Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
ОП на ГГ не бе приет от съда,фалита е факт и няма какво да се направи.След него два отбора тръгнаха да възраждат ЦСКА,ЦСКА-София бе приет в ОСК ЦСКА и това е наследника на ЦСКА.ГГ обеща да инвестира пари в базата и да откупи емблемата,ако не си изпълни обещанията свят ще му се завие.За сега човека ги изпълнява,така и трябва.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Аз не разбрах: Защо Черепа и Мастията не платиха всички дългове на дружеството от 99г? И като не са, с какво са по добри?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Заклет Левскар написа:petko.h.markov написа:Гриша Ганчев ексклузивно пред БЛИЦ: Аз и Инджов поемаме истинския ЦСКА
Не ни трябват базите, искаме футболистите да дадат ново лице на отбора
София, България
24 Юни 2015
Според вас какви мерки трябва да се предприемат за спасението на ЦСКА?
- След като вече има издадена присъда, българският футболен съюз трябва адекватно да се произнесе по казуса. ЦСКА има собственик и той се казва г-н Инджов и след като по правилата няма шанс за нищо друго, то отборът трябва да започне участието си от В група. Понеже чета, че има голямо разделение между привържениците и симпатизантите на отбора, искам да кажа, че г-н Инджов ме е поканил за съдружник и аз ще приема заедно да възстановим името, марката и славата на този велик клуб. За да няма напрежение между привържениците, ние ще започнем участието си от „В” група, като запазим старото дружество с прилежащите му титли и успехи, без да се сливаме или обединяваме с друг отбор.
Откога ще стартира вашият проект?
- Днес, 24 юни, постигнахме договорка и си стиснахме ръцете със собственика на ЦСКА, г-н Инджов.
Каква я мислехме,каква стана.
Един припознавач тук беше написал: "Ганчев отново да изпълни обещанията си", а друг припознавач си беше сложил подпис: "Важното е да излезеш с чест".
Ето това стана : Ганчев изпълни обещанието си да преименува отбора си, а някои с чест го заобичаха.
Аз написах ,че ГГ изпълни обещанията си (след фалита на ЦСКА,ЦСКА София наследи ЦСКА и ГГ даде обещания които изпълнява).Сега обясни пред всички защо съм припознавач,ако ти стиска де.Предполагам,че ще увърташ ,да видим.
- Заклет Левскар
GOLEADOR написа:Заклет Левскар написа:petko.h.markov написа:Гриша Ганчев ексклузивно пред БЛИЦ: Аз и Инджов поемаме истинския ЦСКА
София, България
24 Юни 2015
- След като вече има издадена присъда, българският футболен съюз трябва адекватно да се произнесе по казуса. ЦСКА има собственик и той се казва г-н Инджов и след като по правилата няма шанс за нищо друго, то отборът трябва да започне участието си от В група. Понеже чета, че има голямо разделение между привържениците и симпатизантите на отбора, искам да кажа, че г-н Инджов ме е поканил за съдружник и аз ще приема заедно да възстановим името, марката и славата на този велик клуб. За да няма напрежение между привържениците, ние ще започнем участието си от „В” група, като запазим старото дружество с прилежащите му титли и успехи, без да се сливаме или обединяваме с друг отбор.
- Днес, 24 юни, постигнахме договорка и си стиснахме ръцете със собственика на ЦСКА, г-н Инджов.
Един припознавач тук беше написал: "Ганчев отново да изпълни обещанията си", а друг припознавач си беше сложил подпис: "Важното е да излезеш с чест".
Ето това стана : Ганчев изпълни обещанието си да преименува отбора си, а някои с чест го заобичаха.
Аз написах ,че ГГ изпълни обещанията си (след фалита на ЦСКА, иска ми се ЦСКА - София да наследи ЦСКА и ГГ даде обещания които изпълнява).Сега обясни пред всички защо съм припознавач,ако ти стиска де.Предполагам,че ще увърташ ,да видим.
И аз това казвам, че ГГ е известен с това, че спазва обещанията си.
Ето за това си припознавач:
http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Заклет Левскар написа:GOLEADOR написа:Заклет Левскар написа:petko.h.markov написа:Гриша Ганчев ексклузивно пред БЛИЦ: Аз и Инджов поемаме истинския ЦСКА
София, България
24 Юни 2015
Аз написах ,че ГГ изпълни обещанията си (след фалита на ЦСКА, иска ми се ЦСКА - София да наследи ЦСКА и ГГ даде обещания които изпълнява).Сега обясни пред всички защо съм припознавач,ако ти стиска де.Предполагам,че ще увърташ ,да видим.
И аз това казвам, че ГГ е известен с това, че спазва обещанията си.
Ето за това си припознавач:
http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf
Това е старо,от 17.11.2016 ЦСКА София е член на семейството на ЦСКА!Ако ЦСКА 1948 бе отбора приет в ОСК ЦСКА пак ли щях да съм припознавач?
- Заклет Левскар
Не разбра ли , че с твоето "Обединение" и най-вече с това ОСК стана за смях и на свои и на чужди?
Между другото - като стана дума за емблема, защо на микрофоните и логото на телевизията ви ги няма трите петолъчки?
Питам за един приятел.
Между другото - като стана дума за емблема, защо на микрофоните и логото на телевизията ви ги няма трите петолъчки?
Питам за един приятел.
Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
ivo55 написа:Аз не разбрах: Защо Черепа и Мастията не платиха всички дългове на дружеството от 99г? И като не са, с какво са по добри?
Защото Гришата фалира ЦСКА !
Заклет Левскар написа:Не разбра ли , че с твоето "Обединение" и най-вече с това ОСК стана за смях и на свои и на чужди?
Питам за един приятел.
На ОСК ЦСКА емблемата е без звезди.Откога защо и как -не знам.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
ЦСКА на среща с новия спортен министър днес
Ръководството на ЦСКА продължава диалога си с Министерството на спорта въпреки оставката на правителството. "Тема Спорт" пише, че фигури от управата на армейците ще имат днес сутринта среща с новия министър проф. Даниела Дашева по въпроса за "Армията" и Панчарево.
Статутът на базите предстои да бъде променен, като те преминават от публична държавна в частна държавна собственост. Това ще улесни инвестициите в тях. Очаква се ЦСКА да ги получи за дълги години, като сключи публично-частно партньорство с новия им принципал в лицето на "Национална спортна база". Много е вероятно договорката между двете страни да стане факт през следващия месец или най-късно през април.
От четвъртодивизионния клуб ЦСКА 1948 пък изявиха апетити да домакинстват през пролетта на "Армията" и също са инициирали среща с новия министър на спорта. Въпреки това те няма как да се озоват в Борисовата градина. Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев вече обясни, че червените имат договор с Министерството на спорта да използват стадиона и не съществува начин друг клуб да се настани на него.
http://www.novsport.com/news2262841_1003.html

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
icko65 написа:Заклет Левскар написа:Не разбра ли , че с твоето "Обединение" и най-вече с това ОСК стана за смях и на свои и на чужди?
Питам за един приятел.
На ОСК ЦСКА емблемата е без звезди.Откога защо и как -не знам.
Е как защо?
Първо, емблемата с 3 звезди е на ПФК ЦСКА АД и я регистрираха, след като ЦСКА стана шампион за 30-ти път, т.е. през 2005г.
ОСК ЦСКА е самостоятелно юридическо лице, както и клубовете, членуващи в него. ВК ЦСКА например също е без 3 звезди, защото е шампион на България само ... 29 пъти. Остава му още 1 титла.

Наесен може да сложат и те.

Последна промяна от djd на 08 фев 2017 11:37, променено общо 1 път.