Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 03 фев 2017 11:17

Лиценза не е проблем :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 03 фев 2017 11:50

metodito написа:И аз му слушах интервюто. Ми с изключение на едно нещо, глупости и празни приказки. Едното нещо, което ми направи впечатление беше това как имал сезонна карта за Челси, но е ходил само на два мача. Ако n-броя левскари си купят сезонни карти само заради идеята... що не?! Имай си я, ако искаш ходи, просто помогни.

Иначе по отношение на кинтите, koisa го спомена. Истината е Европа. Влизаме в групите и печелим или не, едни три-четири ммилиона евро спокойно изкарваме. От билети от вътрешния шампионат кога ще изкараме такива пари? Не споменавам влизане в ШЛ. Нека мислим малко по-трезво. Лигла Европа си е достатъчно. Какво обаче ще стане с печалбата, щото то и Мъри е докарал едно близо 20 милиона на Бтков от ЛЕ и ШЛ, ама...

Мъри е докарал, но и Наско поизхарчи доста, Смешко Милованович и подобни сърби за по над половин или един милион. Автобус на цената на два.
Иначе имам и сезонна карта. И вече съм абонат на Виваком., направо съм мечтания привърженик. :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 фев 2017 11:56

ММ1914 написа:Иначе имам и сезонна карта. И вече съм абонат на Виваком., направо съм мечтания привърженик. :oops:

Ти даваш повече пари за Левски, от Русев. :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 фев 2017 12:22

Стартира продажбата на карти за пролетния полусезон!

Уважаеми фенове, с началото на месец февруари стартира кампанията за продажба на карти за пролетния дял от сезон 2016/2017.

Със закупуването на карта за втората половина от шампионата всеки привърженик ще може да посети осем срещи на стадион „Георги Аспарухов“.

След като УС на ПФК ЛЕВСКИ утвърди минималните цени на билети за домакински срещи, цените на сезонните билети (карти) за пролетния дял от първенството за предстоящите 8 домакински срещи са, както следва:

За сектор А, блокове 1 и 2 - минимална цена на билет 20 лв., карта - 115 лв.

За сектор А, блокове 3 и 4 - минимална цена на билет 18 лв., карта - 105 лв.

За сектор А, блокове 5 и 6 - минимална цена на билет 14 лв., карта - 80

За VIP ложа 1 на сектор А - минимална цена на билет 70 лв., карта - 395 лв.

За сектор В - минимална цена на билет 10 лв., карта - 55 лв.

За сектор Б - минимална цена на билет 7 лв., карта - 40 лв.

В цената на сезонния билет влизат всички срещи от Първа професионална футболна лига.

Притежателите на сезонни билети (карти) ползват 15% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба.

Ако искате да станете член на ПФК ЛЕВСКИ АД за периода 01.02.2017 година до 31.05.2017 година, членският внос е в размер на 2 лв. на месец или 8 лв. за целият период.

Притежателите само на членски карти ползват 5 % отстъпка в официалния фен магазин на клуба, както и предимство при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.

Притежателите на сезонни билети(карти) и членове в Клуба на ПФК ЛЕВСКИ ползват 20% отстъпка при покупки в официалния Фен Магазин на клуба и предимство при закупуването на билети за гостувания и всички мероприятия, на които клубът е партньор.

ПФК ЛЕВСКИ запазва и преференциите за най-малките си фенове до 14 години, като те ще продължат да посещават домакинските срещи на клуба безплатно, когато са с придружител в обновения семеен блок в сектор „В“ и целия сектор „Б“.

ПФК ЛЕВСКИ си запазва правото да повишава цените на единичните билети за различните фази от първенството.

Продажбата на сезонни и членски карти се извършва в магазина на ПФК ЛЕВСКИ, находящ се в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

Работно време на магазина:

Понеделник - Петък: 09:00 - 18:00 ч.

Събота - Неделя: 10:00 - 16:00 ч.

Внимание: В случай, че искате да закупите сезонна или абонаментна карта на друго лице носете със себе си негова снимка в електронен вариант на външен носител (флашка), трите имена и ЕГН. Снимки на хартиен носител няма да бъдат приемани.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 фев 2017 14:05

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 фев 2017 16:06

Какво стана с ОС?
Кворум, ... парички за залата, ... всичко наред ли е? ;)

ПП: Финягата на 30-ти май че мята акциите, като булка сватбарски букет ... редете се в дъното да не стане беля ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 фев 2017 16:10

Red_Neck написа:Какво стана с ОС?
Кворум, ... парички за залата, ... всичко наред ли е? ;)

ПП: Финягата на 30-ти май че мята акциите, като булка сватбарски букет ... редете се в дъното да не стане беля ;)

Каза ни: "Аз ша ва издържам. Доста заможен човек съм" :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 фев 2017 20:05

Red_Neck написа:

Много ги разбирате вие делата на Герена. Дотук нищо не сте познали, Но не е изненада- и за ЦСКА нищо не знаехте...пък сега за Ганчувия отбор сте пълна безгласна буква. За смях станахте с пророчествата си за трансферите. И накрая, както доста умни люде прогнозираха, ви сервираха евтини негри на кило.
Та недейте се сили излишно с предсказания. Вижте там фиордите и азиатците, дето ви тресат по Испания...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 фев 2017 09:04

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков не се притеснява, че някога може да бъде съблечен като Ивайло Петев на "Герена".

"Дали може с мен да се случи такова нещо, ако един ден феновете решат, че са недоволни от нещо? Не. Няма как феновете да ме съблекат като Петев. Работя честно и отговорно. Който има да ме съди и да ме критикува, ще го направи, но не мисля, че ще се стигне до там. Нашите фенове могат много да обичат и да мразят", каза наставникът на "сините" пред "Меридиан Мач".

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 04 фев 2017 20:25

Един любопитен факт: днес клубът е отпуснал автобуса на академията, за да закара най-мъничките: 2009 и 2010 на турнир в Пловдив. Прекрасен жест, защото тези дечица ( половината от тях ходят на детска градина) са пътували като истински отбори с клубния рейс!
Големият куриоз обаче е, че турнирът е бил за деца 2009 година, а на финала играят...Левски 2010 срещу Левски 2009 :!:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”