„Воевода" - филмът, който доказва, вярата в дело
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: „Воевода" - филмът, който доказва, вярата в дело
Е, ся Ердо ще пусне "мигранчичи"... 

- Shtuka
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E1fvsQQvNu4&t=40s[/youtube]
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]
Трейлърчето ми казва, че филмът не струва.
А филмът за Калоян кога ще излиза 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:А филмът за Калоян кога ще излиза
А филмът за Тервел кога ще излиза

Т'ва ще да е голяма боза(както би се изразил един юноша бледен),поправка-поредната голяма българска боза.
CTAHKO написа:А филмът за Калоян кога ще излиза
Филмът за Калоян е направен преди 60 години и аз съм го гледал поне 2 пъти. Един от първите цветни български филми.
Малко съм превишил годините, ама с малко

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-ptqmlTkQQg[/youtube]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
"Воевода"
Направих огромната грешка да видя докъде е стигнало българското кино и докато бях в България посетих прожекицията на нещото наречено "Воевода". Подобни филми трябва да бъдат криминализирани и онези които отпускат държавни пари за подобни отрови трябва да бъдат вързани за стол и с клечки на очите в продължение на месеци да гледат извращениятъа си. Лошото е, че може да им хареса и по-добре да гхи пратят да работят в някоя мина, докато възвърнат данъците на хората.
Някакъв напън за патриотизъм в някаква тоталитарическа щерка(тоталитаризма сам по себе си изключва патриотизъм), на която държавата нямаше да отпусне и половин стотинка, ако не беше партийна дъщеря. Актьорската игра е по изкуствена и от хвалебствените слова на пленума на БКП.
Няма изградени образи на герои и скачане от сцена на сцена. И като написах сцена как пък никой не забеляза потресаващата в част, в която беше лято, стана зима и и в следващия кадър отнове сме в лятото.Операторът вибратор ли имаше в кухината? То не беше тресене, то не беше чудо! Токова ли е трудно озвучаването на български филм?!?
Каква автентичност да има тази пародия, когато филмът не е сниман в Осоговския балкан и фолклора няма нищо общо с музиката към филма.
Гилдията, която лее суперлативи не разбира ли, че като хвали подобни филми и да излезе перфектният български филм никой няма да го гледа, защото вече са излъгали неколкократно?!? Това затворено общество, което е финансирано от НАционалния филмов център трябва да бъде изхвърлено от киното. Тези живеят в някаква паралелна Вселена. И като започнат да говорят за трудностите, които с аимали, за да направят даден филм. С подобна посредственост и аз ще имам трудност да намеря пътя до тоалетната. Как Ники Илиев прави филми без държавата и излиза на печалба?
Сценарист, режисьор, актьор, таз за каква се мисли?
Някакъв напън за патриотизъм в някаква тоталитарическа щерка(тоталитаризма сам по себе си изключва патриотизъм), на която държавата нямаше да отпусне и половин стотинка, ако не беше партийна дъщеря. Актьорската игра е по изкуствена и от хвалебствените слова на пленума на БКП.
Няма изградени образи на герои и скачане от сцена на сцена. И като написах сцена как пък никой не забеляза потресаващата в част, в която беше лято, стана зима и и в следващия кадър отнове сме в лятото.Операторът вибратор ли имаше в кухината? То не беше тресене, то не беше чудо! Токова ли е трудно озвучаването на български филм?!?
Каква автентичност да има тази пародия, когато филмът не е сниман в Осоговския балкан и фолклора няма нищо общо с музиката към филма.
Гилдията, която лее суперлативи не разбира ли, че като хвали подобни филми и да излезе перфектният български филм никой няма да го гледа, защото вече са излъгали неколкократно?!? Това затворено общество, което е финансирано от НАционалния филмов център трябва да бъде изхвърлено от киното. Тези живеят в някаква паралелна Вселена. И като започнат да говорят за трудностите, които с аимали, за да направят даден филм. С подобна посредственост и аз ще имам трудност да намеря пътя до тоалетната. Как Ники Илиев прави филми без държавата и излиза на печалба?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Re: "Воевода"
Uncle_Sam написа:Направих огромната грешка да видя докъде е стигнало българското кино и докато бях в България посетих прожекицията на нещото наречено "Воевода". Подобни филми трябва да бъдат криминализирани и онези които отпускат държавни пари за подобни отрови трябва да бъдат вързани за стол и с клечки на очите в продължение на месеци да гледат извращениятъа си. Лошото е, че може да им хареса и по-добре да гхи пратят да работят в някоя мина, докато възвърнат данъците на хората.
Тя не се мисли - тя е комунистическа щерка :D. Абсолютно смешен филм - очаквах много повече. След Под Прикритие не може да ме грабне някой наш филм.