ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0:3

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0:3

Мнениеот tevez » 05 фев 2017 20:50

[rimg]https://scontent.fsof1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/16473831_1918595861694159_1683096578077195606_n.png?oh=59f6eb0ccf2bf2d453b700dd6c07a145&oe=590B93CA[/rimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 05.02

Мнениеот smoothc » 05 фев 2017 21:42

Tobacco написа:
Zlatan Ibrahimovic recorded 20 goals in 33 games with the Manchester United shirt.

Да сяда ли на пейката?

1.Мисля, че твърде буквално приемаш нещата.
2.Златан е водещият ни голмайстор, но това НЕ означава, че не трябва да получава почивка(заслужена), нали?
Хем да се види и каква ще бъде играта/мотивацията на отбора без него.
Златан дава много на Юнайтед, но не е незаменим, въпреки головете, защото имаше немалко мачове, в които грубо казано си плачеше за смяна(барабар с Погба), но такава не се случваше, което логически навежда на мисълта, че двамата имат специална клауза за титулярни мачове(минути) и дори смени(т.е. при какви условия може да бъде заменен).

Централизацията към Златан като цяло е нож с две остриета, въпреки че неговите голове са с изключителна тежест за Манчестър Юнайтед.
Сигурно ще прозвучи странно, но нищо чудно това да влияе(косвено) отрицателно и върху нагласата на останалите атакуващи играчи.
Едно на ръка, че останалите ни нападатели не играят като такива, но и тази централизация към Златан навярно им "промива" голмайсторските инстинкти.
В случая им се внемява мантрата:"Ако имате шанс, по-добре я дайте на Златан", т.е.Моуриньо ги прави асистенти, а не допълващи се голмайстори, както трябва и да бъде, за да има баланс в атаката.
Апропо, Рууни/Марсиал/Рашфорд имат общо 10 асистенции(някои и към Златан) и 7 гола.
Адмирации за асистенциите, но когато говорим за нападатели, то определено головете им трябва да са повече от асистенциите :)

Потребителски аватар
marco_bailey
Контакти:

Мнениеот marco_bailey » 05 фев 2017 22:25

Някой да има идея колко е бил коефициентът за изпадане на Лестър преди началото на сезона? :lol: :lol: :lol:
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: ВЛ | 24-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 05.02

Мнениеот Thsmith » 05 фев 2017 23:48

smoothc написа:Златан дава много на Юнайтед, но не е незаменим, въпреки головете, защото имаше немалко мачове, в които грубо казано си плачеше за смяна(барабар с Погба), но такава не се случваше, което логически навежда на мисълта, че двамата имат специална клауза за титулярни мачове(минути) и дори смени(т.е. при какви условия може да бъде заменен).

абе специални клаузи... Моуриньо винаги е правил това във всеки един отбор. Преди ти показах, че даже Лампард беше изпуснал едва 7 мин в първенството в младите му години при Моуриньо. Роналдо играеше по същия начин и дори за купата блъскаше, включително при решен шампионат.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 06 фев 2017 08:43

Добър мач изиграха нашите. Браво на Моуриньо, че върна Погба малко назад, където според мен най-добре му върви играта. В същото време Мхитарян и Мата постоянно захождаха зад Златан, който от своя страна отваряше пространства като се връщаше назад. Защитата ни беше добре, но имаме нужда от ляв бек. Все си мисля, не могат ли да направят нещо с Блинд да го накарат да тича по-бързо. :lol: Тогава ще имаме чудесен ляв бек.

Tobacco написа:Знаеш ли,че ако тези двамата ги нямаше до този момент щяхме да сме не 6-ти,а извън топ 10?
Чак ми е едно такова неудобно да ти се обяснявам :oops:

Това аз няма как да го знам, ама и ти няма как да го знаеш. Погба изтърва две идентични чисти положения, едното срещу Ливърпул, а после и срещу Хъл. Ако ги беше вкарал и бяхме взели не 2 а 6 точки от тези два мача, тогава сега щяхме да сме 4-ти, а не 6-ти. Едно такова неудобно ми става, като се сетя за тези два мача, а на теб?

И нормално да ги коментирам постоянно тях двамата, защото те постоянно играят. Без значение дали играят добре или зле постоянно са титуляри и играят пълни 90 минути. Другото, което е, че за мен Златан колкото и да е добър и да вкарва голове, ние имаме Рашфорд и Марсиал, които имат нужда да играят като централни нападатели, а не като крила. А докато Златан постоянно е титуляр, тия двамата няма да играят централни нападатели. Защо е важно да играят нападатели ли? Ами, Златан най-много да изкара още един сезон, а пред тези момчета има още 10 години футбол поне.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 06 фев 2017 11:48

Честита , победа!Добър мач , като цяло всичко беше ок.
Но продължавам да не разбирам защо Погба е неизменен титуляр!
Златан , поне се отблагодарява на отбора за своите минути и когато някой попита защо Златан е вечен титуляр , то има ясен и категоричен отговор - вкарва голове!
Обаче отговора за Погба какъв е?
Лек полека всички играчи се нагаждат и влизат в ритъм - и Мата и Мики , Фелайни дори , Блинд , Смолинг ... и т.н.
Само погба стои на ниво - ново попълнение!
Е сега питам аз - защо мотивиран,опитен и титулуван халф като Швайне , не помирисва Висша лига , а този манекен все още не е пратен да тренира с втория отбор?Заслужисил си го е многократно!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 фев 2017 12:01

Единственият логичен отговор е, че има специална клауза в договора за брой титулярни мачове, особено за първия сезон.
Колегата, дава пример с Лампард и Роналдо, но ако се абстрахираме от факта, че все пак Франки е друга бира(като характер, манталитет, възпитание) в сравнение с Роналдо, Погба и Златан, то самочувствието/шоуменството им е такова, че не бих се учудил и собственоръчно да са си написали в договорите броя на титулярните мачове, които да изиграят, при условие че са здрави.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 06 фев 2017 13:14

Абе не разбрахте ли, че Моуриньо ще гради отбора си около Погба!? Освен ако не е контузен, той ще играе всеки мач. Добър, лош... това е. Резултатите най-вероятно ще се видят следващият сезон...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 06 фев 2017 17:22

Не се дразня от това че няма резултати от Погба , а че е непрестанен титуляр!
Той си знае че дори и да се из**ре на терена , пак ще играе 90 минути!
Този играч трябва малко да се отрезви и да му дойде ъкъла.
Мисля че няколко мача с резервите ще му се отразят добре , както на него така и на отбора.
Колкото до въпросните клаузи за макс участия и минути , от една страна е логично заради спонсорите , от друга кой отбор би подписал подобно нещо.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 06 фев 2017 18:41

Аз се дразня 'малко' на това, че Моу сере /с извинение/ върху Марсиал, заявявайки, че не е доволен от това, което показва и че се представял зле, а за Погба нито дума, пък той горкия е супер зле. Че и походката му една такава странна, рапер ли е, гангстер ли е не го знам, по-скоро първото, жалко, че продадоха Депай, можеше да рапират заедно. :lol: :oops:

Върни се в “Манчестър Ю”