Най-вероятно гостите не направиха кой-знае какъв мач, но това слабо ме интересува.
Победата се оказа рутинна и жалкото е, че почти сигурно ще бъде поставена под съмнение заради 1-вият гол в двубоя.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

JackPackage написа:Мача в 3 секунди![]()
![]()
![]()
![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!

Santiago Munezz написа:Брилянтен Куртоа ,железен Канте...другите всички с изключение на Коста също на много високо ниво!Малко ме е яд ,че вместо да ги унижим подобаващо в края ,ги пожалихме,но с този наш аристократизъм
язе написа:Ако Коста не беше толкова инертен, тия отиваха на срамен резултат.Пълен контрол на Челси върху двубоя.
За първия гол, ако това е фаул, то всеки шпагат също е нарушение...
THE G.A.M.E написа:hd29 написа:THE G.A.M.E написа:При повторението се вижда удар, да, факт.
Дали обаче ударът влияе на отиграването на топката ?
Категорично - НЕ.
Тоест, испанецът не печели предимство, просто франсето скочи по ниско, при това положение почти няма вариант при който Алонсо да не го удари.
![]()
![]()
К'во се чудиш, колега ?
Нима има нещо невярено ?
Бранителят на Арсенал, независимо дали е ударен или не, имаше ли некакъв шанс да играе с топката ?
Цялата ситуация е че той не скочи добре.
Скочи от място, което автоматично го лиши от всякакъв шанс да играе с топката.

КАН написа:Така е , защото не си се събличал по физическо .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост