Марто Камбуров - национал!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
Re: Марто Камбуров - национал!
Ами нямаме защитници , ако имахме 4 класни , който да играят щяхме да сме на всички големи форуми .
ORIGINALNI...BE =)
zlatan написа:Щом главните букви са най важно за теб обещавам да не правя грешки за в бъдеще,но вместо да ставаш адвокат на Камбура колега напиши за истинските проблеми на национала,за това че и Мъри е подчинен на мениджъри,за това че защитата ни е пълна катастрофа.
Защо говоря така за Камбура -познавам го лично.;по мързелив човек от него няма.Казвам ти истинска случка от неговата уста.Питах го Марто защо не отиде в Левски бе човече -отговора му беще следния ТИ ЛУД ЛИ СИ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ СКЪСВАМ ОТ ТИЧАНЕ ,сега от Локото ще ми дават перфектна заплата.
Не си длъжен да ми вярваш....................................
Добре де,Ибрахимович,я ми кажи кой е най-големия "работар" от тези,които хасковския специалист е събрал в Националния ? Митенцето ли,дето като му влязат 2-3 пъти по- твърдо и забравя за мача,Йовов ли,дето не може да уцели вратата от 2 метра.Освен Стилян и Мартин Петров,кой друг се напъва да свърши някаква работа ? При положение че Рангелов и Божинов бяха контузени,Стоилов беше длъжен да го извика.Да му се даде поне една възможност - ако не става,окей,да не го вика повече.Сульо и Пульо минаха през Националния,обаче Камбуров не го взеха,поне за един мач,даже последните,които дефакто бяха без значение.Просто отношението на Мъри Стоилов към Марто е абсолютно тенденциозно.А и слепите видяха,че имаме нужда точно от такъв тип играч.Трябва ни таран,а това не е работа за манекени и модни икони и за такива,които се пазят за клубните си отбори в чужбина.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
Има мнения че национала на България има слаба защита.Това според някои значи че имаме силно нападение.Според изброените имена-да,имаме.Но според това което показваме на терена-не.Нямаме!Което ще рече,че щом тези с имената не могат да правят голове,да пускат някой друг.Например Камбуров.Лично аз съм съгласен да играе ако ще и Миро Антонов,но да вкарва голове.Но кауня не ще и да чуе.Което от своя страна води до усещането че е зависим.И при това положение няма национал.Или има,но не във вида който искаме да изглежда.Оня ден Мъри каза че класирането ще бъде проблем.Сякаш ние не знаем.
Но той сега ли го разбра?Явно е много куха лейка.Да се маха като му е проблем да ни класира и да дойде някой,на когото това няма да му е проблем.

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Абе да викат Камбуров в Националния... да видим, че не става за голям футбол и да си бега пак у Локо Сф да става голмайстор у А групата... то и Гонзо беше няколко пъти голмайстор на А групата, ама и той не получи много шансове за изява... Генков няма ли и него да го правим национал, сега ше вкарва и той голове, ама като отидат по Европата ги разкриват бързо бързо такива звезди...
Veso1913 написа:...Оня ден Мъри каза че класирането ще бъде проблем.Сякаш ние не знаем.Но той сега ли го разбра?Явно е много куха лейка.Да се маха като му е проблем да ни класира и да дойде някой,на когото това няма да му е проблем.
Нали се смяха и го критикуваха "кауня", че вика Томашич, Тинката и Коловати... ама видяхме какво стана, като не играха с Кипър и толкова искаха всички защитата на ЦСКА, убавеца Ваньо и т.н Е същото ще е, като вика и звездата и голмайстора само за един полусезон Камбуров...
Re: Марто камбуров национал! Хайде де!
birabecks написа:child in time написа:slavia_forever написа:Аз също винаги съм бил зад това, Камбуров да е национал! Голяма грешка е, че до момента не го използваха, по една или друга причина!
Причината се крие в една БФС подлога Национален " треньор" ( без извинения за кавичките) !
Мислех да пусна подобна тема,но си ме изпреварил.Причините Марто да не е национал са повече от една.
1.Мениджърът на Камбуров не се казва Емил Данчев или Лъчо Танев.
2.Марто не разбира от "правилен футбол"т.е. вкарва голове.
3.Камбуров не е избрал правилния отбор -" отбора на народа ".Не стига,че е отказал да играе при тях,ами им вкарва по няколко гола на мач ...каква наглост !
4.Камбуров не е футболист на Литекс.
5.Националният ни отбор се ръководи от тандема Стоилов - Сираков,за съжаление.Защо "за съжаление" ? Виж точка 3.
Хора разберете в Булгаристан всичко става С ВРЪЗКИ !!! "бившият" треньор на ЛеWCки и Литекс няма как да вика талантите (млади или не толкова млади) от ЦСКА и Локо СФ,или дори в Славия имаше такъв случай преди няколко години.
child in time написа:originalni.be написа:Би бил добра резерва на Митко и Валери
Бих се съгласил с теб ако показваха игра с която да заслужат титулярните си места в отбора! Но на тях им ги дават заради името!![]()
Това е положението. При наличието на Бербатов и Божинов е смешно да се споменават други играчи, но Камбуров и Домовчийски са добри резерви.
Re: Марто камбуров национал! Хайде де!
goldberga написа:Хора разберете в Булгаристан всичко става С ВРЪЗКИ !!! "бившият" треньор на ЛеWCки и Литекс няма как да вика талантите (млади или не толкова млади) от ЦСКА и Локо СФ,или дори в Славия имаше такъв случай преди няколко години.
Само като ти видим как пишеш името на родината си и отбора Левски и спирам да чета...
Пълен абсурд е,че Мъри Стоилов вика в националния само футболисти на Левски и Литекс.За един лагер бяха извикани около 6-7 играчи на ЦСКА,които изиграха "прекрасен" мач с Кипър.Истината е,че в България младите футболисти не стават за никакъв знаете какво и скоро футболисти като Митко Иванков,Гошо Петков,Кишишев,Коловати,Томашич,Телкийски да не говорим за Пелето,Стенли,Марто и Бербо ще ги търсим под дърво и камък,но няма да ги намерим.Колкото до Марто Камбуров,аз съм му голям фен,но при наличието на Бербатов,Божинов,Рангелов и Домовчийски трудно може да се наложи в националния отбор.Безспорен обаче е фактът,че трябва да му се даде шанс поне веднъж.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
birabecks написа:zlatan написа:Щом главните букви са най важно за теб обещавам да не правя грешки за в бъдеще,но вместо да ставаш адвокат на Камбура колега напиши за истинските проблеми на национала,за това че и Мъри е подчинен на мениджъри,за това че защитата ни е пълна катастрофа.
Защо говоря така за Камбура -познавам го лично.;по мързелив човек от него няма.Казвам ти истинска случка от неговата уста.Питах го Марто защо не отиде в Левски бе човече -отговора му беще следния ТИ ЛУД ЛИ СИ ТАМ ТРЯБВА ДА СЕ СКЪСВАМ ОТ ТИЧАНЕ ,сега от Локото ще ми дават перфектна заплата.
Не си длъжен да ми вярваш....................................
Добре де,Ибрахимович,я ми кажи кой е най-големия "работар" от тези,които хасковския специалист е събрал в Националния ? Митенцето ли,дето като му влязат 2-3 пъти по- твърдо и забравя за мача,Йовов ли,дето не може да уцели вратата от 2 метра.Освен Стилян и Мартин Петров,кой друг се напъва да свърши някаква работа ? При положение че Рангелов и Божинов бяха контузени,Стоилов беше длъжен да го извика.Да му се даде поне една възможност - ако не става,окей,да не го вика повече.Сульо и Пульо минаха през Националния,обаче Камбуров не го взеха,поне за един мач,даже последните,които дефакто бяха без значение.Просто отношението на Мъри Стоилов към Марто е абсолютно тенденциозно.А и слепите видяха,че имаме нужда точно от такъв тип играч.Трябва ни таран,а това не е работа за манекени и модни икони и за такива,които се пазят за клубните си отбори в чужбина.
съгласявам се само защото Какалов беше национал .. но едно ше ти кажа ше бъде същото и с Камбуров ше влезне ше се види че не става и чао .. защо не проби в Еуропата ?