Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот Tobacco » 05 фев 2017 12:02

Преди всичко играе със сърцето си,уважавам такива футболисти.
Винаги е давал всичко от себе си,ако имаше и малко по-точен удар златен щеше да е :mrgreen:

Ander Herrera: "I just want to win games for Manchester United. I don’t care about other teams. I play for the best." #mufc
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 фев 2017 15:23

Оставям само това изказване на Серезо за "трансфера" на Гризман в Ман Ю тук ;) :roll:
http://www.goal.com/en/news/1862/premier-league/2017/02/08/32455312/atletico-president-rubbishes-griezmann-to-man-utd-talk?ICID=HP_BN_1
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 09 фев 2017 21:53

Ае то верно че испанците по-далече от носа си не гледат,ама все пак.. :lol:

Даже ми е тъпо да сравня ''малкия'' клуб Юнайтед с Атлетико :shock:
Колкото до Гризман,ако ще се дава такава пара-не мерси.Не,че няма да е заслужено ама е напълно възможно да не му тръгне в Англия,да се почне с хейтенето и набързо да се провали таланта на момчето.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2017 00:26

На мен ми се струва, че Обамеянг би бил по-добър избор, а вероятно и по евтин, но да видим.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 10 фев 2017 00:38

Thsmith написа:На мен ми се струва, че Обамеянг би бил по-добър избор, а вероятно и по евтин, но да видим.

Не е типичното крило обаче..пък то точно тва ни трябва.Малко по-подобрена версия ще е на Марсиал.

П.П АС и Марка пак се надъхват за Де Хея :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2017 00:58

за крилото Дъглас Коща : 0 Аз габонеца по скоро го смятах за партьор на Ибра, които тичка около него. То Гризман също не е крило...
Много би ми било интересно да ви видя в някакво 4-4-1-1 или 4-4-2 като при Сър Алекс. С някое пробивно тъч крило като Коща и Ибра в центъра на нападението плюс по подвижен играч около него.

A.Pinochet

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 10 фев 2017 01:08

Thsmith написа:Много би ми било интересно да ви видя в някакво 4-4-1-1 или 4-4-2 като при Сър Алекс. С някое пробивно тъч крило като Коща и Ибра в центъра на нападението плюс по подвижен играч около него.

this.
Верно не всеки мач беше мега атрактивния с по 500 паса на мач,разигравания тип тики-така и минимум 60 процента владеене на топката,ама ефективността и победите..
Нетипично за Юнайтед е крилото всъщност да е деветка,а другото да е атакуващ халф :lol:
Коща е перфектен,ама за съжаление не ми се вижда много възможен.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ImR8UGY9IPk[/youtube]

Смятай,щом и Наньо ми липсва...... :shock: :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 фев 2017 04:08

Чакай, че изпуснах връзката : 0 За мега атрактивен футбол ли говориш или за 500 паса и тики така : 0 За мен двете са взаимно изключващи се неща и второто е се получава когато нз какво да правиш с топката и как да стигнеш до удар (или просто се опитваш да дразниш всички наблюдатели/да ги приспиш от скука) :lol: :lol:

A.Pinochet

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 фев 2017 11:41

Thsmith написа:За мен двете са взаимно изключващи се неща и второто е се получава когато нз какво да правиш с топката и как да стигнеш до удар (или просто се опитваш да дразниш всички наблюдатели/да ги приспиш от скука) :lol: :lol:

И двамата знаем, че това са глупости. Всеки фен иска да гледа как отборът му налага стил, мачка опонента и печели. Никой не иска да вижда рейсове пред вратата, чакайки се да бъде изритана някоя топка за нападателя. Съвсем друг въпрос е колко го признават обаче. Това, че на Пеп не му се получават нещата извън Барселона не значи, че самия стил не е ефективен. Просто няма как да бъде налаган навсякъде. Особено пък в Англия, където който я ритне най-високо става капитан на отбора. За тики така се иска първо акъл, после талант. На острова липсват и двете.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 фев 2017 13:26

sapio0o написа:
Thsmith написа:За мен двете са взаимно изключващи се неща и второто е се получава когато нз какво да правиш с топката и как да стигнеш до удар (или просто се опитваш да дразниш всички наблюдатели/да ги приспиш от скука) :lol: :lol:

И двамата знаем, че това са глупости. Всеки фен иска да гледа как отборът му налага стил, мачка опонента и печели. Никой не иска да вижда рейсове пред вратата, чакайки се да бъде изритана някоя топка за нападателя. Съвсем друг въпрос е колко го признават обаче. Това, че на Пеп не му се получават нещата извън Барселона не значи, че самия стил не е ефективен. Просто няма как да бъде налаган навсякъде. Особено пък в Англия, където който я ритне най-високо става капитан на отбора. За тики така се иска първо акъл, после талант. На острова липсват и двете.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Това е като цяло за футболната игра, не за смешната и безинтересна тики-така, която една лека и читава преса я прави на пух и прах.

Върни се в “Манчестър Ю”