Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 06 фев 2017 14:27

fcb_bg написа:Липсват ми американските сценаристи от Киев, деа. Друго си е молотов, огньове и пушеци, барикади, стрелби, завземане на сгради...

Градски, тия американци да знаеш ще ти изпият мозъка :lol:
Тия са навсякъде, като въздуха са :lol:
Отново чета коментари из интернет на разни клети патрЕоти, и видни цоциалисти начело с Пешо Волгата, за дългата ръка на Сорос в Румъния. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 фев 2017 18:28

[rimg]https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/16425968_1892910777605221_6159037588434088467_n.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=7593984743b2473b6f101a6f3f75d357&oe=590D3C20[/rimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 фев 2017 18:41

diplomat написа:
Thsmith написа:
CTAHKO написа:Ееееееех, бай Тошо, бай Тошо 8-) Къде си сега да ни оправиш държавицата 8-)

В Ада го пържат и няколко дяволчета го оправят с тризъбците си :lol:

Ти май само в ада вярваш, че и с главна буква го пишеш. :mrgreen: :mrgreen:

Абе принципно не вярвам, но ако имаше Ад, всички комуняги щяха да се пържат вътре :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2017 18:42

Thsmith написа:
diplomat написа:
Thsmith написа:
CTAHKO написа:Ееееееех, бай Тошо, бай Тошо 8-) Къде си сега да ни оправиш държавицата 8-)

В Ада го пържат и няколко дяволчета го оправят с тризъбците си :lol:

Ти май само в ада вярваш, че и с главна буква го пишеш. :mrgreen: :mrgreen:

Абе принципно не вярвам, но ако имаше Ад, всички комуняги щяха да се пържат вътре :lol:

А ти щеше да бъркаш катран за казаните, или да носиш дърва :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 06 фев 2017 18:47

аз щях да си припкам из Елисейски полета по пътя към следващата оргия : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 фев 2017 20:11

Виж сега, ти за себе си може би си си прав. Гледаш си интересите, в това вероятно няма нищо лошо, както самият ти казваш. Ама разбери, че с твоето мислене, виждания и интереси сте 1 шепа, една огромна част от които откровени крадци и престъпници. С моето мислене обаче сме милиони. И разбери, че вие нямате никакво право, нито морално, нито не знам какво още тази шепа да налагате мнението си на останалите. В един момент на всичко това ще му се сложи край, ние ще се надигнем и ще ви пометем, както историята многократно се е повтаряла. Просто е и ще видите тогава истинското значение на думата "Ад". Не е късно обаче да минеш от правилната страна на барикадата или поне да се опиташ да вразумяваш твоите хора да тръгнат поне по пътя на социал-демокрацията, макар че и тя далеч не е най-доброто измислено.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 фев 2017 20:31

Докторе,
първо да те питам каква е разликата между социалистическа и социал-демократическа партия. Може ли?
Защо след рухването на Комунизма някои парти станаха социалистически, а други социал-демократически. Подобно делене има и в Западна Европа.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 06 фев 2017 20:50

doktora25 написа:Виж сега, ти за себе си може би си си прав. Гледаш си интересите, в това вероятно няма нищо лошо, както самият ти казваш. Ама разбери, че с твоето мислене, виждания и интереси сте 1 шепа, една огромна част от които откровени крадци и престъпници. С моето мислене обаче сме милиони. И разбери, че вие нямате никакво право, нито морално, нито не знам какво още тази шепа да налагате мнението си на останалите. В един момент на всичко това ще му се сложи край, ние ще се надигнем и ще ви пометем, както историята многократно се е повтаряла. Просто е и ще видите тогава истинското значение на думата "Ад". Не е късно обаче да минеш от правилната страна на барикадата или поне да се опиташ да вразумяваш твоите хора да тръгнат поне по пътя на социал-демокрацията, макар че и тя далеч не е най-доброто измислено.

Не се филмирай много, само това ще те посъветвам. Звучиш ми като милионите фенове на Левски и ЦСКА, а по стадионите ходят 1000 човека. :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 фев 2017 21:16

Абе ако герберастката клика загуби изборите, което ще е голям сеир за гледане, ти да видиш как ще изпълзят пак олигофренчетата с юмруци на плакатите. Още повече седерастките им партийки я влязат-я не.
Тоз път обаче ще ядат бой. И то як бой. Аз отдавна съм се наточил да им сменя физиономиите на няколко такива, макар че то кво да го биеш-педерастчета и олигофрени...
Истината е, че никой не го е въвирал така без вазелин на ББ, както баба Корнелия. С което няма как да не спечели симпатии. Ако си отиграят правилно нещата и изхвърлят още десетина дърти мутри и вечни депутати, имат реален шанс за добър резултат на изборите. Така или инак лично аз ще гласувам( ако е рекъл Господ) или за Патриотите, или за тях. Според това кой го е набабанил повече на ония негодници... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 фев 2017 21:19

sin4ec написа:Абе ако герберастката клика загуби изборите, което ще е голям сеир за гледане, ти да видиш как ще изпълзят пак олигофренчетата с юмруци на плакатите. Още повече седерастките им партийки я влязат-я не.
Тоз път обаче ще ядат бой. И то як бой. Аз отдавна съм се наточил да им сменя физиономиите на няколко такива, макар че то кво да го биеш-педерастчета и олигофрени...
Истината е, че никой не го е въвирал така без вазелин на ББ, както баба Корнелия. С което няма как да не спечели симпатии. Ако си отиграят правилно нещата и изхвърлят още десетина дърти мутри и вечни депутати, имат реален шанс за добър резултат на изборите. Така или инак лично аз ще гласувам( ако е рекъл Господ) или за Патриотите, или за тях. Според това кой го е набабанил повече на ония негодници... :)

Боят настана, тупкат сърца ни :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”