Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 17:51

GOLEADOR написа:Докато в този форум се толерират хора които наричат армейците припознавачи и все от тоя сорт,аз няма да спирам да повтарям защо ЦСКА София е наследника на ЦСКА!Това е положението.Въпроса е принципен , а принципите се отстояват,нали Petko?

Ти тези,които припознаха-армейци ли ги наричаш?Какво пише на знамената-Винаги верни!На кого?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 фев 2017 17:53

angelco77 написа:Ако ми проследиш постовете,ще разбереш!
Жокер-бях фен на отбора,който припозна! :mrgreen:

Бил си фен на Ганчев явно.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 17:57

ivo55 написа:Ангелчо, моето момче, ти си образеца, бе.
До оня ден беше от Литекс Ловеч, а ся се кълнеш, че твоя клуб е ЦСКА София. Ама заповядай, бе Ангелчо. В събота 11.02. - ст. Българска Армия, София. Евтин билет - 2 лв. Трябва да си носиш червеното шалче.

Вярно е. ;) До ''оня''ден,в който разбрах че Литекс стана ЦСКА-София!Това беше краят!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 07 фев 2017 18:02

Ozzimozzi написа:

Бях фен на Хисаря,Кърпачев,Осъм,Лекс и Литекс-това беше фуболния отбор от град Ловеч!Наскоро Ганчев го прекръсти ЦСКА-София,премести го в София,а ти наведен пред хаяско го припозна!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 фев 2017 18:05

Ангелчо, гордея се с теб. Почваш да стопляш.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 18:11

angelco77 написа:
Red joker написа:
angelco77 написа:
Red joker написа:
Beladona написа:
angelco77 написа:
Този цитат определя най-добре припознавача!

Жоки преди няколко месеца каза , че ПФК ЦСКА е кирливо дружество , а Кондьо написа , че дали Литекс , дали ЦСКА ще спечели купата , му е все тая .... Помним ги тези неща , помним ...

Ми не е ли кирливо ма Донке,с 30 млн. дългове, заради тия дето ти плащат да сереш тука,колко пъти да ти го обяснявам :roll:

Когато ''кирливото дружество''взе купата,се радваше,нали?Да ти вадя ли и на теб кирливите ризи?

Дружеството (АД)не взима купи :idea: !Вади ги :!: И ти ли си подуянски възпитаник,ровиш се в мръсното пране,а :) Доносник,шпионин и провокатор,това ли си ти :roll:

Ако ми проследиш постовете,ще разбереш!

Не съм припознал никой и не ме интересува на кой отбор си бил фен :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 фев 2017 18:13

angelco77 написа:
Ozzimozzi написа:

Бях фен на Хисаря,Кърпачев,Осъм,Лекс и Литекс-това беше фуболния отбор от град Ловеч!Наскоро Ганчев го прекръсти ЦСКА-София,премести го в София,а ти наведен пред хаяско го припозна!

Такъв отбор ,Литекс има във В група,що си се отрекъл от него :roll: Щото си фен на А група ли :mrgreen:
Последна промяна от Red joker на 07 фев 2017 18:19, променено общо 1 път.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 фев 2017 18:17

angelco77 написа:
Ozzimozzi написа:

Не съм се навеждал пред никой. Ганчев си изтегли част от инвестициите от Ловеч и насочи усилията си към София. Ако тъжиш за Ганчев, това е друг въпрос. Ако за теб отбора от Ловеч свършва с Ганчев, за мен ЦСКА не свършва с фалита на едно дружество. Просто и ясно. Плачкайки по чужди форуми, ще си останеш бездомник завинаги!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 фев 2017 18:19

angelco77 написа:
GOLEADOR написа:Докато в този форум се толерират хора които наричат армейците припознавачи и все от тоя сорт,аз няма да спирам да повтарям защо ЦСКА София е наследника на ЦСКА!Това е положението.Въпроса е принципен , а принципите се отстояват,нали Petko?

Ти тези,които припознаха-армейци ли ги наричаш?Какво пише на знамената-Винаги верни!На кого?

Ето,аз съм казал отдавна кой клуб ще призная за наследник на ЦСКА-този който бъде приет в семейството на ЦСКА.Сега кажи защо съм припознавач,в какво ме обвиняваш.Примерно-никой армеец не трябва да подкрепя тим член на ОСК ЦСКА,ти си на ход!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 фев 2017 18:38

GOLEADOR написа:
angelco77 написа:

Ето,аз съм казал отдавна кой клуб ще призная за наследник на ЦСКА-този който бъде приет в семейството на ЦСКА.Сега кажи защо съм припознавач,в какво ме обвиняваш.Примерно-никой армеец не трябва да подкрепя тим член на ОСК ЦСКА,ти си на ход!

Семейник , ти да си чувал , че Жоро ОСК е на заплата при Гришата от Микре ? А ?

Върни се в “ЦСКА”