Тибо
Моузес - Луиз - Алонсо
Педро - Сеск - Рубен - Вилиан
Азар - Коста - Батшуай
И после като ни напълнят кошарата да обвиняваме Тибо и Давид Луиз колко са слаби и да се чудим защо сме 10-ти накрая на сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Щом "не може да подава напред" викам другия мач да излезем с тази схема, при която всички могат да подават напред:
Тибо
Моузес - Луиз - Алонсо
Азар - Коста - Батшуай
И после като ни напълнят кошарата да обвиняваме Тибо и Давид Луиз колко са слаби и да се чудим защо сме 10-ти накрая на сезона![]()
![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
JackPackage написа:Щом "не може да подава напред" викам другия мач да излезем с тази схема, при която всички могат да подават напред:
Тибо
Моузес - Луиз - Алонсо
Азар - Коста - Батшуай
И после като ни напълнят кошарата да обвиняваме Тибо и Давид Луиз колко са слаби и да се чудим защо сме 10-ти накрая на сезона![]()
![]()
E_pluribus_unum написа:
Прав си,в грешка съм!Явно това е начинът по-който ще се действа този сезон.
язе написа:Конте бил страхлив... моля ви се. Конте показа гигантски топки,точно когато трябваше! Когато нищо не се получаваше, той смени не само схемата, ами и някои "несменяеми" титуляри... Именно благодарение на смелостта на Конте, сега докосваме титлата, а в началото на сезона си мечтаехме за НЯКАКВО евроучастие. Ся то верно, че апетита идва с яденето, ама тва вече си е направо лакомия.E_pluribus_unum написа:
Прав си,в грешка съм!Явно това е начинът по-който ще се действа този сезон.
Уейк ъп дюд! "Този сезон", повече от половината мина вече.А ако си пропуснал, страхливия Конте изравни рекорд от 13 поредни победи във ВЛ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта