Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)
Проблемни.........извън терена да правят каквото искат, стига да не си застрашават здравето. Ни най-малко не ми пука дали пият, ходят по курви, играят карти, или са гейове. Стига на терена да дават 100% от себе си, личният им живот си е тяхна работа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Проблемни.........извън терена да правят каквото искат, стига да не си застрашават здравето. Ни най-малко не ми пука дали пият, ходят по курви, играят карти, или са гейове. Стига на терена да дават 100% от себе си, личният им живот си е тяхна работа.
Никой уважаващ себе си клуб няма да допусне подобни отношения, сношения и извращения от свой футболист/и.
Ако искаш да си професионалист се лишаваш от ........всичко! Цяла седмица трябва да си 100% отдаден на футбола, иначе ще си креташ и ще сменяш отборите постоянно. Не барове и кучки, ами газирано и свинско няма да близваш, щото ще има пътя, чантата и за ляб. Такива боклуци, като тоя деса затова стигат дотук. Тези негови изцепки ще обиколят жълтите сайтове в цял свят, хората ще му се смеят и навсякъде ще пише: "играч на Левски". Но ние толкова сме стигнали дъното, в такава гнусота живеем, че такива и подобни неща се считат за нормални.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Kris_men2000
Като си започнал да пишеш за отрепки защо не пишеш за Гара Дембеле алкохолика който не излизаше от баровете и ходеше денонощно по мастии.Но тази отрепка докара на ЛЕВСКИ 2,5 милиона евро.Тогава не ни ли се смееха ,че е играч на ЛЕВСКИ.Сега от деса ще вземем доста евро колкото не сме виждали от 10 ггодини от свестните и културни играчи играли в отбора само за тяхното облагодетелстване и келепир.Аман от смирени овчици без характер и визия.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- metodito
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Като си започнал да пишеш за отрепки защо не пишеш за Гара Дембеле алкохолика който не излизаше от баровете и ходеше денонощно по мастии.Но тази отрепка докара на ЛЕВСКИ 2,5 милиона евро.Тогава не ни ли се смееха ,че е играч на ЛЕВСКИ.Сега от деса ще вземем доста евро колкото не сме виждали от 10 ггодини от свестните и културни играчи играли в отбора само за тяхното облагодетелстване и келепир.Аман от смирени овчици без характер и визия.
Подкрепям. Пример - Рабех. Но има и футболисти, като Калво. Това момче не беше добре.
Контролната среща между Локомотив (София) и Левски пропада и вместо срещу „сините“ тимът на Явор Вълчинов ще преми сили срещу Славия. Проверката е насрочена за 15 февруари от 14:00 часа на стадион на „белите“.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Ко стана с принца, ... че го коронясвате ли скоро или чакате още няколко апортни вноски от по ... 12 лева? 

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
И той още не е дал 12 лева, така че ще чака.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

metodito написа:Kris_men2000 написа:Като си започнал да пишеш за отрепки защо не пишеш за Гара Дембеле алкохолика който не излизаше от баровете и ходеше денонощно по мастии.Но тази отрепка докара на ЛЕВСКИ 2,5 милиона евро.Тогава не ни ли се смееха ,че е играч на ЛЕВСКИ.Сега от деса ще вземем доста евро колкото не сме виждали от 10 ггодини от свестните и културни играчи играли в отбора само за тяхното облагодетелстване и келепир.Аман от смирени овчици без характер и визия.
Подкрепям. Пример - Рабех. Но има и футболисти, като Калво. Това момче не беше добре.
И какво стана и с двамата? Гарата отиде в Германия, показа си магариите и му се случи точно това, което по-горе съм написал. Рабех даже и до немско не стигна. Пак прочетете кво съм написал, ама май ви е трудно да го асимилирате?!
Навремето гибона беше страшен талант, ама тарикатче и номерата му при вас минаваха, докато Ицо при нас пълен режимлия-кой до къде стигна накрая, а?
Просто манталитета при вас е друг!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Абе, Рабех дали излезе от зандана? Нали го бяха вкарали за дрога и пукница нейде из мароканско?
Питам не за друго, ами се сетих, че лятото е много възможно Лукин и Сандберг да си издадат шкафчетата в съблекалнята, а Веско Минев да ни покани на бенефис, та пак може да дотрябва някой и друг защитник.

Питам не за друго, ами се сетих, че лятото е много възможно Лукин и Сандберг да си издадат шкафчетата в съблекалнята, а Веско Минев да ни покани на бенефис, та пак може да дотрябва някой и друг защитник.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Абе, Рабех дали излезе от зандана? Нали го бяха вкарали за дрога и пукница нейде из мароканско?![]()
Играе в лидера в Мароко Уидад Казабланка .