sin4ec написа:Ozzimozzi написа:За това ви бъзикаме, че сте вечно втори. Ще си останете лузъри и това си е.
Имаме собственик (за сега), който не ни кара да мислим как да си издържаме отбора, не ни вменява някаква вина заради това, че няма пари да издържа един от двата гранда. Започна да оправя базата, която беше занемарена с години, школата започва да работи. Ганчев много добре знае къде е бъдещето и инвестира там. Трябва време и търпение. А вас ви има, и дано да ви има дълги години в това състояние. По 300 човека на мач, всяка година с надежди и на края _!_. Пишете футболния ни фолклор, но няма смисъл да коментираме. Времето ще покаже.
Липса на мислене. Школата ви е пълен ташак. Да наричаш лузър отбор с 26 титли, още толкоз купи, участия в групи на ЛЕ и на ШЛ( което остана мираж и за мъртвото ЦСКА, и за Литекс) е малко нагличко. Ако си федерослия на ГГ-няма смисъл да коментираме повече...но да лъжеш хората, че Ганчу правел това и онова и инвестирал в бъдещето-айде байгън!
Вие сте лузъри по манталитет. Разсъжденията ти потвърждават всеизвестния факт. Школата казах, че се изгражда (възстановява). Както сам казваш, а и аз го мисля - там е бъдещето на нашия умрял футбол. На Ганчев не съм му никакъв. Казвам, че прави това, което виждам. Когато спре да го прави, ще си промена и отношението към него. На вас вчера ви казаха, че ВИЕ феновете на Левски (Динамо) сте виновни, че ТОЙ, Финягата няма пари да издържа отбора, а вие се държите като някакви дебили. Ваша си работа!