Кой ще води отбора на ЦСКА, след като не пускат Йешич?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Не пускат Йешич в ЦСКА
Стойчо Младенов свободен ли е ?
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- ToT_TheBlue
- Контакти:
Re: Кой ще води отбора???
Господа, вашите собственици са една истинска комедия!
Защо ли съм изненадан, че някой български отбор не е проверил нещо докрай и накрая става мазало...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- aisogludingfioler
- Контакти:
Re: Не пускат Йешич в ЦСКА
Siegfried написа:Стойчо Младенов свободен ли е ?
И той води голям колос, но в Саудитска Арабия.
- Red_champions
Господине,това за собствениците го знаем перфектно.Айде сега радвайте се,нали това искахте?Вие псевдо фенчетата на ЦСКА,а и зложелателите от другите отбори?!?Нали това искахте ве?Искахте ЦСКА отново да заприлича на цирк-еми имате го!Поздравления!Много ще се радвам ако Йешич не дойде на "Армията".Нямам нищо против него,но този не ми е затрябвал!Още веднъж едно голямо браво на собствениците на Титан,че "приеха оставката" на Любо Пенев-той не е генерал или някакъв друг-той е човек,личност,треньор с авторитет и амбиции,който не търпи разни мухльовци да му се бъркат в работата.
Искрено се надявам по някаква случайност в ЦСКА сега да дойде треньор,който може да оправи полжението-а те са само два Стойчо или Чичо Митко.Това е.Защото има всякакви-сърби,косовци,конгоанци,но когато ножа опре до кокала има само едни-тези,в чиито гърди бие червено сърце.
Искрено се надявам по някаква случайност в ЦСКА сега да дойде треньор,който може да оправи полжението-а те са само два Стойчо или Чичо Митко.Това е.Защото има всякакви-сърби,косовци,конгоанци,но когато ножа опре до кокала има само едни-тези,в чиито гърди бие червено сърце.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
sixtynine написа:ТИТАН - комедия, ама пускат кинти.
Боратков - трагикомедия и без кинти
Той и Лупи пускаше кинти ама............
Чужди пари се харчат лесно
Ще почнете да обръщате кофите на Титан в знак на протест
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Какви издънки, какви глупаци бе брат ми. Борисов каза, че Йешич не е сигурен още преди няколко дена ..
[offtopic]извинявам се за издънката
[/offtopic]
[offtopic]извинявам се за издънката
Последна промяна от CSKA ME на 14 яну 2010 23:28, променено общо 1 път.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
CSKA ME написа:Какви издънки, какви глупаци бе брад ми. Борисов каза, че Йешич не е сигурен още преди няколко дена ..
браД ми,не внимаваш
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
- POPCORN
- Контакти:
SAMP написа:CSKA ME написа:Какви издънки, какви глупаци бе брад ми. Борисов каза, че Йешич не е сигурен още преди няколко дена ..
браД ми,не внимаваш![]()
е може да не внимава , ама е прав.така че в случай няма никаква издънка.те си уволниха Пенев!Пък казаха ,че най-вероятно ще е Йешич а не на 100%
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,