GOLEADOR написа:Заклет Левскар написа:petko.h.markov написа:Гриша Ганчев ексклузивно пред БЛИЦ: Аз и Инджов поемаме истинския ЦСКА
Не ни трябват базите, искаме футболистите да дадат ново лице на отбора
София, България
24 Юни 2015
Според вас какви мерки трябва да се предприемат за спасението на ЦСКА?
- След като вече има издадена присъда, българският футболен съюз трябва адекватно да се произнесе по казуса. ЦСКА има собственик и той се казва г-н Инджов и след като по правилата няма шанс за нищо друго, то отборът трябва да започне участието си от В група. Понеже чета, че има голямо разделение между привържениците и симпатизантите на отбора, искам да кажа, че г-н Инджов ме е поканил за съдружник и аз ще приема заедно да възстановим името, марката и славата на този велик клуб. За да няма напрежение между привържениците, ние ще започнем участието си от „В” група, като запазим старото дружество с прилежащите му титли и успехи, без да се сливаме или обединяваме с друг отбор.
Откога ще стартира вашият проект?
- Днес, 24 юни, постигнахме договорка и си стиснахме ръцете със собственика на ЦСКА, г-н Инджов.
Каква я мислехме,каква стана.
Един припознавач тук беше написал: "Ганчев отново да изпълни обещанията си", а друг припознавач си беше сложил подпис: "Важното е да излезеш с чест".
Ето това стана : Ганчев изпълни обещанието си да преименува отбора си, а някои с чест го заобичаха.
Аз написах ,че ГГ изпълни обещанията си (след фалита на ЦСКА,ЦСКА София наследи ЦСКА и ГГ даде обещания които изпълнява).Сега обясни пред всички защо съм припознавач,ако ти стиска де.Предполагам,че ще увърташ ,да видим.
Голеадоре,айде по сериозно моля те.Обясни ми с думи прости как ЦСКА-София наследи ЦСКА,след като нямат нищо общо Тоя хибрид никой освен вас не го признава за ЦСКА.
Ти не си точно припознавач,поне не си като малоумниците Сульо,Гурльо и т.н(всички ги знаем,има ли смисъл да ги изброявам)!