayPal акаунт fcsektorg@gmail.com – На място в официалния ни магазин – В урните на Сектор Г по време на всеки мач
В предходната кампания нужната сума беше значително по-висока, според някои – дори непосилна. Червената общност обаче за пореден път доказа, че е по-сплотена от всякога и недостижими върхове за нея няма! Обръщаме се към всички вас с призив за пълна мобилизация!
Пак ще ги унижаваме ония... те като мазохисти вече свикнаха де!
@ И долу на терена тоя път победа... имам рожден ден на 4 март!

Teo написа:soilwork написа:[center]„Приятели, информираме ви, че днес стартираме кампания за събиране на средства за дербито с подуянци. Замислили сме нови хореографии, с които Сектор Г да бъде отново на познатото високо ниво. Целта, която сме си поставили е 11 000 лв. Тази сума ще стигне за закупуване на нужните материали и пиротехника за изпълнението на всичко предвидено, както и за изработката на нови знамена, които да се използват за дълъг период от време.
Пак ще ги унижаваме ония... те като мазохисти вече свикнаха де!
@ И долу на терена тоя път победа... имам рожден ден на 4 март!
Хахахаха ! Чшшшшшшш , не се напъвайте , Гришата ше ви ги даде ....вие сте платени фенове!
- Долно уйно
- Контакти:
Слушам БТВ новините и там споделиха, че договора за временно ползване на стадиона блокира искането на ЦСКА 1948 да играе на армията... та в този ред на мисли искам тук да се покажат онези, които ме наричаха трол, хейтър и подобни, когато излезе новината, че ще има промяна на собствесността и споделих, че това в този момент е много по-добре да се отложи във времето, отколкото да се случи, колкото се може по-бързо... същата работа е и с търга за активите на фалиралото дружество, колкото по-далече във времето е този търг, толкова по-добре.
Сега имате абсолютната свобода да ме наричате отново трол, хейтър, завистник и там, каквото се сетите и от които акаунти се сетите
Сега имате абсолютната свобода да ме наричате отново трол, хейтър, завистник и там, каквото се сетите и от които акаунти се сетите
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Чакаме включване от Беладона как всичко ще стане след септември месец и договорите вече са подписани!

[center]С това приключи мисията на недоразумението Емил Костадинов като зам.министър на спорта.....след изборите кой откъде еДолно уйно написа:Слушам БТВ новините и там споделиха, че договора за временно ползване на стадиона блокира искането на ЦСКА 1948 да играе на армията... та в този ред на мисли искам тук да се покажат онези, които ме наричаха трол, хейтър и подобни, когато излезе новината, че ще има промяна на собствесността и споделих, че това в този момент е много по-добре да се отложи във времето, отколкото да се случи, колкото се може по-бързо... същата работа е и с търга за активите на фалиралото дружество, колкото по-далече във времето е този търг, толкова по-добре.

- Долно уйно
- Контакти:
soilwork написа:[center]С това приключи мисията на недоразумението Емил Костадинов като зам.министър на спорта.....след изборите кой откъде еДолно уйно написа:Слушам БТВ новините и там споделиха, че договора за временно ползване на стадиона блокира искането на ЦСКА 1948 да играе на армията... та в този ред на мисли искам тук да се покажат онези, които ме наричаха трол, хейтър и подобни, когато излезе новината, че ще има промяна на собствесността и споделих, че това в този момент е много по-добре да се отложи във времето, отколкото да се случи, колкото се може по-бързо... същата работа е и с търга за активите на фалиралото дружество, колкото по-далече във времето е този търг, толкова по-добре.
Сега имате абсолютната свобода да ме наричате отново трол, хейтър, завистник и там, каквото се сетите и от които акаунти се сетитенали ти тука плашеше гаргите с невероятните ти предсказания
[/center]
Мисия няма, но прекалено дребно човече си за да пишеш без да замазваш, а и не се спря с това ни блокират и нечетат нашите мнения, че ти вече си го направил, а всеки ден доказваш точно обратното... олекваш
Съвсем нормално е след, като дадено съоръжение е отдадено за временно ползване да не може да се отдава на друг отбор, а договора за временно ползване е с ММС, за това и отговора е от длъжностно лице на министерството.
Само, че в момента, в който се апортира стадион в активите на НСБ този договор автоматично се анулира, така че тук мисия няма, единствената мисия е да се натиска тук-там, това вписване да се отлага максимално дълго във времето... в мига, в който договора бъде анулиран всеки един клуб може да внесе искане за ползва в деловодството на НСБ.
Аз от няколко дни тук питам, след като базите се апортират в НСБ там за едни концесии, но гледам, че само се бучи, а от дискусионни въпроси бяга.
Направо се чудя, как все още никой не е почнал да стреля с л@йномета по трола и хейтър уйното.
Последна промяна от Долно уйно на 08 фев 2017 20:33, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan