Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот honda » 04 фев 2017 20:58

Знам ,че думите на СР се сториха доста странни да не кажа шокиращи за много фенове на Левски,но за мен лично нито са толкова изненадващи нито пък толкова шокиращи. Много пъти съм писал ,че за мен не е важно как се казва собственика на един футболен клуб ,а как се управлява клуба. Най-хубавото нещо ,което може да направи СР за Левски е да го напраави клуб ,който се самоиздържа. Реално по един или друг начин всеки един клуб се издържа от привържениците си. Дали чрез тв права, мърчандайзинг, директни вноски ,билети и т.н. Отделно приходите от спонсори са пропорционални на обществения интерес ,който генерира определен клуб.
Ясно е че на СР не му се дават пари за Левски ,но в края на краищата не е и длъжен да го прави. Някой може ли да ми обясни защо един собственик трябва да дава лични средства за да издържа даден футболен клуб в частност Левски?Както се казва много по-добре е да научиш някой да лови риба сам, отколкото да наловиш веднъж риба вместо него.
За мен в интервюто му имаше няколко много интересни детайла ( или както казват американците attention to the detail) или както се казва най-важното се крие в детайлите. Първото беше споменаване на името световен гигант като "Хюауей" ,името на такава компания не се споменава без повод,още повече ,че 2 дни по рано Ст.Софиански споменава на китайска компания готова да налива пари в Левски. СР може да е всякакъв но е изпечен играч в преговорите и знае че имеето на другата страна се споменава само ако е достигнато до договорка или не се опитва да се притисне трета страна. Това обяснява и назначения одит в Левски.
Друг момент беше споменаването ,че иска Герена да може да се ползва всеки ден от седмицата и да носи приходи и на клуба (на първо място на потенциални инвеститори ) - аз съм категорично"за".
Трети момент - активно включване на привържениците на Левски и обвързването им с Виваком- защо не.
Четвърти момент -спомагане на клуба от привържениците му - аз съм "за". За мен въобще не се работеше досега в този аспект , а там е една от най-силните страни на Левски .

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 фев 2017 21:52

honda написа:Знам ,че думите на СР се сториха доста странни да не кажа шокиращи за много фенове на Левски,но за мен лично нито са толкова изненадващи нито пък толкова шокиращи. Много пъти съм писал ,че за мен не е важно как се казва собственика на един футболен клуб ,а как се управлява клуба. Най-хубавото нещо ,което може да направи СР за Левски е да го напраави клуб ,който се самоиздържа. Реално по един или друг начин всеки един клуб се издържа от привържениците си. Дали чрез тв права, мърчандайзинг, директни вноски ,билети и т.н. Отделно приходите от спонсори са пропорционални на обществения интерес ,който генерира определен клуб.
Ясно е че на СР не му се дават пари за Левски ,но в края на краищата не е и длъжен да го прави. Някой може ли да ми обясни защо един собственик трябва да дава лични средства за да издържа даден футболен клуб в частност Левски?Както се казва много по-добре е да научиш някой да лови риба сам, отколкото да наловиш веднъж риба вместо него.
За мен в интервюто му имаше няколко много интересни детайла ( или както казват американците attention to the detail) или както се казва най-важното се крие в детайлите. Първото беше споменаване на името световен гигант като "Хюауей" ,името на такава компания не се споменава без повод,още повече ,че 2 дни по рано Ст.Софиански споменава на китайска компания готова да налива пари в Левски. СР може да е всякакъв но е изпечен играч в преговорите и знае че имеето на другата страна се споменава само ако е достигнато до договорка или не се опитва да се притисне трета страна. Това обяснява и назначения одит в Левски.
Друг момент беше споменаването ,че иска Герена да може да се ползва всеки ден от седмицата и да носи приходи и на клуба (на първо място на потенциални инвеститори ) - аз съм категорично"за".
Трети момент - активно включване на привържениците на Левски и обвързването им с Виваком- защо не.
Четвърти момент -спомагане на клуба от привържениците му - аз съм "за". За мен въобще не се работеше досега в този аспект , а там е една от най-силните страни на Левски .

Я сподели как виждаш Спас Русев да направи Левски да се самоиздържа? Вие бяхте част от опита да се гепи Виваком! С какво до сега СР показа, че има каквито и да е намерения да се занимава с Левски?
Ще ми е интересно и да разбера как Герена ще се ползва всеки ден и ще носи приходи? През деня битак ли ще бъде?
Това с привържениците и Виваком е същото като с призивите да ходите в сектор А и с билетите да го изплащате. Резултата е 300 на стадиона и 20-30 в сектор А.
Четвъртото е като с третото. Вие не ходите на мач, а ще събирате пари за отбора. Това ми прилича на онези 1948. Успех с промените!
Само не разбрах защо тихо и без много да се вдига шум, беше отменено вчерашното мероприятие? Има ли някакво логично обяснение, освен, че Спас е много ангажиран? Сигурно го боли корема!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 фев 2017 22:05

honda написа:Знам ,че думите на СР се сториха доста странни да не кажа шокиращи за много фенове на Левски,но за мен лично нито са толкова изненадващи нито пък толкова шокиращи. Много пъти съм писал ,че за мен не е важно как се казва собственика на един футболен клуб ,а как се управлява клуба. Най-хубавото нещо ,което може да направи СР за Левски е да го напраави клуб ,който се самоиздържа. Реално по един или друг начин всеки един клуб се издържа от привържениците си. Дали чрез тв права, мърчандайзинг, директни вноски ,билети и т.н. Отделно приходите от спонсори са пропорционални на обществения интерес ,който генерира определен клуб.

Бе аз се пробвах да ги кажа тез неща, ама ти си го направил арабия!
С тебе определено трябва да пием по питие някъде... :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 фев 2017 22:24

Ozzimozzi написа:Я сподели как виждаш Спас Русев да направи Левски да се самоиздържа? Вие бяхте част от опита да се гепи Виваком! С какво до сега СР показа, че има каквито и да е намерения да се занимава с Левски?
Ще ми е интересно и да разбера как Герена ще се ползва всеки ден и ще носи приходи? През деня битак ли ще бъде?
Това с привържениците и Виваком е същото като с призивите да ходите в сектор А и с билетите да го изплащате. Резултата е 300 на стадиона и 20-30 в сектор А.
Четвъртото е като с третото. Вие не ходите на мач, а ще събирате пари за отбора. Това ми прилича на онези 1948. Успех с промените!
Само не разбрах защо тихо и без много да се вдига шум, беше отменено вчерашното мероприятие? Има ли някакво логично обяснение, освен, че Спас е много ангажиран? Сигурно го боли корема!

Я сподели как 7 години не знаехте какво става в ЦСКА и се насрахте. За тез 7 години пророкувахте и за Герена, но нищо не познахте. Умряхте и част от вас припознаха Литекс. Я сподели как днес Ганчу се ебава с вас и ви кара негри на кило.
Я сега иди в архив и виж кога Синчец/СС каза, че Батков не кара влака и кога Синчец/СС каза, че дълговете на ЦСКА са над 20 милиона, и му се присмивахте.
Левски върви по своя път, вие-по ганчувия. Това е положението. Не ни интересува кои сте. Със сигурност не сте ЦСКА, но ако се изживявате като ЦСКА-ваш проблем. Ние сме ЛЕВСКИ, и нищо друго няма значение, както биха казали от Металика. Ако приключим съществуването си-ще го направим с чест и ще дадем последната битка.
Ако продължим да съществуваме-ще се борим докрай.
Но селски клуб за свой няма да припознаем!
Лека нощ!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 04 фев 2017 22:30

sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Я сподели как виждаш Спас Русев да направи Левски да се самоиздържа? Вие бяхте част от опита да се гепи Виваком! С какво до сега СР показа, че има каквито и да е намерения да се занимава с Левски?

Я сподели как 7 години не знаехте какво става в ЦСКА и се насрахте. За тез 7 години пророкувахте и за Герена, но нищо не познахте. Умряхте и част от вас припознаха Литекс. Я сподели как днес Ганчу се ебава с вас и ви кара негри на кило.
Я сега иди в архив и виж кога Синчец/СС каза, че Батков не кара влака и кога Синчец/СС каза, че дълговете на ЦСКА са над 20 милиона, и му се присмивахте.
Левски върви по своя път, вие-по ганчувия. Това е положението. Не ни интересува кои сте. Със сигурност не сте ЦСКА, но ако се изживявате като ЦСКА-ваш проблем. Ние сме ЛЕВСКИ, и нищо друго няма значение, както биха казали от Металика. Ако приключим съществуването си-ще го направим с чест и ще дадем последната битка.
Ако продължим да съществуваме-ще се борим докрай.
Но селски клуб за свой няма да припознаем!
Лека нощ!

Сичец, попитах Honda нещо съвсем конкретно. Тези глупости, които ти си написал, нямат нищо общо с въпросите ми. Ако няма какво да кажеш по темата, пий си виното и лягай! И без това ти чета всекидневно простотиите във форума на ЦСКА! Въпросите ми бяха към Honda и бяха на база на неговия пост!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 фев 2017 23:19

Ozzimozzi написа:Сичец, попитах Honda нещо съвсем конкретно. Тези глупости, които ти си написал, нямат нищо общо с въпросите ми. Ако няма какво да кажеш по темата, пий си виното и лягай! И без това ти чета всекидневно простотиите във форума на ЦСКА! Въпросите ми бяха към Honda и бяха на база на неговия пост!

Благодаря за оценката. Дали съм писал глупости и простотии не е важно, но наистина Honda трябва да ти отговори, аз не трябваше да се намесвам. За това-извинявам се!
В тоз ред на мисли всеки различен тук, без значение на кого е фен, е редно да си каже мнението. Тук се псуваме левскари един-друг зарад разлики във вижданията, та никой да не прави излишни драми...

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 05 фев 2017 03:21

Дотук става ясно следното:
-Русев иска хората да изкарват пари на Виваком (тоест на него ако задържи оператора за дълго), та от тия пари да метне нещичко на отбора.
-Русев не е длъжен да дава пари, но има правото да твърди, че отбора е негова кауза, да се пъчи като собственик на отбора и да използва това за да иска пари от феновете за своя бизнес.
-Русев иска хората да ходят на стадиона, дори ако отбора е безобразен и не се прави нищо това да се промени. Пък после евентуално и може би...
-Русев дава за пример Челси, пропускайки адски удобно факта, че баш в този отбор се наляха огромни суми преди той да започне да изкарва сериозни пари.

Автора на това мнение, което съм цитирал може да преброи колко професионални отбора, завършили в челната тройка на своята държава в Европа са изкарали от фенове, фен артикули и спонсори достатъчно пари, та собствениците да не дават свои средства. Ако не му хареса резултата може да опита с топ5 на тези първенства. След като преброи тези отбори може да преброи и колко от тях са стигнали до този успех без преди това собственика да е наливал пари.
Правейки всичко това той ще открие, че във футбола като във всеки бизнес първо инвестираш, после печелиш. И дори тогава понякога приходите не стигат. Ще открие, че не само много от тези отбори не изкарват достатъчно пари и разликата се покрива от собственика, но дори в случаите, които парите, генерирани от феновете стигат преди това собствениците са инвестирали големи суми.

Изключенията са малко и почти изцяло става дума за отбори от 2 типа:
-като БАТЕ (Борисов), които са извадили късмет в даден момент, изкарали са пари от ЕКТ и са използвали този приход разумно. Тоест парите за скока не са дошли от феновете а от късмета и мобилизацията в ЕКТ.
-отбори от многолюдни държави (в които са популярни) и такива с фенска маса по цял свят. Макар че дори и там е правено нужното, инвестирани са пари. Храни име да те храни то.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 05 фев 2017 04:07

mikata написа:Стартира продажбата на карти за пролетния полусезон!

Уважаеми фенове, с началото на месец февруари стартира кампанията за продажба на карти за пролетния дял от сезон 2016/2017.

Със закупуването на карта за втората половина от шампионата всеки привърженик ще може да посети осем срещи на стадион „Георги Аспарухов“.

След като УС на ПФК ЛЕВСКИ утвърди минималните цени на билети за домакински срещи, цените на сезонните билети (карти) за пролетния дял от първенството за предстоящите 8 домакински срещи са, както следва:

За сектор А, блокове 1 и 2 - минимална цена на билет 20 лв., карта - 115 лв.

За сектор А, блокове 3 и 4 - минимална цена на билет 18 лв., карта - 105 лв.

За сектор А, блокове 5 и 6 - минимална цена на билет 14 лв., карта - 80

За VIP ложа 1 на сектор А - минимална цена на билет 70 лв., карта - 395 лв.

За сектор В - минимална цена на билет 10 лв., карта - 55 лв.

За сектор Б - минимална цена на билет 7 лв., карта - 40 лв.

В цената на сезонния билет влизат всички срещи от Първа професионална футболна лига.

Притежателите на сезонни билети (карти) ползват 15% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба.

Ако искате да станете член на ПФК ЛЕВСКИ АД за периода 01.02.2017 година до 31.05.2017 година, членският внос е в размер на 2 лв. на месец или 8 лв. за целият период.

Притежателите само на членски карти ползват 5 % отстъпка в официалния фен магазин на клуба, както и предимство при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.

Притежателите на сезонни билети(карти) и членове в Клуба на ПФК ЛЕВСКИ ползват 20% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба и предимство при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.

ПФК ЛЕВСКИ запазва и преференциите за най-малките си фенове до 14 години, като те ще продължат да посещават домакинските срещи на клуба безплатно, когато са с придружител в обновения семеен блок в сектор „В“ и целия сектор „Б“.

ПФК ЛЕВСКИ си запазва правото да повишава цените на единичните билети за различните фази от първенството.

Продажбата на сезонни и членски карти се извършва в магазина на ПФК ЛЕВСКИ, находящ се в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

Работно време на магазина:

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 ч.

Събота - Неделя: 10:00 - 16:00 ч.

Внимание: В случай, че искате да закупите сезонна или абонаментна карта на друго лице носете със себе си негова снимка в електронен вариант на външен носител (флашка), трите имена и ЕГН. Снимки на хартиен носител няма да бъдат приемани.

Може ли да се купи карта да важи за приносител, или задължително са поименни?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 05 фев 2017 08:26

Елин Топузаков на 40

Днес един от най-обичаните футболисти на ЛЕВСКИ и сегашен старши-треньор на тима Елин Топузаков навършва 40 години.

Роден на 05.02.1977 г. в Димитровград, той преминава в ЛЕВСКИ през зимната пауза на сезон 1995/96. От Димитровград е привлечен като нападател, но след това е преквалифициран като полузащник и защитник.

Заради честите си включвания в атака, в които бележи над 20 гола, става един от най-резултатните бранители в цялата история на "сините". Има 65 изиграни мача в евротурнирите и е рекордьор на клуба.

Шампион на България с ЛЕВСКИ през 2000, 2001, 2002, 2006, 2007. Печели суперкупата през 2005, 2007 г. След 12 години със "сините", на 6 януари 2008 г. Топузаков преминава в израелския Апоел (Тел Авив), а през сезона 2010-11 играе и за Апоел (Рамат Ган). Бивш национал на България с 29 мача.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК ЛЕВСКИ пожелават на Топчо много здраве, лични и професионални успехи и още безброй щастливи мигове с любимия „син” тим.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 фев 2017 10:13

На официалния сайт на ПФК Левски София няма никаква информация за отложеното ОС и причините за това. Някой има ли информация какво точно се случва и практика ли е да се "пропуска" такъв вид информация?

Красимир Иванов

Върни се в “Левски”