Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот angelco77 » 08 фев 2017 13:27

GOLEADOR написа:
Заклет Левскар написа:
petko.h.markov написа:Гриша Ганчев ексклузивно пред БЛИЦ: Аз и Инджов поемаме истинския ЦСКА
Не ни трябват базите, искаме футболистите да дадат ново лице на отбора
София, България
24 Юни 2015
Според вас какви мерки трябва да се предприемат за спасението на ЦСКА?
- След като вече има издадена присъда, българският футболен съюз трябва адекватно да се произнесе по казуса. ЦСКА има собственик и той се казва г-н Инджов и след като по правилата няма шанс за нищо друго, то отборът трябва да започне участието си от В група. Понеже чета, че има голямо разделение между привържениците и симпатизантите на отбора, искам да кажа, че г-н Инджов ме е поканил за съдружник и аз ще приема заедно да възстановим името, марката и славата на този велик клуб. За да няма напрежение между привържениците, ние ще започнем участието си от „В” група, като запазим старото дружество с прилежащите му титли и успехи, без да се сливаме или обединяваме с друг отбор.
Откога ще стартира вашият проект?
- Днес, 24 юни, постигнахме договорка и си стиснахме ръцете със собственика на ЦСКА, г-н Инджов.

Каква я мислехме,каква стана.

Един припознавач тук беше написал: "Ганчев отново да изпълни обещанията си", а друг припознавач си беше сложил подпис: "Важното е да излезеш с чест".

Ето това стана : Ганчев изпълни обещанието си да преименува отбора си, а някои с чест го заобичаха.

Аз написах ,че ГГ изпълни обещанията си (след фалита на ЦСКА,ЦСКА София наследи ЦСКА и ГГ даде обещания които изпълнява).Сега обясни пред всички защо съм припознавач,ако ти стиска де.Предполагам,че ще увърташ ,да видим.

Голеадоре,айде по сериозно моля те.Обясни ми с думи прости как ЦСКА-София наследи ЦСКА,след като нямат нищо общо Тоя хибрид никой освен вас не го признава за ЦСКА.
Ти не си точно припознавач,поне не си като малоумниците Сульо,Гурльо и т.н(всички ги знаем,има ли смисъл да ги изброявам)!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 08 фев 2017 13:32

GOLEADOR написа:
Заклет Левскар написа:Не разбра ли , че с твоето "Обединение" и най-вече с това ОСК стана за смях и на свои и на чужди?

Между другото - като стана дума за емблема, защо на микрофоните и логото на телевизията ви ги няма трите петолъчки?
Питам за един приятел.

Старата емблема на ЦСКА е запазената марка на обединени спортни клубове "ЦСКА". Всички членове на ОСК могат да я ползват.Тизвездната е заложена в НАП и сега предстои търг за нея.
Попитах те за ЦСКА 1948,ако те бяха приети в ОСК пак ли щях да съм припознавач?
За едни приятели питам.

Ако ЦСКА 1948 стане член на ОСК ти какво ще правиш?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 фев 2017 13:36

[center]Да обобщим отново : Всичко върви по план - направена беше добра подготовка в Испания ,играха се мачове срещу силни съперници Динамо Киев ,Локо Москва ,Рубин Казан в сравнение със спарингчетата на Динамо-Левски срещу Уфа или Антибиотик срещу Термалица нивото е съвсем различно ;) Добра селекция на фона на българските стандарти във футбола,никакви финансови проблеми около заплати ,лицензи ,плащания към доставчици и т.н, продължаване ремонта на базите ,развитие на Школата на ЦСКА , разговори и комуникация със НСБ, ММС около въпроса за стадиона и базите. Чакаме първият мач срещу византийците и се надяваме на добра игра и много голове в кошницата на Гонзовото тимче [/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 08 фев 2017 13:36

angelco77 написа:
GOLEADOR написа:
Заклет Левскар написа:Не разбра ли , че с твоето "Обединение" и най-вече с това ОСК стана за смях и на свои и на чужди?

Между другото - като стана дума за емблема, защо на микрофоните и логото на телевизията ви ги няма трите петолъчки?
Питам за един приятел.

Старата емблема на ЦСКА е запазената марка на обединени спортни клубове "ЦСКА". Всички членове на ОСК могат да я ползват.Тизвездната е заложена в НАП и сега предстои търг за нея.
За едни приятели питам.

Трябва първо да разкараме безполезното човече Жоро Калчев от там , щото Гришата си го храни ....

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 фев 2017 13:41

angelco77 написа:
GOLEADOR написа:

Питам за един приятел.

За едни приятели питам.

Това което винаги съм казвал.За това попитах и заклет левскар за варианта ЦСКА 1948 да бе отбора който щеше да възроди ЦСКА дали пак щях да съм припознавач и двуличника взе да увърта.Аз това го очаквах.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 08 фев 2017 13:43

Red joker написа:Кажи кво е мантра бе,пич :roll:Публиката определя кой ,кой е :!: Не името на ЮЛ е определящо :!:

Ей това е мантра:

Чавдар АД (Етрополе) си сменя името на ЦСКА 1948 ЕАД, закупува Литекс (Ловеч) АД и се преименува на ЦСКА-София (София) ЕАД, които пък от своя страна, имат претенциите, че са ЦСКА (София)

Публиката е последна дупка на кавала! :lol:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 фев 2017 13:44

Вярно ЦСКА е магия и този форум за пореден път го доказва,влизам във форума на Левски и виждам на два часа 1коментар,къде са милионите им фенове,част от тях са тук повече се интересуват от ЦСКА и пишат ли пишат.Едно .айно вчера се усъмни дали имало разрешително за ремонтите на Панчарево и нашите герои написаха три страници коментари за лошия Ганчев,нищо че се оказа че всички документи са изрядни.Сутрин като се събудя виждам че донка вече е налазила във форума на ЦСКА,тя въобще от миналото лято дали го е напускала,сигурно тогава някой спонсор и е купил компютър защото дотогава този титан на мисълта отсъстваше от коментиращите.По време на дежурството си не забравя да напише десетина пъти за 150 собственика на 1948,за 200 човека на Овча купел,за 13 хил.подкрепящи авиаторите.След 17ч.щафетата се поема от Вучков-русенски,който работи до тогава докато има някой който му се връзва,това 2-3часа след полунощ не са никакъв проблем за бека от Русе нали трябва да си осмисли съществуването.Периодично тук се появяват и разни цветя,гларуси,клети и заклети и подобни недоразумения които ни заливат с коментари колко държат за автентичния ЦСКА,направо си мисля че тези юнаци са били част от Сектор Г до миналата година.Доказа се че без ЦСКА професионален футбол в България не може да има,сега се доказва че ако го няма ЦСКА и форумите на Гонг няма да са същите,това не е ли магия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 фев 2017 14:06

peliforewer написа:Вярно ЦСКА е магия и този форум за пореден път го доказва,влизам във форума на Левски и виждам на два часа 1коментар,къде са милионите им фенове,част от тях са тук повече се интересуват от ЦСКА и пишат ли пишат.Едно .айно вчера се усъмни дали имало разрешително за ремонтите на Панчарево и нашите герои написаха три страници коментари за лошия Ганчев,нищо че се оказа че всички документи са изрядни.Сутрин като се събудя виждам че донка вече е налазила във форума на ЦСКА,тя въобще от миналото лято дали го е напускала,сигурно тогава някой спонсор и е купил компютър защото дотогава този титан на мисълта отсъстваше от коментиращите.По време на дежурството си не забравя да напише десетина пъти за 150 собственика на 1948,за 200 човека на Овча купел,за 13 хил.подкрепящи авиаторите.След 17ч.щафетата се поема от Вучков-русенски,който работи до тогава докато има някой който му се връзва,това 2-3часа след полунощ не са никакъв проблем за бека от Русе нали трябва да си осмисли съществуването.Периодично тук се появяват и разни цветя,гларуси,клети и заклети и подобни недоразумения които ни заливат с коментари колко държат за автентичния ЦСКА,направо си мисля че тези юнаци са били част от Сектор Г до миналата година.Доказа се че без ЦСКА професионален футбол в България не може да има,сега се доказва че ако го няма ЦСКА и форумите на Гонг няма да са същите,това не е ли магия.

Аз даже се кефя, че донето драска хахаха... няма с кой друг да се галабаркам! :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 фев 2017 14:28

angelco77 написа:
Red joker написа:Кажи кво е мантра бе,пич :roll:Публиката определя кой ,кой е :!: Не името на ЮЛ е определящо :!:

Ей това е мантра:

Чавдар АД (Етрополе) си сменя името на ЦСКА 1948 ЕАД, закупува Литекс (Ловеч) АД и се преименува на ЦСКА-София (София) ЕАД, които пък от своя страна, имат претенциите, че са ЦСКА (София)

Е да де ама никой не си е сменил името-всички тези отбори си съществуват в различните нива на футбола ни :!: :idea: Твоят Литекс си е във В група и се бори за влизане в Б или не знаеш :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 08 фев 2017 15:01

Red joker написа:
angelco77 написа:

Ей това е мантра:

Е да де ама никой не си е сменил името-всички тези отбори си съществуват в различните нива на футбола ни :!: :idea: Твоят Литекс си е във В група и се бори за влизане в Б или не знаеш :roll:

Да спори човек с Жоки е загубена кауза,ама все пак:

lovechtoday.eu/футболът-в-ловеч-вече-не-може-да-има-нищ/

И още:

https://gong.bg/bg-football/treta-liga/ ... ech-392770

Върни се в “ЦСКА”