Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
Диян Ангелов изобщо не мога да се сетя кой беше ... 
Дойде 1993г. от Осасуна бе предимно резерва на Янков,дефанзивен халф след това отиде в Славия,нещо такова 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
ЕМИЛ написа:От клекналите само този в наше дясно не мога да го разпозная ...![]()
Диян Ангелов, ... ма си праи пас, че чорбар ти подсказва
Игра един сезон но малко, после в Локо сф беше титуляр, .... за Славия не помня.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
ММ1914 написа:Ozzimozzi написа:Сигурно случайно съвпадна подаряването на акциите на СР, с момента в който вървеше сделката за Виваком?
Относно стадиона, не зная под каква правна форма ПФК Левски ползва спортното съоръжение и има ли право да строи търговски обекти и да печели от тях. Не ви зная договора с кой е, но това по принцип не е ли право на собственика?
Общо взето няма ясна визия как да станат нещата, а по-скоро са пожелание. Спас го виждам като Томов. Пари няма, но пък надува балона. Резултата ще се види.
Относно отлагането на ОС ми е меко казано странно. Знаеше се датата преди нова година. Значи на Спас в последния момент му се появява неотложен бизнес ангажимент, който случайно съвпада с датата на събранието и той решава да отложи събранието. Дали не се чака нещо конкретно да се случи преди да се проведе това събрание? И това нещо да е определящо за бъдещето на СР и Левски?
Странното за мен е колко потайно и тихичко отмени ОС. На официалната ви страница 1 съобщение няма! Медиите мълчат!
Спас Русев го виждаш като Томов? Че кога Спас Русев се е връщал в Левски след като е бил изгонен? До тук, говореха се едни неща - козирка, табло, няма ги, ясно е че и пари няма. За момента това което се изнесе под сурдинка е че е пресечена практика за източване на отбора с трансфери. Бизнес срещата според Русев е била сериозна, добре приемаме го. До тук не се говори че няма да вземем лиценз, ще видим какво ще се окаже накрая.
Ето за това маркирано в червено съм написал, че го виждам като Томов, но ти днес беше прекалено разгонен във форума на ЦСКА за да четеш.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
сини шампиони написа:ММ1914 написа:ЕМИЛ написа:
Може би най-силният отбор в историята на Левски. Уточнявам че това е мое мнение.
И най-важното нито една цветнокожа перла.
Имаше един малко по черен
http://levskisofia.info/player/magdy-tolba/
ЕМИЛ написа:Диян Ангелов изобщо не мога да се сетя кой беше ...
От Дунав Русе беше по принцип, много кефеше с ТОПОВЕН шут... Ама му бях забравил физиономията
На мене лично много ми харесваше. Смятай какъв отбор сме имали, щом такива като Диян Ангелов даже не ги помним
- metodito
- Контакти:
Един интересен анализ на Гочето: https://topsport.bg/levski/sega-e-momen ... 3-5-2.html
Ето това и аз повтарям и ме дразнеше много:
Всъщност, аз го наричам "две крила и колче между тях".
Много нестандартно изглеждахме първото с мача с Теплице и с трима защитници. Доста рисково обаче ми се струва. Мисля, че до голяма степен Бурабия, Костадинов и Краев успяваха да притъпяват атаките им, колкото и малко да бяха те. Иска се обаче много да тичат така. Тоя чеха се вижда обаче, че е класа. Може би още не е във форма и с крака не изглежда ок, но на втория етаж няма кой да го бори, а чехите бяха височки. Огнянов ми е малко дървен, но съм убеден, че ще прави разликата. За Сукуна нищо хубаво не мога да кажа - дано ме опровергае.
Ми щеше да е хубаво да вземем един бек, но... мисля, че селекцията не е зле. Огнянов е нападател от какъвто имахме нужда - висок, снажен с добър удар отдалеч. Ако ще играем с трима в защита, вземането на чеха е напълно резонно, а и с новата контузия на румънчето и продължителността на сезона, баш навреме. Сандберг също ми хареса. Научен футболист е, макар и младеж.
От Ели титла не чакам. Очаквам обаче да наложи специфичен стил на игра и да продължи доброто представяне на отбора в дефанзивен план. Вземаме онзи южноамериканец и селекцията ще е приключила. Но не вярвам да го вземем. Както онзи бек черничкия, и този изглежда класен футбалер, де ще си намери отбор за повече пари.
Ето това и аз повтарям и ме дразнеше много:
Левски беше станал доста предвидим в последните години и робуваше на една и съща стандартна схема с две крила.
Всъщност, аз го наричам "две крила и колче между тях".
Много нестандартно изглеждахме първото с мача с Теплице и с трима защитници. Доста рисково обаче ми се струва. Мисля, че до голяма степен Бурабия, Костадинов и Краев успяваха да притъпяват атаките им, колкото и малко да бяха те. Иска се обаче много да тичат така. Тоя чеха се вижда обаче, че е класа. Може би още не е във форма и с крака не изглежда ок, но на втория етаж няма кой да го бори, а чехите бяха височки. Огнянов ми е малко дървен, но съм убеден, че ще прави разликата. За Сукуна нищо хубаво не мога да кажа - дано ме опровергае.
Ми щеше да е хубаво да вземем един бек, но... мисля, че селекцията не е зле. Огнянов е нападател от какъвто имахме нужда - висок, снажен с добър удар отдалеч. Ако ще играем с трима в защита, вземането на чеха е напълно резонно, а и с новата контузия на румънчето и продължителността на сезона, баш навреме. Сандберг също ми хареса. Научен футболист е, макар и младеж.
От Ели титла не чакам. Очаквам обаче да наложи специфичен стил на игра и да продължи доброто представяне на отбора в дефанзивен план. Вземаме онзи южноамериканец и селекцията ще е приключила. Но не вярвам да го вземем. Както онзи бек черничкия, и този изглежда класен футбалер, де ще си намери отбор за повече пари.
mikata написа:Дойде 1993г. от Осасуна бе предимно резерва на Янков,дефанзивен халф след това отиде в Славия,нещо такова
По принцип беше дясно крило, набит, здрав мъж, сравнително бърз и доста техничен, със силен удар.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Програмният директор на Дарик радио Константин Вълков е получил предложение да влезе в управата на Левски. Той е един от най-доверените хора на собственика на клуба Спас Русев в България. По време на извънредното Общо събрание на "сините" на 20 февруари ще има промени както в Надзорния, така и в Управителния съвет на клуба. Очаква се тогава Вълков да стане член на е дин от двата органа.
За място в ръководството е бил канен и бившият конституционен съдия Георги Марков, който дълги години заемаше шефско място на "Герена".
От Управителния съвет пък ще бъде изваден Станислав Ангелов, който се раздели с поста си на спортен директор. От клуба заявиха, че е освободен заради завръщането му като шеф на школата на "Раковски", а Пелето обясни, че сам си е тръгнал. Възможно е именно Вълков, който често е забелязван в ложите на "Георги Аспарухов" заедно със Спас Русев, да заеме мястото на Ангелов.
Очаква се след извънредното Общо събрание да бъде дадено началото на сериозните промени в клуба. Те вече бяха анонсирани от Спас Русев и предвиждат рокади в администрацията, включително и на ръководни постове. Целта е подобряване на работата на всички нива в йерархията, което в крайна сметка трябва да доведе до това в обозримо бъдеще Левски да започне да се самоиздържа. На форума, който ще се проведе в зала 6 на НДК, може да бъдат обявени и резултати за финансовото състояние на клуба, както и да бъдат разкрити детайли от подписаните с генералния спонсор на клуба нови договори. Единият е за директно наливане на средства на "Герена", а другият предвижда отчисления от приходи, постъпващи от клиенти, които са фенове на Левски, да се връщат обратно в отбора.
Константин Вълков